Dierencrematorium Naarden

  • Keverdijk 43
  • 1411 SK, Naarden

  •   035-6321330
  •   Website

Dierencrematorium Naarden

Dierenuitvaart

8,8

Over Dierencrematorium Naarden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Alysha

15 mei 2018

Heel netjes gebeld en netjes uitgelegd wat de opties waren voor een urn of sierraad. Ook een handgeschreven kaart gekregen. Erg netjes en heel fijn!

10

Jose

11 juli 2014

Klantonvriendelijke benadering aan de telefoon. Ik was gebeld dat de as er was en kon niet opnemen. Toen ik de dag erna zelf belde werd mij ‘kwalijk’ genomen dat ik niet opnam. Bij het telefonisch een afspraak maken later om de as op te halen weer zo’n onvriendelijk ander persoon die erg moeilijk deed over het tijdstip op een kleinerende manier. Je betaalt wel behoorlijk veel…
Nee, niet nog een dier laten cremeren daar!

5

Robin

23 juni 2014

Onze labrador is vorige week gecremeerd, het was ontzettend verdrietig, maar er werd heel respectvol mee omgegaan. We konden heel rustig en uitgebreid afscheid nemen en werden heel erg op ons gemak gesteld. Een paar dagen later kregen we een handgeschreven kaartje.

9

Anita

30 april 2014

Eind juli 2011 is onze kat Bubbles overleden en onze hond Makita is begin oktober 2011 overleden. je wordt er warm onthaald en je mag uitgebreid afscheid nemen van je huisdier. Ik wilde bij allebei bij de crematie aanwezig zijn en dat was geen probleem. Ik mocht zelfs bij onze kat de oven zelf aanzetten, erg moeilijk om te doen maar wel heel fijn. Je bent er tot het laatst bij. We kregen zelfs een handgeschreven kaart van het crematorium voor beide huisdieren

9

Fam kraaikamp

28 maart 2014

Wij hebben in 2009,2012,en 2013 onze labradors hier laten cremeren.
We zijn hier heel netjes en correct geholpen, alle lof voor de mensen die hier werken.

9

Anita

26 maart 2013

Keurig nette service, je dier wordt met veel respect bij je thuis opgehaald. Bij het ophalen van de as was alles ook heel netjes geregeld. Echt een persoonlijke benadering. Ondanks dat je veel verdriet hebt weten deze mensen je door deze ervaring heen te slepen!

9

Esther

27 januari 2012

Zeer net bedrijf, onze kat Softly was gecremeerd en we kregen netjes een kaartje en een week later pas de rekening. Dat is fijn, heb bij andere crematoria wel andere ervaringen. Fijn idee dat ze daar zo goed voor ons meisje hebben gezorgd.

9

Yolanda

27 september 2011

Wat een eerbied voor onze overleden berner mewar.we zijn meer dan te spreken over dit crematorium. Wijnand is een kanjer, je overleden dier wordt er met respect behandeld,dat wilde ik even zeggen

10

Berty

23 juli 2011

Vanochtend een allerliefst handgeschreven kaartje ontvangen met de bevestiging van de crematie van onze ‘Kruimel’. Onmiddellijk op de website gekeken gaf een heel vertrouwd gevoel.
Onze hartelijke dank.

8

Linda

26 juni 2011

Keurig netjes crematorium, lieve mensen, goede begeleiding!

10