Dazzling Daybreak

  • Tulpstraat 4
  • 4261 CM, Wijk en Aalburg

  •   0416-696457
  •   Website

Dazzling Daybreak

Hondenfokker

9,1

Over Dazzling Daybreak

Wij zijn Charles & Febian de Fijter en we wonen in Wijk en Aalburg (nBr).
Wij fokken regelmatig een nestje met de nadruk op een gezonde Border collie en niet op uiterlijk.
Wij testen dan ook onze honden op verschillende ziektes o.a HD,TNS,CEA,CL Mdr 1 & Glaucoom
(Tevens zijn alle ouder honden DNA geregistreerd bij de Raad van Beheer)
Maar lees over dit alles meer op deze site.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Elly

30 mei 2013

Ik ken Febian en Charles nog van de tijd dat ik trainde bij Dogwood met mijn Bearded collie’s. Mijn eerstkomende pup word een border en dan ga ik naar Febian en Charles. Supergoed adres, waar ik met een prima gevoel mijn eerste border pup wil halen.

3

Ellen van Ojik

30 januari 2012

Wij hebben een superpup van Charles en Fabian. De pups worden zeer goed gesocialiseer wat resulteert in een heerlijke gezinshond. Ze nemen het fokken serieus. Zijn open en eerlijk en voorzien in alle nodige informatie. Ook is er aandacht voor nazorg. Top!

10

Siersema

20 december 2011

Leuke kennel, waar je veel correcte informatie krijgt. Goede socialisatie van de pups wat resulteert in geweldige hondjes!

9

Nanja Nunnink

20 december 2011

Supertevreden over de pup die ik bij deze kennel vandaan heb en de manier waarop dat gegaan is. Hele fijne, betrokken en gastvrije mensen, die leven voor de honden. Zorgvuldige en imo verantwoorde manier van fokken, eerlijke voorstelling van zaken, supersocialisatie en ook daarna nog zeer betrokken!

10

Ans van der Heijden

20 december 2011

Charles en Fabian zijn mensen die voor de volle 100% gaan voor de Border Collie. Ze hebben verstand van dit unieke ras. En ze zijn altijd bereid mensen met vragen te helpen.

9

Sonja van Breemen

19 december 2011

Twee hele lieve fokkers die je altijd om raad kan vragen, geweldig goed gesocialiseerde pups verkopen, waar je altijd binnen kan lopen om naar je pup te kijken en daarna nog altijd kan bellen als je vragen hebt. Wij hebben twee hele lieve sociale honden en nog belangrijker ze testen hun honden op alles wat je maar kan bedenken. Ze fokken met liefde voor het ras en daarom krijgen ze voor mij een 10.

10

Sabine Drost

19 december 2011

Wat ik belangrijk vind bij het kopen van een pup is goede gezondheidstest uitslagen bij de ouders, goede socialisatie en een goed gevoel bij de fokker zelf. Deze fokker is enorm betrokken bij de roedel en geven je meteen een thuis gevoel bij binnenkomst!

10

Vincent en Antoinette van Eck

19 december 2011

Charles en Fabian zijn mensen die voor de volle 100% voor hun dieren gaan.
Wij zelf hebben ook een Border Collie van deze kennel en zijn hier erg blij mee, het is een lieve sociale mooie hond die erg gedreven is om voor je te werken en zit vol energie!
Wij vinden het een SUPER kennel.

