Abdissenbosch Dierenhotel

  • Vogelzankweg230
  • 6374 AH, Landgraaf

  •   045-5317217
  •   Website

Abdissenbosch Dierenhotel

Dierenpension

4

Over Abdissenbosch Dierenhotel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Jojo

21 juli 2013

Maak me heel erg ongerust. Mijn hond is daar nu. Is iemand dit jaar nog daar geweest? Eerste indruk was niet erg lekker. Raar vind ik ook dat je moet bellen als je hond eerder komt halen. Ook geen rondleiding en het is de eerste keer voor ons.

3

Janou coenen

13 augustus 2011

Mijn beoordeling over dit pension is zeer slecht, mijn hond is ondervoed thuis gekomen en ze zei dat ze overactief was, terwijl onze hond de rust zelf is in huis.

3

Miep

9 augustus 2011

Waardeloos nog nooit mijn honden zo verwaarloosd terug gekregen
breng hier nooit meer mijn honden na toe

1

Mandy

12 juli 2011

Tja van stageplaats, naar vakantie baantje.. Vindt het nog steeds wel leuk al die honden..!

8

Frans Jansens

12 juli 2011

NOOIT MEER!! Dat is eigenlijk wat ik wil zeggen over de behandeling onze hond en wij als eigenaars. De eigenaressen van het dierenhotel is de botheid zelf. je wordt al gelijk aangeblaft als eigenaar. Niks doe je goed, je hebt geen controle over je hond en hij is niet goed opgevoed. Na het ophalen van onze hond na 1 weekndje logeren blijkt het arme dier doodmoe te zijn, gestresst en heeft wondjes aan zijn bek.???? Navraag loopt uit op schouder ophalen. Onkunde ten top

1

Sylvia dekker

11 juli 2011

Goede verzorging voor kat of hond. Is er iets niet op z’n plaats, dan komt de dierenarts aan geraast. Dus uw dier zit goed. Zoals het wezen moet.

8