De Beestenbus

  • Johan de Wittstraat 13
  • 3135 RH, Vlaardingen

  •   654912250
  •   Website

De Beestenbus

Uitlaatservice

1

Over De Beestenbus

Erkende hondenuitlaatservice en aangesloten bij HUS-Nederland. Opgeleid bij de Martin Gaus Academie. Betrouwbaar en veilig, want je hond is je toch heel dierbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

De Graaf

23 april 2014

Ik zie dat er al mensen in 2013 hebben aangegeven dat er honden in afgesloten bus zitten. Dit is dus niet veranderd. Ook wandelingen die zijn kort. Zeker waar ze op Kandelaarweg loopt. Al meerdere malen gezien, hond uit bus. Lopen tot plek waar ze even water in kunnen en dan weer terug. Hooguit 10 min. Denk dat ze met uitlaat tijd bedoelen incl halen en brengen.
Is gelukkig veel keuze hier in de buurt qua hus. Mijn hond zal ik daar niet brengen. Al deden ze het gratis.

1

Wandelaar

25 juli 2013

Deze mevrouw heeft ook haar eigen honden niet onder controle. Laat staan de honden van klanten. Loopt inderdaad veel te kort met de honden en het ergste is wel dat ze met een hittegolf (27+ graden) honden in een afgesloten bus ZONDER AIRCO laat zitten. SCHANDALIG. Weet aan wie je je hond toevertrouwd!

1

De wit

5 juni 2013

Erkende hus, sorry maar honden niet onder controle. Al paar keer meegemaakt dat hond met ander meeliep. Geen reactie van hun. Ook erg korte wandeling, auto uit, 200 meter lopen dan weer auto in. Ook meerdere keren honden in de bus zien zitten. Zou mijn hond nooit aan hun meegeven.

1