Dierenartsenpraktijk Landsmeer

  • Dorpsstraat 64
  • 1121 BZ, Landsmeer

  •   020-4821854
  •   Website

Dierenartsenpraktijk Landsmeer

Dierenarts

6,1

Over Dierenartsenpraktijk Landsmeer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

karin van der worp

3 juli 2018

zit met een zieke hond die pijn heeft met plassen maar ben niet bij machten om nu direct te gaan,mijn financien laten dit nu niet toe.Dan bel ik de praktijk om te vragen of je achteraf kan betalen!Dan krijg ik een antwoord waar de bek van open valt….als je naar de bakker gaat moet je ook gelijk betalen en dan had u maar geen huisdier moeten nemen!!!!SCHANDALIG!!!! Heb mijn hond al 10 jaar en door ziekte kan ik niet meer werken en mijn inkomen is drastisch gedaald waar ik ook niks aan kan doen maar mijn god wat een kortzichtig volk zeg!!Daaruit kan ik alleen maar concluderen dat het allemaal om geld gaat en niet om het welzijn van je huisdier!! Bahbah!!

2

Elke

19 juni 2018

3 jaar lang goed gegaan. Volgens mij steeds wisselende dierenartsen. 22 mei voor tandsteenverwijderen en talgklier/bult uit nek weghalen. Slechte communicatie, bij navraag over de operatie ivm het resultaat van een enorme jaap in de nek en heel grove hechtingen…geen antwoord. Bij eigen controle van de gebits-behandeling bleek een stuk uit de achterste molaar gebroken. Bij controle door een andere dierenarts bij een andere kliniek werd een open wortelkanaal geconstateerd en de sonde ging tussen de wortels zo door naar de andere kant. Conclusie: de moolaar moet verwijderd worden. Dit alles had mij door de desbetreffende dierenarts verteld moeten worden
Vervolgens heb ik weer een brief met de bevindingen en vragen gestuurd en het geld terug gevraagd voor de behandeling. Enig antwoord door de officemanager: dat doen wij niet. U had terug kun en komen. Nog steeds geen enkele vraag van mij beantwoord. Vervolgens nogeens papieren kopieën per post gestuurd naar het huisadres van de dierenarts/eigenaar en tot op heden, 4 weken later…geen enkele reactie. Communicatie null…niet belangrijk met welke vraag en opmerking je zit. Vertrouwen???? Helemaal zoek.
Kennelijk moeilijk om met klachten en eigenaren van hun patiënten om te gaan. Een dikke twee en er nooit meer naartoe. Jammer.

2

ria

10 januari 2018

Nooit geen klachten daar, en fijn ook buiten openingstijden bereikbaar voor spoed dat je niet naar de afzetters van de spoedkliniek moet.

9

Fred Rietbergen

26 februari 2015

Ik ben al zeker 25 jaar cliënt bij DAP in landsmeer en ik vond en vind het een uitstekende dieren praktijk’
Voorheen onder dr. Knibbe in de boederij en met dr. Bouwman, en nu met Ronald Verkuyl en Danielle Lubbes en nog 2 dierenartsen.
Of het nu overdag, s’nachts of in het weekend altijd is er wel iemand bereikbaar.
Ook voor noodhulp (s’nachts een aanrijding met mijn hond) of ernstige klachten, geen probleem en kom maar langs.
Ik vind de gehele DAP praktijk een topper en deze pluim hebben ze ook zeker verdiend.

9

Eldert

27 april 2014

Zeer goed te spreken over deze dierenartsen praktijk,
prijzen vallen ook erg mee in verhouding tot andere dieren praktijken.
En nu ook op de TV te zien in het programma de dorps dieren dokers op sbs 6

9

John en ria

6 maart 2013

Nooit problemen gehad. Prima artsen en goede service.

10

Anne

28 december 2011

Tijdens bevalling van onze hond, hebben ze een pup uit haar getrokken aan de poten zonder dat er een wee was. Met gevolg dat de pup 2 verbrijzelde achterpootjes had, en wij een trauma. Voor deze hond was het de 1e keer, maar wel nooit meer D.A.P.Landsmeer. We hebben de volle rekening betaald. Paar keer gebeld en uiteindelijk na 8 of 10 dagen pas te woord gestaan. Jammer dat je niet in de min kan beoordelen.

1

Ursula Mertens

6 september 2011

Vroeger (toen het nog Dr Knibbe was) een goede vee/dierenarts. Nu: erg duur!! Persoonlijk slechte ervaringen met meerdere dierenartsen en verschillende huisdieren aldaar gehad. Jammer hoor!

4

Astrid B.

11 juli 2011

AL jarenlang klant met zowel de paarden als nu sinds 2 jaar met mijn hond. Prima service en zeer kundige dierenartsen.

9