Bruno & ko.

  • Prinses Wilhelminastraat1
  • 5308 JN, Aalst (gem. Zaltbommel)

  •   06-30716996
  •   Website

Bruno & ko.

Uitlaatservice

9,4

Over Bruno & ko.

Bruno & ko. is een kleinschalige hondenuitlaatservice voor de Bommelerwaard en ‘s-Hertogenbosch (Maaspoort). De honden worden uitgelaten in gebieden waar ze veilig los kunnen. Door de kleine groepen is er veel tijd voor persoonlijke aandacht.
Welke honden kunnen mee?
Honden uit de Bommelerwaard in de plaatsen van Aalst t/m Zaltbommel, Hedel en ‘s-Hertogenbosch (Maaspoort) kunnen met de uitlaatservice mee. We wandelen aan het eind van de ophaalroute, zodat de reistijden beperkt blijven.
Alleen sociale honden mogen mee met de groepswandeling.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Mirjam meere

7 juni 2018

Wij hebben 2 heidewachtels in Zaltbommel . Kunnen wij gebruik maken van de uitlaatservice in juli voor 5 dagen per week?

2

Mark

11 juli 2012

In 1 woord: geweldig. Mijn hond gaat altijd met heel veel plezier mee lopen. Hanneke maakt altijd foto’s van de wandeling zodat we ’s avonds kunnen zien wat er allemaal gebeurd is. Ik heb volledig vertrouwen dat mijn hond bij haar in goede handen is.
Bruno en Ko is een absolute aanrader !

10

Ellen Klomp

8 juli 2012

Bruno & Ko is een echte aanrader. Hanneke is zeer betrokken en houdt onze leonberger Nala goed in de gaten en geeft ook nuttige tips. Nala vindt het ontzettend leuk en gaat 2x in de week mee. Ze ligt in de ochtend op wacht en begit te springen als de bus aankomt rijden. Een goed teken! Wij zijn allemaal erg blij met Bruno & ko

Janneke Buse

5 juli 2012

Sinds 3 maanden hebben wij een Berner Sennen pup, Boris! We zochten een goede opvang voor hem en via via kwamen we bij de uitlaatservice van Hanneke. En we zijn er super blij mee. Ze zorgt heel goed voor Boris en daarnaast zien we ook dat Boris in zijn ontwikkelingen erg groeit en ook van de andere honden leert. We worden helemaal blij van de foto’s die we na iedere wandeling krijgen! Super leuk om te zien wat Boris die dag heeft gedaan. Kortom we zijn helemaal tevreden!! Echt een aanrader!!

10

Petra Timmermans

1 juli 2012

Sinds 3 maanden gaat onze Jack Russell 1x per week met Hanneke en de andere honden mee. Er wordt gestart met een gedegen intake en kennismaking met zowel de hond als met het baasje. Iedere week krijgen we een terugkoppeling van de wandeling dmv prachtige foto’s waarop precies te zien is hoe goed de honden met elkaar omgaan en hoeveel plezier ze hebben.
Wij zijn zo enorm tevreden dat Scooby na de zomervakantie 3x per week mee gaat. Met een gerust hart laat ik hem aan Hanneke over. Zij is een kei.

10

Mevrouw de Wit

1 juli 2012

Hanneke heeft een leuke hondengroep waarbij ze veel aandacht heeft voor de samenstelling van de groep. Ze werkt met haar hart en ze is professioneel. De invididuele en flexibele benadering is zeer prettig. Zo kan ook mijn hond het naar zijn zin hebben.
Met de vele foto’s die Hanneke regelmatig maakt, kan je goed zien hoe je hond zich gedraagt en of ze het naar haar zin heeft. Ook laat Hanneke regelmatig wat van zich horen en is het onderlinge contact tussen Hanneke en mij heel prettig.

9

Elke Meyers

1 juli 2012

Van 2012 vonden wij Abel, onze golden retriever, onze beste aanschaf! Maar eigenlijk is Abel icm met Hanneke onze beste keuze geweest van dit jaar!! Abel geniet zichtbaar van zijn wandelingen en is dol enthousiast als Hanneke hem komt halen. De leuke foto’s die wij toegezonden krijgen geven een erg leuk beeld over de dag die ons hondje gehad heeft. We zijn meer dan tevreden en hopen dat Abel nog heeeel lang met Hanneke mee mag gaan! Echt een aanrader voor iedereen.

