Bert Jonkhans Fotografie

  • Molenplein 1
  • 7771 BC, Hardenberg

  •   642145743
  •   Website

Bert Jonkhans Fotografie

Hondenfotografie

9,6

Over Bert Jonkhans Fotografie

Fotoshoot van uw hond in de studio of op locatie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

M

2 mei 2014

Prima fotograaf. Weet de hond op het gemak te krijgen. Over de mooiheid van de studiofoto’s valt te twisten dat is smaak. Ik vind te veel flits op een zwarte hond niet mooi niet natuurlijk.
Daarnaast schrok ik ook van de prijzen. 20 euro per foto voor een resolutie groter dan 13×18 formaat. Ik heb elders bij een ook zeer goede fotograaf een prima prijsafspraak kunnen regelen, 50 euro voor 130 foto’s op de hoogste resolutie. Dit klinkt mij veel beter in de oren.

6

Corine Stam

27 februari 2014

Wat een schitterende foto’s! Heb pas vandaag je site ontdekt maar al vele malen je dieren bewonderd.

Tineke Hoeve-Blom

6 februari 2014

Wat een prachtige site! Ik geniet iedere dag weer van je prachtige foto’s!

10

Hanny

2 oktober 2013

Topfoto’s ! En mijn favoriete onderwerp: Hannes en Hessel-

10

Lizzy Botter

8 mei 2013

We hebben een geweldige middag gehad dankzij Bert en Marjolein. Onze honden waren volkomen op hun gemak en natuurlijk prachtige foto’s dankzij de unieke samenwerking van deze 2 lieve mensen. Zelden gezien dat 2 mensen zo op elkaar zijn ingespeeld. Kortom, top!

10

Peter en Marjolijn Beukema

2 februari 2013

Wij zij hier gisteren geweest met onze Labradors Sam en Bono. Het was in één woord GEWELDIG. Onze honden voelden zich meteen thuis en deden precies wat Marjolein van ze wilde. Zelfs onze stuiterbal Sam bleef keurig liggen/zitten. We hoefden zelf niet één keer in te grijpen, het ging vanzelf. Bert en Marjolein nemen alle tijd, het was ook super om te zien. En de eerste foto’s die we hebben gezien zijn zooooo mooi. Nog een paar nachtjes slapen, dan kunnen we de rest bekijken. Echt een aanrader !!

10

Dorette Stöveken

30 oktober 2012

Foto’s maken is een kunst, maar foto’s van dieren maken is kunst met een moeilijkheidsfactor. Bert weet samen met zijn vrouw de dieren op hun gemak te stellen, want ze weten niet alleen hoe de camera te hanteren, maar ook hoe ze dieren fotogeniek (en relaxed) moeten krijgen. Dat vind je weer terug in de foto’s. De foto’s van mijn honden zijn stuk voor stuk prachtig geworden. Een dierbaar kunstwerk voor aan de muur.

10

Ria Lübbe

26 oktober 2012

Wij hebben een tijdje geleden een fotoshoot laten maken en in 1 woord geweldig!

10

Marco en Anneke de Laat

21 april 2012

Perfectie ten top! Huisdieren voelen zich er meteen op zijn gemak, gastvrije entourage, vakbekwaam stel die Bert en Marjolein!

10

Astrid Bosscher

19 maart 2012

Vorig jaar ben ik met onze Amber bij Bert en Marjolein geweest en we hebben allebei genoten! Amber mocht eerst even rondsnuffelen en daarna werden de foto’s gemaakt. Dat ging op zo’n leuke manier dat ik er nog met veel plezier aan terugdenk. Bedankt Bert en Marjolein voor een ontzettend leuk uur en heel veel succes allebei!

9

Jolien

14 maart 2012

In december ben ik met mijn drie labradors bij Bert en Marjolein geweest voor een fotoshoot. En wat deden ze het leuk! Er komt heel wat geduld bij kijken om een mooie foto te maken, maar Marjolein weet ze in de juiste positie te krijgen met dank aan de lekkere koekjes! Wij hebben drie prachtige kopfoto’s af laten drukken op aluminum, weer eens iets heel anders en een heel mooi resultaat! Echt een aanrader!

10

Wendy

29 januari 2012

Eind oktober heb ik een foto shoot laten maken van mijn twee labradors Jesse en Kiaora. Inmiddels heb ik mijn bestelling binnen en dat is helemaal top! Omdat het zo’n mooie foto’s zijn geworden en ik niet goed kon kiezen, heb ik een fotoalbum van alle foto’s laten maken, welke erg goed gelukt is! Ook de uitvergrotingen zijn echt super!!! Ik ben reuze blij met mijn foto’s. Ze zijn in een woord PRACHTIG!

10

W. de Jager

3 januari 2012

Geweldige fotograaf. Niet alleen het resultaat, maar ook de manier hoe hij met de honden omgaat. Mooie studio. Zeer klantvriendelijk (gastvrij).

10

Linda Fiechter

3 januari 2012

Vorig jaar juni zijn wij met onze 3 labradors voor een fotoshoot geweest. Wat een geduld heeft Bert en de samenwerking tussen man en vrouw is geweldig. Daarom zijn alle shoots die daar gemaakt worden een feest om naar te kijken. Succes in 2012 Bert en Marjolein

10

Cora

2 januari 2012

Wij zijn vorig jaar met onze labrador Jochem voor een fotosessie naar Bert en Marjolein gegaan. Het was een feest! Eerst was er alle tijd voor Jochem om zich lekker op zijn gemak te voelen zodat er prachtige foto’s gemaakt zijn. Zowel Bert als Marjolein hebben zoveel liefde voor hun vak en hun modellen dat het elke keer weer een prachtig resultaat geeft!

10

Sharon

2 januari 2012

Wij hebben een fotoshoot laten maken van Noah en zijn meer dan tevreden!
Noah voelde zich meteen op zijn gemak bij Bert en Marjolein, ze waren echt super lief voor hem en ook wij voelde ons direct welkom.
De foto’s zijn echt prachtig geworden, we zijn nog elke dag super blij met het resultaat!!
Al met al dus echt meer dan tevreden, Bert en Marjolein zijn mensen met liefde voor de dieren en dat zie je zeker terug aan de foto’s!
Echte aanrader dus!

10

Jutta

6 december 2011

Bert en Majolein zijn echte kunstenaars. De honden zijn gelijk relaxed want ze pakken het gewoon heel goed aan. Bert maakt ontzettend mooie fotos dat het moeilijk kiezen is. Zeker een aanrader.

10

Suzanne Snoek

4 december 2011

Een paar weken geleden heb ik een fotoshoot laten maken van Diesel (mijn bruine Labrador) bij Bert Jonkhans en we hebben genoten! We zijn zeer gastvrij ontvangen en Bert en zijn vrouw doen het erg leuk en natuurlijk waren de foto’s helemaal TOP!!

10

Jessica

2 december 2011

Tijdens een open dag aan het werk gezien. Doen het erg leuk, altijd mooie foto’s.

8