Alert Hondenschool

  • Oude Zwolseweg 147
  • 7345 DG, Wenum Wiesel

  •   055-3121086
  •   Website

Alert Hondenschool

Hondenschool

9

Over Alert Hondenschool

Alert, het trainingscentrum voor baas & hond!

Omdat hondentraining meer is dan de hond leren zitten!Inzicht in gedrag maar ook veel begeleiding
om de gezondheid van uw hond zo goed mogelijk te waarborgen.

Alert is een trainingscentrum waar u individuele begeleiding krijgt door een enthousiast, gediplomeerd instructrice/gedragstherapeute en haar team. Er wordt getraind volgens de huidige inzichten mbt tot hondengedrag en leerprincipes, hetgeen inhoudt dat er zo hondwaardig mogelijk getraind wordt waarbij zowel brokjes en spel als de aandacht van de geleider als beloning worden ingezet dit kan prima in combi met de clicker!

Correcties proberen we zo min mogelijk in te zetten.

Een hondenschool die meedenkt voor oplossingen,
in plaats van alleen te oordelen.

Er wordt ruim aandacht geschonken aan huis, tuin & keuken situaties want de bedoeling is toch een fijne huisgenoot die zich in zoveel mogelijk situaties keurig gedraagt en met plezier gehoorzaam is. Vandaar dat wij cursisten hebben uit heel Nederland.

Heeft u een probleem met uw hond en komt u er nu niet samen uit?

Dan helpen wij u graag op weg! Dit kan dmv priveles, gedragstherapie, een intensief weekje trainen of eventueel een interne training.

Een hondenprogramma op tv kijken, een trainingsforum bezoeken of boeken lezen is zinvol maar advies op maat is natuurlijk nog idealer!

! U kunt nog steeds binnen 2 weken met uw hond op les !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Esther

21 april 2013

Heel veel geleerd bij en door Yvette. Mijn lieve Duitse dog Hummer luistert fantastisch……

8

Simone van de hoef

4 april 2012

Geweldig betrokken hondentrainster met heel veel kennis in huis en een fijne manier van communiceren!

10

Maaike (en Sammy)

9 februari 2012

Je zal denken: het is een hondenbaan, maar niets is minder waar. Yvette is een echte hondenkenner, over ieder hondenras heeft ze wel iets te vertellen. Ook al is het hondenweer, ze blijft hondstrouw aan haar lessen.
Na een hondsdolle les komen de pup en zijn baasje hondsmoe thuis.

9

Iris Draaijer

6 februari 2012

Bij Alert draait alles om het welzijn van de honden. Dat uitgangspunt met daarbij de enorme deskundigheid van Yvette en haar team maken het dat ik er met mijn honden getrained heb en er de volgende keer ook weer zal lessen. Alert is top!

9

Vosca

2 februari 2012

Vorig jaar bij Yvette terecht gekomen met nul verstand van omgang met een hond. Inmiddels heb ik veel geleerd over de omgang met mijn lieve Labrador Vosca. Wij zijn zeer tevreden!

9

Lisah

2 februari 2012

Deskundige hondenschool. Ervaren trainer die weet wat ze doet.

9

Arnout Siegelaar

2 februari 2012

Heel veel kennis, toewijding en liefde voor de honden!

9

Rachel Kuipers

2 februari 2012

Yvette heeft brede kennis van diverse trainingsmethoden, die ze aanpast op de baas-hond-combi en wat deze nodig hebben. Haar oplossingen zijn vindingrijk, creatief, bruikbaar, praktisch en worden op respectvolle wijze aan de eigenaar voorgesteld. Naast het aanleren van oefeningen en commando’s leer je ook je hond echt begrijpen. De lessen zijn leerzaam en nooit saai!

8

Tika

1 februari 2012

Hondenschool Alert heeft geen standaard trainings methode maar bekijkt elke baas/hond combinatie apart, zodat de trainingsmethode daarop wordt aangepast.

10

Bertjan

1 februari 2012

Dankzij de begeleiding van Yvette van Alert loop ik weer met plezier en trots met mijn hond over straat!

9

M. van der meeren

1 februari 2012

Ik woon in lelystad, ik heb Yvette leren kennen i.v.m. een probleemhond. Ik ben zeer tevreden over haar aanpak en heb ook met een van mijn andere honden een training bij haar gevolgd. Ik was vooral onder de indruk van haar aanpak en daarmee gepaard gaande informatie overdracht. Als je in de buurt woont, zou ik bij haar gaan lessen.

9

Shirley

1 februari 2012

Twee workshops gevolgd die goed waren opgezet. Niet een plaats die oplossingen voorkauwt, maar waar je zelf leert hoe je dingen kunt aanpakken. Dit vind ik erg prettig, zodat je ook echt wat leert en voor de toekomst ook andere problemen kunt gaan oplossen zonder dat je weer moet vragen voor een nieuw trucje als oplossing. Een goede sfeer en voor het eerst sinds 10 jaar waren mijn honden na een hele dag workshop ontspannen en niet gestresst. Wij komen snel weer terug.

8

Bennie Vaasen

3 augustus 2011

Alert Hondentraining heeft een dijk aan ervaring met het trainen van hondenbaasjes en honden. Er wordt positief getraind en maatwerk geleverd voor de combinatie hond/baas. Naast beginnende combinaties biedt Alert ook ruimte voor ervaren en zeer ervaren combinaties. Onder andere timing en details worden aangescherpt en ingeslopen trainingsfoutjes die voor niemand zichtbaar lijken, worden zichtbaar gemaakt.

10