9

John de Jong

30 juni 2012

Aangezien ik woon aan het uitlaatgebied van Hanneke, zie ik haar regelmatig tijdens de wandeling met Sando, mijn blonde Labrador van 11 jaar. Het is altijd feest als Hanneke in het bos is met haar roedel, Sando kent veel honden van haar roedel en gaat daar ook goed mee om. Telkens verbaas ik me weer over haar kennis mbt het gedrag van honden en leer ik daar ook weer van. Sando en ik zijn dan ook altijd blij als we mee kunnen lopen met Hanneke en haar groep honden.

10

Lonneke

13 november 2011

Bram gaat elke week graag mee met Bruno & ko. Lekker spelen met zijn vriendjes in het bos! Hanneke zorgt er altijd voor dat Bram veilig met de bus wordt opgehaald en thuisgebracht. Na elke wandeling volgt er bijna altijd een verslagje, eventueel met bruikbare tips, en leuke foto’s.
Bruno & ko is een betrouwbare en professionele uitlaatservice waar ik mijn lieve enthousiaste viervoeter aan kan toevertrouwen!

9

Monique (& golden retriever Kira)

10 november 2011

We zijn heel tevreden over honduitlaat Bruno & Co. Lange wandelingen en de honden worden veilig in mooie aangepaste bus vervoerd. Kira geniet vollop!! Van de wandelingen kan je vaak ook meegenieten omdat Hanneke vaak foto’s maakt van de wandelingen. Daarop zie je de honden genieten!! Bruno & ko is echt een aanrader voor je hond!!

10

Fereina & Freek

10 november 2011

Wij zijn ontzettend blij met Bruno & Ko! De groepen zijn klein, de wandelingen van minstens een uur zijn leuk voor alle honden en de hond komt altijd afgemat, maar ook weer schoon thuis. We worden zelf ook goed op de hoogte gehouden door de foto’s van de wandeling die we regelmatig toegestuurd krijgen. Daarnaast wordt er goed bijgehouden of en wanneer de honden bijvoorbeeld gevaccineerd moeten worden, zodat de honden elkaar niet kunnen besmetten. Al met al een top uitlaatservice.

10

Suzanne

4 november 2011

Bruno en Ko is een superuitlaatservice! Ik loop regelmatig met Hanneke en haar roedel mee en het is altijd een groot feest! Hanneke is professioneel en zeer begaan met de honden die met haar meegaan! Door haar studie gedragstherapie voor honden weet ze ook ontzettend veel en daar leer ik dan weer ontzettend veel van!

10

Arlette Lemmens

4 november 2011

Ook ik ben uitermate tevreden over deze uitlaatservice en Hanneke. Mijn hondje Dusty behoort inmiddels tot de senioren en heeft wat meer aandacht en wellicht ook meer begrip nodig voor wat hij wil en vooral ook voor wat hij niet wil. Ik wordt keurig op de hoogte gehouden van zijn wel en wee en Hanneke doet er alles aan of het voor Dusty zo comfortabel mogelijk te maken. Al met al een echte aanrader dus!

9

Miriam Janssen

4 november 2011

Hanneke is heel leuk met de honden.Ze zijn allemaal echt dol op haar!

9

Connie Scholte Albers

3 november 2011

Sees is altijd dolblij als hij Hanneke ziet.
Hij gaat al weer bijna 2 jaar mee en sinds een paar maanden 2x in de week. Geweldig.
Ik kan Bruno en Ko bij iedere hondenliefhebber aanbevelen!!!

9

Rita Berger

3 november 2011

Hanneke is heel kundig en betrokken bij de honden. Ze weet veel en de honden luisteren erg goed naar haar. Zelfs mensen met een hondenfobie mogen en kunnen meelopen met Bruno en Ko om zo aan hun angst te werken!

