De Novo Hondenservice

  • Ouddorpsestraat 8
  • 3114 BM, Schiedam

  •   06-14517412
  •   Website

De Novo Hondenservice

Uitlaatservice

9,4

Over De Novo Hondenservice

De Novo Hondenservice biedt u hondenuitlaatservice in de regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasdijk en Maasland. De Novo Hondenservice beoordeelt uw hond op het gedrag en niet op het ras.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Tabitha wijker

30 oktober 2013

Hiervoor ging onze hond milo naar een andere uitlaatdienst en deze vertelde ons uit het niets dat ons reutje onhandelbaar was en dat ze hem om deze reden niet meer mee zou nemen. Toen kwamen we terecht bij de NOVO.Erik zag ons reutje wel als een uitdaging en we konden al gelijk bij hem terecht, dat was erg fijn.Bij het evalueren bleek onze hond zich netjes te kunnen gedragen in een roedel, ook omdat Erik verstand heeft van honden. Wij zijn zeer tevreden en Milo heeft het Super naar zijn zin!

10

Danielle mulder

27 juni 2012

Ik heb veel uitlaatservices gebeld die mijn hond, genaamd BO, er niet bij wilde hebben van wegen het ras (stafford/bull terrier). Erik keurde mijn hond niet af en ze kon de volgende dag direct mee (service). Bo gaat 4x per week met erik mee. Ze gaat met veel plezier mee, voldaan komt ze thuis… ruikend naar de sloot, haha.
Het leuke is ook dat Erik met foto’s ons op de hoogte houdt (via facebook). Hij komt ook thuis om over de hond te praten hoe het gaat in de roedel. Dat hoor je niet veel.

10

Esther en Jeroen

17 juni 2012

Onze Boris gaat 4 dagen in de week op pad met Erik. Hij heeft het prima naar z’n zin met de andere honden en door de wandelverslagen op facebook kunnen we ook nog zien wat er gebeurd is.

9

Ricardo en Irene

1 juni 2012

Onze pup Lycan gaat nu 1x per week mee met Erik en zijn roedel. De eerste keer vond hij het nog wel een beetje eng. Maar nu gaat hij graag mee en komt voldaan terug van een lekkere wandeling met andere honden. Ook leuk zijn de foto’s die de Hondenservice plaats op Facebook. Zeker een aanrader.

10

Jenny Vermeulen / Peter Smit

31 mei 2012

Onze Snuf is nog maar anderhalve week met Erik mee met de hondenuitlaatservice, maar het gaat super. Snuf kan echt even z’n energie kwijt en Erik is heel flexibel.

8