Balto’s Buddies

  • Molenakkerstraat 2
  • 5066 PV, Moergestel

  •   06-21621306
  •   Website

Balto’s Buddies

Uitlaatservice

8,5

Over Balto’s Buddies

Balto’s Buddies is de hondenuitlaatservice voor uw buddy!

Eigenaar:
Mijn naam is Elena Brown, eigenaar van Balto’s Buddies. Ik ben een gediplomeerd dierverzorger en ben in het bezit van het diploma professionele hondenuitlaatservice van de Martin Gaus Academie. Ik ben studente gedragstherapeut voor honden.

Balto’s Buddies:
Balto’s Buddies biedt de oplossing voor eigenaren die de tijd niet kunnen vinden om hun hond de beweging te geven die hij nodig heeft.
Balto’s Buddies zorgt dat uw hond voldoende beweging krijgt en bevordert het sociaal contact met soortgenoten.
Balto’s Buddies haalt uw hond bij uw thuis op en vervolgens mag hij mee met een grote groep honden naar het omheinde speelterrein. Aangekomen bij het veld mogen de honden een uur lang samen spelen en rennen. Op het veld ben ik ook altijd aanwezig. Ik houd een oogje in het zeil maar ben er ook vooral om de honden gezelschap te houden en zo nu en dan een stokje weg te gooien.

De hondenbus:
De honden worden opgehaald en na de wandeling weer thuis gebracht. Ze worden vervoert in aparte benches en er is ventilatie in de bus aanwezig. De bus wordt elke week geheel schoongemaakt, zodat de honden elke week in een frisse bus zitten.

Regio:
De routes die Balto’s Buddies rijdt zijn Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Tilburg (m.u.v. de Reeshof).

Voor meer informatie:
www.baltosbuddies.nl
06-21621306
baltosbuddies@hotmail.com

Ik hoop snel kennis te maken met uw buddy!

Groetjes,
Elena Brown
Eigenaresse Balto’s Buddies

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

R. Greve

18 november 2012

Onze vriend Max is ’n uit de kluiten gewassen bruine labrador met dito energie, die hij iedere dag kwijt moet. Hierdoor paste hij vaak niet in de uitlaatgroepen. De individuele begeleiding van Elena is de ideale oplossing. Tijdens haar dagelijkse ronde, traint ze gelijk z’n gedrag. De professionele achtergrond van Elena geeft ons een vertrouwd gevoel. Ieder dag treffen we onze vriendelijke enthousiaste reus moe en voldaan thuis. Top!

9

Jovita en Eric Wilmsen

1 februari 2012

Wij maken maar af en toe gebruik van Balto’s Buddies, maar ondanks dat onze hond er een is met een gebruiksaanwijzing heeft hij het best naar z’n zin bij Elena, gezien de foto’s die zij af en toe opstuurd.

9

Conny van Mook/Bert van Herpen

17 januari 2012

Elena heeft een hele natuurlijke manier om met honden om te gaan. Heel belangrijk dat je altijd van haar op aan kunt.

8

P.L.M. de Crom

16 januari 2012

Mijn vrouw en ik werken allebei onregelmatig, waardoor we niet altijd structureel vaste werkdagen hebben en slechts een paar dagen per maand hulp nodig hebben van de uitlaatservice van Elena. Wij corresponderen veel via de mail wat perfect werkt. Gemiddeld genomen maken wij 3 x 4 per maand gebruik van Balto’s Buddies.

8