10

Mariëlle Mees

1 november 2011

Beau gaat nu al weer een hele tijd mee met Bruno & Ko. Hij is super blij als hij Hanneke ziet. Ze is zeer betrokken en weet vaak een oplossing voor allerlei probleempjes die zich wel eens voordoen op het gebied van honden. Kortom wij zijn zeer tevreden!

10

Bas

30 oktober 2011

Onze Max gaat helemaal door het dolle heen als hij het geluid van het busje van Hanneke hoort. Voor mij het beste teken dat hij het helemaal naar zijn zin heeft bij het uitlaten. Ook is Hanneke bijzonder betrouwbaar en reageert snel op vragen.

10

Adriënne

30 oktober 2011

Bruno en Ko is een geweldige uitlaatservice! Ik kom haar vaak in het bos tegen. Ze is rustig en erg lief tegen alle honden. Je ziet dat de honden zich geweldig op hun gemak voelen bij haar en de andere honden. Mooi om te zien!

10

Rosanne

26 oktober 2011

Voor mijn hond Suze is er geen betere uitlaatservice. Bruno & Ko is betrouwbaar, betrokken en flexiber en denkt met je mee bij vragen of problemen. De uitlaatfoto’s / filmpjes zijn altijd weer leuk om te kijken.

10

Marianne

25 oktober 2011

Met de kennis van zaken, de souplesse en de zorgzaamheid, is ook onze – tikkie eigenzinnige- hond, bij Bruno&ko in goede, vertrouwde handen. Op professionele wijze worden de honden begeleid en worden hun baasjes op deskundige en prettige wijze geinformeerd en desgewenst, geadviseerd. De kleinschaligheid van de uitlaatservice en de hierdoor mogelijke persoonlijke aandacht, zijn belangrijk en zeer prettig.

9

Hubert

22 oktober 2011

Super!!! betrouwbaar, veel kennis en liefde voor het werk en de beesten. Goede bus met goede hokken!

10

Baasje Brom

22 oktober 2011

Een super uitlaat service, gek met honden, goede kijk op karakters, flexibel

9

Marjon van Rooij

21 oktober 2011

Wij zijn erg tevreden over Bruno & Ko. Kaya en Puck vinden het altijd erg fijn om met de hondjes mee te mogen en lekker door de bossen te rennen. Hanneke weet op heel veel vragen en problemen over de hondjes altijd wel weer een oplossing.

9

Sanneke Commandeur

21 oktober 2011

Wij zijn super tevreden over bruno&ko. wij worden altijd goed op de hoogte gehouden en hebben inmiddels een hele verzameling foto’s en filmpjes van onze hond van Hanneke. Onze hond staat al te trappelen als hij de bus van Hanneke aan ziet komen. zeker een aanrader.

9

Erna ten Berge

21 oktober 2011

Altijd weer feest om met Bruno&ko mee te mogen, naar bos-water-veld, met bal-stok-hondenvrienden, het blijft spannend. Voor Billy is het alle dagen uitkijken naar het busje en Hanneke die betrokken en vol aandacht voor Billy en de anderen het beste doet wat je kan wensen voor je hond.

10

Bommel

20 oktober 2011

Bommel is dol op Hanneke en wij zijn super tevreden baasjes. Hanneke houdt ons op de hoogte van de avonturen door filmpjes en foto’s en als er bijzonderheden zijn deelt ze dat ook. Fantastisch!

10

Eliane Beukers

20 oktober 2011

Hanneke van Bruno & en ko is zeer betrokken bij haar honden. Na vrijwel iedere wandeling ontvang je per mail foto’s of een filmpje daarvan. Ze geeft je ook advies als je vragen over je hond hebt.

10

Anna van der Sloot

20 oktober 2011

Bruno&ko denkt altijd met je mee, en zorgt daar waar nodig voor oplossingen binnen de mogelijkheden die er zijn. De contacten verlopen bijzonder prettig!!! Als je problemen hebt met het gedrag van je hond, wordt er net zo lang kritisch doorgevraagd tot Hanneke een duidelijk beeld heeft, waarna goede tips volgen.
Wanneer Hanneke op vakantie gaat, wordt dat ook altijd ver van te voren aangekondigd, zodat een ieder zijn maatregelen kan treffen. Wij zijn uitermate tevreden!!!

10