Aen den Noordendijck

  • Noordendijk 428
  • 3319 GM, Dordrecht

  •   786183264
  •   Website

Aen den Noordendijck

Hondenfokker

10

Over Aen den Noordendijck

Zwitserse Witte Herders & Oudduitse Herders
Onze pupjes groeien op in een landelijke omgeving tussen onze andere honden en poezen. Ze zijn buiten op ons erf als het kan en binnen als het moet.
Wij nemen de socialisatie van onze pups uiterst serieus. Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn kunnen studenten van o.a. de MAS ons daar goed bij helpen.
U bent van harte welkom om ons eens te komen bezoeken. Wie weet tot ziens!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Emily Dekkers

23 september 2014

Het is een geweldige kennel die echt een aanrader. Je bent altijd welkom, de gezondheid van de honden staan voorop , de honden zijn sociaal open en vrije en stabiel De pups worden zeer goed gesocialiseerd. En dat merk je gelijk als het pup uit eindelijk bij je thuis komt ze zijn ondernemend en nieuwsgierig en niet angstig of terug houden. Ik heb zelf een hond van haar. Jony heeft hij een Zwitserse witte herder reu en ben erg te spreken over het karakter en gezondheid.

10

Anouk

22 september 2012

Ze hebben echt hart voor dieren, zorgen heel goed voor hun honden en de pups en je wordt hartelijk ontvangen. Iedereen is er welkom. Ook zijn ze uiterst zorgvuldig met het zoeken naar gezonde honden met een fijn karakter die ze willen gebruiken om daar mee verder te fokken. De gezondheid van hun dieren staat altijd bovenaan!

10

Ashley van der Most

22 september 2012

Er wordt goed voor de honden gezorgd. Ze doen er alles aan om ziektes uit de rassen die ze er fokken te houden en ze geven zelfs informatie en goodiebags mee als je een pup komt halen. Je kan ook altijd terug komen met vragen of tips.

10