De Hondenwandeling

  • Bloklaan 22a
  • 1231 AZ, Loosdrecht

  •   06 22 45 32 97
  •   Website

De Hondenwandeling

Uitlaatservice

9,3

Over De Hondenwandeling

De Hondenwandeling – Sinds 2007 een kleinschalige en leerzame hondenuitlaatservice voor honden en baasjes uit Loosdrecht en Loenen ad Vecht.

maximaal 6 gasthonden per wandeling = kleinschaligheid gegarandeerd!

€ 9,65 per wandeling. (incl. 21% btw)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Amber

14 oktober 2012

Super! Goede begeleiding van hond én baas. Lekker lang wandelen en spelen en fijn vervoer in de in compartimenten verdeelde bus.

10

Jolanda van der Bruggen

3 juni 2012

Wij hebben super goede ervaringen met Juliette en de Hondenwandeling. Pasha, onze hond zit elke ochtend trouw te wachten tot ze netjes op tijd wordt opgehaald. Juliette heeft goed inzicht in de honden, weet veel over gedrag, geeft goed en waardevol advies. Pasha leert veel. Leuke roedel met honden die bij elkaar passen en elkaar helpen opvoeden. Juliette heeft het allemaal prima onder controle. Pasha vindt haar en de roedel het einde.

10

Femke De Vleeschauwer

31 mei 2012

Dolf, mijn Engelse Buldog is een aparte kerel die speciale aandacht eist. Hem zomaar met iedereen meegeven is dus geen optie. Al van bij de eerste ontmoeting was snel duidelijk dat er een klik was tussen ons allen. Op een profesionele, hondvriendelijke en geduldige wijze werd er met mijn stoere vriend omgegaan. Hij genoot van elke wandeling, maar moest jammer genoeg door medische redenen al snel opgeven. Dolf mist zijn wandelvriendin enorm.

9

Thelma viveen

29 mei 2012

Geweldig mens, die veel verstand heeft van honden. Neemt geen risico’s als het om honden gaat!
Ze houdt van ieder hondenras en weet daar ook top mee om te gaan. Juliette voor mij ben je een top mens!

9

Amanda Dekkers

22 mei 2012

Een kleinschalige betrouwbare hondenuitlaatservice. Hier kan menig uitlaatservice een voorbeeld aan nemen. De honden worden goed onder controle gehouden en met liefde, toewijding en ruime kennis van zaken uitgelaten!

9

Saskia

20 mei 2012

Iedere hond krijgt ruimte om zijn ‘eigen ding’ te doen, weliswaar binnen een duidelijk kader. Onze hond vertelt ons iedere keer na de wandeling dat hij naar een feestje is geweest.

10

Marijke

20 mei 2012

Deskundigheid en details, wie eens een proefwandeling met haar maakt, zal zich verbazen over de aandacht voor details. Betrokken en verantwoordelijk, ze gaat niet aan wat niet verantwoord is en daarbij gaat het belang van de honden altijd voorop. Het kan niet anders dan dat je heel veel liefde voor je vak moet hebben om zó te presteren!

9

Yvonne Bosland

18 mei 2012

Liefdevol, vertrouwd, veel kennis en kunde, vol goede zorgen en toegewijd, dat zijn de eerste woorden waaraan ik denk bij de Hondenwandeling. Een prima adres om jouw hond door uit te laten. Ook de kleine groepen zijn een voordeel!

Marianne Groeneveld

18 mei 2012

Als ik aan de Hondenwandeling denk, dan denk ik aan liefdevol, toegewijd, kennis van zaken, persoonlijke aandacht voor elke hond. Het adres om uw hond aan toe te vertrouwen.

Patricia

17 mei 2012

Een goede uitlaatservice. Dat vind ik en dat vindt onze Djoek ook. Hij is altijd enthousiast als hij opgehaald wordt. Een kleine groep, dus voor elke hond aandacht! Super!

9

Maaike Bakker

17 mei 2012

De keren dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van de hondenwandeling, was ik super tevreden. Je weet dat je hond in goede handen is, door professionaliteit, kennis en manier van aanpak. Met een gerust hart en vertrouwen gaat Shiva graag mee!

9

Gonne kok

16 mei 2012

Een veilig, vertrouwd en geweldig adres voor onze honden.
Geen grote groep honden en de juiste aandacht op het juiste moment.

9