9

Andre van helden

19 december 2011

Deze mensen hebben alles over voor hun honden en proberen dat over te brengen bij mensen die hun om hulp en of advies vragen. Ze brengen hun pups met veel liefde, zorg en vooral KENNIS groot. Ze zijn nooit te beroerd om te luisteren naar jouw probleem waar je met je eigen hond weleens tegenaan loopt. Zoek je een pup en kom je in aanmerking dan is dit een prima adres.
Groeten Andre

9

Natasja Herijgers-Zebregs

19 december 2011

Dit zijn fokkers zoals ALLE fokkers zouden moeten zijn. De ouders van de puppy’s worden uitgebreid getest en de puppy’s worden uitzonderlijk goed gesocialiseerd. Je mag zo vaak naar je pup komen kijken als je maar wilt, al vanaf de eerste dag. Ik ben bekend met alle nesten die deze twee toppers tot op dit moment hebben gefokt en alle pups zijn stuk voor stuk uitgegroeid tot mooie en vooral lieve werkhonden. Ook na de koop kun je nog steeds bij Charles en Febiän terecht voor vragen.

10

Judith

19 december 2011

De fokkers van Dazzling Daybreak zijn superbetrokken, altijd gastvrij en stellen alles in het belang van hun honden en de honden die bij hen geboren zijn. Top !

10

Wim

19 december 2011

Ik kan me geen betere fokker voorstellen dan Dazzling Daybreak. Veel kennis van zaken, geweldige begeleiding na aanschaf van een pup, altijd bereid om vragen te beantwoorden, en gewoon heel erg vriendelijke mensen.

9

Nel meeusen

19 december 2011

Ik vind ze een hele goede fokker. Ze zijn met beleid bezig, je bent altijd welkom van begin tot het einde en je wordt er iedere dag als je wilt erbij betrokken.

10

Janny de Ruijter

19 december 2011

Een goede Border Collie kennel die verantwoord omgaat met het fokken van dit bijzondere ras.

10

Anja

19 december 2011

Charles en Febian zijn zeer allert op de vernieuwingen binnen het fokbeleid van de Bordercollie. Verder valt mij op (ook al heb ik geen pup van hen) dat ze veel waarde hechten aan de socialisatie van de pups. Dat is, omdat ik zelf in het bezit ben van 2 Bordercollie’s, van groot belang bij dit ras. Ik weet dat de meeste pup kopers erg tevreden zijn over de gang van zaken bij deze Bordercollie kennel.

8

Ineke heijmans

19 december 2011

Een hele goede kennel je bent altijd welkom en ze gaan op een zeer verantwoorde wijze om met het fokken van hun honden

9

Anita

19 december 2011

Onze 2 honden uit deze kennel zijn geweldig.
Leuke vriendelijke sociale honden met goed werkvermogen.

9

Familie Mentjot

19 december 2011

Hier ben je welkom vanaf de eerste dag, en dat voel je ook. Fijne mensen met veel kennis van zaken. Geen vraag is deze mensen teveel, je kunt er altijd terecht.

10

Miranda

19 december 2011

Fokkers die op zeer verantwoorde wijze bezig zijn. Goede socialisatie en als pupkoper ben je altijd welkom. Ook na het kopen van je pup staan ze nog voor je klaar mocht je tegen problemen aanlopen.

9

Angela van Rijnsbergen

19 december 2011

Zéér bertokken mensen die weten waar ze mee bezig zijn!

10

Toi en Tanja Van Rossum

19 december 2011

Super gastvrij, je kunt zo vaak naar je pupje gaan kijken als je maar wilt. Honden worden goed getest.

9

Tamara van den Bosch

19 december 2011

Dit zijn een stel toppers, met idd kennis van zaken en een groot hart. Dit is een fokker waar je je thuis mag voelen!

9

Anita de Groot

19 december 2011

Kennel die op een zeer verantwoorde manier bezig is met het fokken van border collies.

8

Hetty van Veenendaal

19 december 2011

Superleuke fokker die op een verantwoorde manier bezig is.

9

Van den hout

18 december 2011

Zeer mooie site, aardige mensen, weten waar ze mee bezig zijn.

9

Leidi Kok

18 december 2011

Een warm nest voor alle pups die worden geboren, alle andere honden en ook voor de toekomstige eigenaren. Je kunt voor alles bij ze terecht en zullen je steunen bij het opvoeden en grootbrengen van je pup.
Een topkennel!

10