De Vergulde Hond

  • Tweede Jan Steenstraat2
  • 1073 VN, Amsterdam

  •   06-20953319
  •   Website

De Vergulde Hond

Dierenwinkel

9,8

Over De Vergulde Hond

Gespecialiseerd in vers (ingevroren) complete vleesmixen voor de hond en de kat, groot assortiment botten en karkassen, veel zuivere gedroogde snacks, en voor de \’brokkenhond\’ een perfecte glutenvrije brok. Officieel verkooppunt (groot) Amsterdam e.o. van KIVO petfood. Voedingsdeskundige, gratis hulp en advies bij huid/vachtproblemen en allergie.

Rijdende winkel op IJburg, bezorging aan huis in de regio\’s Haarlem – IJmuiden – Groot Amsterdam – Utrecht \’t Gooi – Almere

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

V. Friend

11 februari 2013

Ruime keuze aan verse voeding… heeft alles in huis om honden en katten gezond, compleet en op een natuurlijke wijze te voeren. Erg vriendelijk met betrouwbaar advies over verse (rauwe) voeding.

10

Erica Monty

6 februari 2013

Een gezellige winkel vol met dierenliefde. De eigenaar Eva zal al het mogelijk doen om je vriend gezond en gelukkig te maken.

10

Wendy & Mister

6 februari 2013

Heerlijke winkel waar je op je gemak rond kan snuffelen zonder dat je je ergens toe verplicht voelt. De enige dierenwinkel waar mijn vriend óók graag naar binnenloopt. En wat ook zeker gemeld mag worden de eigenaresse is er een uit duizenden. Iemand die enkel en alleen het beste voor heeft met de dieren (en mensen) die in haar winkel komen. Bedankt hiervoor!

10

Brechje Shepherd

6 februari 2013

Altijd tijd voor advies, veel keuze, en het belangrijkste: mijn honden en mijn kat (!) zijn helemaal happy sinds ik hier hun voer haal!

9