De Bonte Hond

  • Zuidwending 1
  • 9699 PV, Vriescheloo

De Bonte Hond

Hondenschool

9

Over De Bonte Hond

Leren kan leuk, gezellig en ontspannend zijn! Nog niet meegemaakt? Bij de Bonte Hond gebeurt het. Te beginnen bij onze socialisatie lessen voor de pups. De basiscursus, waarin u vooral leert hoe u goed,of beter met uw hond kunt omgaan. Waarom ie de dingen doet zoals ie ze doet. Hoe u moet veranderen als die dingen u niet bevallen. En oh ja, we leren ook nog netjes meelopen aan de riem , zit, af blijf… We trainen in kleine groepjes, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en niet “verzuipt”” in de menigte.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Ingrid

2 november 2011

Wat valt er over de Bonte Hond te zeggen. Dat het er gezellig is, het prettig lessen is in kleine groepjes, ze alle aandacht voor je hebben, je ook buiten de lessen vragen kunt stellen, alles op een relaxte manier gedaan wordt, bij problemen met je hond ze er alles aan doen om er een oplossing voor te vinden.
Kortom, je krijgt alle begeleiding en je hond vindt het nog geweldig ook!

10

Joke

20 oktober 2011

Mijn 10 hebben jullie dubbel en dwars verdiend meiden! SUPER. Ik was op zoek naar een kleinschalige cursus en die krijg je hier zeker! Simon en ik gaan met veel plezier naar de lessen en steken er samen veel van op. De begeleiding is echt geweldig. Ook de tips die ik kreeg voor Simon, nadat hij wat problemen had gehad, heb ik veel aan gehad. Wij gaan nog eventjes door!

10

Van der Poll

18 oktober 2011

Zeer goede uitleg en zeker zeer gezellig.
Er is erg veel te leren, en een goede werkshop.

10

Eggo

17 oktober 2011

Het was een geweldige ervaring om samen met mijn hond de training te volgen.Ik ben het gedrag van mijn hond beter gaan begrijpen. En kan hem ook na de lessen dingen aanleren met behulp van de clicker. Het was erg gezellig, ook het werken in een kleine groep is fijn. Iedereen krijgt zo ook de nodige aandacht.
Ik wil u deze hondeschool dan ook van harte aanbevelen.

9

Janet en (d)rocky

17 oktober 2011

Dankzij de training van de bonte hond hebben wij een hond gekregen die goed luisterd. Ik heb op een leuke manier met de hond geleerd samen te werken.
In kleine groepen en met prima instructeurs.
Kortom twijfel niet langer en en meld je gerust aan. Bovendien is ook de koffie erg lekker en is het er goed toeven in de kantine.

9

Patricia

17 oktober 2011

De bonte hond is en leuke hondenschool.
Er wordt met kleine groepjes gewerkt waar ze de tijd voor jou en je hond hebben, ook als je thuis met vragen of een probleem zit kan je ze bellen.
En ze doen buiten de lessen om ook nog leuke andere dingen en daar krijg je dan bericht van als je daar aan mee wilt doen.
Dus in 1 woord (SUPER) hondenschool

8

Carmen

16 oktober 2011

Ik ben het er helemaal mee eens, trainen bij de Bonte Hond is leuk en vooral ook leerzaam! Volop aandacht voor baasje en hond, genoeg tijd om al je vragen te stellen. Zelfs buiten de lessen om kun je met vragen terecht. Ik ga er met plezier naar toe en het is er altijd gezellig!
Kortom helemaal goed!

10

Femke de Jonge

16 oktober 2011

Een leuke, gezellige en leerzame hondenschool waarbij er zowel aandacht aan de baas als aan de hond besteed wordt. Super hondenschool!!

8

Conny & Nasho

16 oktober 2011

Trainen bij de Bonte Hond is LEUK! En daarom zouden ze bekend moeten worden als ‘de Bonte Hond’
Door het trainen in kleine groepjes, wordt er voldoende aandacht besteedt aan jou en je hond en is er ook ruimte om persoonlijke vragen en aandachtsgebieden door te nemen.
Het bijzondere aan de puppylessen bij de Bonte Hond is dat echt aandacht wordt geschonken aan de socialisatiefase waar pups van 8-13 wkn nog in zitten, de lessen hebben een duidelijk thema.
Super meiden, ga zo door!

8

Jolanda

16 oktober 2011

De cursus was heel goed en duidelijk veel begrip vol en veel aandacht voor jouw en voor je hond

8