Bruin Dierenpension Petra en Hugo de

  • Cabauwsekade95
  • 3411 EG, Lopik

  •   0182-382407

Bruin Dierenpension Petra en Hugo de

Dierenpension

6,1

Over Bruin Dierenpension Petra en Hugo de

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Else de Haan & Narayan Sreeram

29 mei 2018

hello, goede morgen,
Wij zoeken een verblijf voor onze 2 Teckels Binx (13 jaar) en Mees (11 jaar) in de Periode 21 Juli tot 14 August, 2018. Wij hebben jullie adres van de Familie van Zijl in Woerden (waar Binx en Mees tot nu toe tijdens de vakantieperiode altijd gingen) gekregen.
mobiel: Else de Haan: 06 29047843
Narayan Sreeram 06 20266189

2

Ninke

13 mei 2018

Goedemiddag, wij hebben van Ad en Jacqueline de Bruin jullie adres gekregen. Wij zijn voor onze Labrador pup op zoek naar een goed pension voor onze Hunter (nu 9 weken). Zouden jullie plek hebben in de periode 12 juli t/m 3 augustus. Wij horen graag van u.
Mvg. Ninke Storm 0640119918

2

Willeke Bogaard

2 mei 2018

Hallo Petra,
Wij zoeken een plekje voor onze hond Happy van 29 april tot 7 mei. Kan dat?
We horen graag van je.

groet Willeke Bogaard tel: 0182-309775

2

Marianne

28 maart 2018

Hoi Petra, ken je ons nog, Léon en Marianne,
Kunnen wij een keer langskomen met onze hond ( kruising Friese stabij en heidewachtel). Wij zoeken vakantie opvang voor hem.

Groetjes
Léon en Marianne

2

Inge Winter

23 februari 2018

Beste Paula,
Ik schrijf je aan op aanraden van Angelique van Dog Walkers. Onze 10-jarige flatcoat Peer (reu, niet gecastreerd) gaat al jaren met haar mee op stap. Hij wordt nu echt een dagje ouder, en heeft het niet meer naar zijn zin op zo’n drukke hondenopvang als ’t Groene Hart in IJsselstein voor onze vakanties. Angelique gaf aan dat jullie een kleinschalige opvang hebben, en er zelfs een mogelijkheid bestaat om een hond in huis op te vangen als het toch teveel / te onrustig is voor de hond in het pension. Peer is een lieve goedzak, kan heel goed met kinderen en katten en is tegenwoordig rustig, slaapt veel. Zou u nog een plekje voor hem hebben voor 14 dagen, vanaf 28 april a.s.? Ik hoor heel graag van u, alvast bedankt! Vriendelijke groet, Inge Winter

10

tessa

6 februari 2017

Ook onze Jay komt er al jaren. Dm.v. vrienden bij jullie gekomen. Jay is een boefje maar doet het altijd prima bij jullie inmiddels is hij oud, maar toch kan ik hem met een gerust hart achter laten

9

francien borst

13 december 2016

Onze 2 labradors amy en tukker komen hier al jaren zowel voor de dagopvang maar ook wel logeren…als we smorgens tegen ze zeggen…we gaan naar petra staan ze al te springen in de gang…als we ze ophalen zijn ze savonds helemaal versleten van het spelen…top pension

10

Marion Raven

8 juli 2016

Beste Petra,
In het verleden heb ik mijn Schapendoesje Kekke bij jullie gebracht, wat altijd erg goed bevallen is. Later was opvang niet meer nodig, ze ging overal mee naar toe. Vorig jaar hebben we haar helaas moeten laten inslapen. Nu hebben we een pup Border Terrier (Ruby), maar we hadden al een afspraak om naar Engeland te gaan van 31 augustus tot en met 6 september, een kleine week, dus. Ruby zal dan 4,5 maand oud zijn. Kun jij haar in die tijd opvangen?
groet, Marion Raven

2

Hans Houweling

23 juni 2016

beste mensen van Bruin Dierenpension,

Is er nog ruimte voor de opvang van onze Welsh terrier, Lady tijdens de laatste week van augustus en de eerste twee weken van september.
Graag hoor ik van u, ook wat de kosten bedragen.

Bij voorbaat bedankt,

Hans Houweling

8

Marian de Vries

2 maart 2016

Super pension!!
Mijn honden gingen en gaan en heel graag naartoe, en als ik ze op komen halen willen ze eigenlijk niet eens mee naar huis
Als vrienden een plek zoeken voor hun honden, beveel ik Petra en Hugo altijd aan

10

Renske Prins

11 september 2013

Geweldig Pension! Heel veel ruimte om te spelen, goede ruime nachthokken, het ziet er erg schoon en verzorgd uit. Petra en Hugo zijn sympathieke mensen die weten waar ze mee bezig zijn en duidelijk hart hebben voor hun gasten. Onze Youri komt er nu al jaren, hij is er graag en we krijgen hem elke keer schoon en verzorgd weer mee terug. Ik ben erg blij dat we hem daar kunnen brengen en kan het pension bij iedereen van harte aanbevelen.

10