Algemeen Dierencrematorium

  • Olympialaan10
  • 6042 JZ, Roermond

  •   0475-343134
  •   Website

Algemeen Dierencrematorium

Dierenuitvaart

9,6

Over Algemeen Dierencrematorium

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Sandra

13 oktober 2013

Echt geweldig hoe we hier afscheid hebben mogen nemen van ons hondje. Op 2 Oktober 2012 gebracht in de avond, waarbij we zo lang mochten blijven als we wile. 4 Oktober gecremeerd en ook daarvoor ruim de tijd gekregen om bij hem te zien. Tot aan de oven meegenomen, dus echt tot het laatste moment bij mijn hondje geweest. Zonder twijfel gaan de andere hondjes hier ook naar toe als de tijd daar is.

10

Frans Veffer

26 augustus 2013

Op 22 augustus heb ik afscheid moeten nemen van mijn trouwe vriend Max, en op 23 augustus is hij gecremeerd in het Algemeen Dierencrematorium. Alles vanaf vervoer tot het afgeven van de urn was tot in de puntjes geregeld. De begeleiding terwijl wij in het crematorium aanwezig waren was uitstekend. Het afscheid was moeilijk, maar de medewerkers van dit crematorium hebben het een stuk makkelijker gemaakt. Heel erg bedankt!

9

Pascale van Beek

1 november 2012

Gisteren is mijn Drent Tim gecremeerd. Ondanks deze verdrietige gebeurtenis heb ik zijn crematie tot het eind als een mooie beleving ervaren. Bijzonder veel waardering voor de alle medewerkers in Roermond.

10

Familie Deenen-Kallen

29 oktober 2012

Helaas hebben wij onze 17 jarige kat Borre in moeten laten slapen en daarna is ze gecremeerd. Onze ervaring met dit crematorium is zéér goed. Fijne ontvangst door Sandy. Wij hebben waardig afscheid kunnen nemen tot de laatste minuut en hij heeft nu een mooi plaatsje gekregen in zijn eigen huisje. We zullen hem nooit vergeten. Sandy je was super!!! Ook complimenten voor je collega’s.

10

Lode Hermans

31 juli 2012

Ik ga terug. Omdat het moet. Maar dat ik terug ga zegt al genoeg…

10

Annette Hundscheid

28 juni 2012

Op 18 juni hebben we onze 11,5 jarige Rhodesian Ridgeback laten cremeren. Voor hem was alleen het beste goed genoeg en dat waren jullie! Dank jullie voor de goede begeleiding, tot het allerlaatste moment. Het was heel heftig, maar fijn dat we hem weer mee naar huis konden nemen. Bij zijn urn staat een foto en elke dag een kaarsje.

9

K. Eurlings

2 mei 2012

Helemaal naar wens verlopen. Mooi gebouw en ruimtes. Prettige mensen. We hebben een mooie urnbus meegekregen waar de naam van onze golden retriever op staat. We zijn zeer tevreden.

10

Monique Snijders

11 januari 2012

Zeer correct, meelevend, meedenkend. Niet overdreven in geen 1 opzicht.

8

Alie Ten Brink

10 november 2011

Afgelopen week hebben we Lobke (onze beagle van 4 jaar) moeten laten cremeren.
We zijn uitstekend opgevangen en geholpen.
Met een van onze andere hondjes zijn we nog afscheid gaan nemen, ook hierbij hadden we de volledige steun van iedereen.

10

G&L

27 juli 2011

heb op 3januari mijn cane corso SAM laten cremeren en begin febr mijn PERSJE , je word daar zo kundig opgevangen en je dier word daar met zoveel respect behandeld . voor mij is dat een 10+

10

Cindy Kasius

4 juli 2011

Onze Berners hebben hier een mooie uitvaart gehad. Wij en andere mensen uit onze omgeving konden hier afscheid nemen. Dier en mensvriendelijk. Toppertjes!

10

Wim van de Kerkhof

1 juni 2011

Hebben hele goede ervaring gehad, alles kon en niets was te veel werk.

9