Dierenhotel Het Pensionnetje

  • Groeneveldseweg 5
  • 2678 ND, De Lier

  •   06-48969186
  •   Website

Dierenhotel Het Pensionnetje

Dierenpension

10

Over Dierenhotel Het Pensionnetje

Dierenhotel “Het pensionnetje†is in 2003 opgericht door Jannet Markus. Het bedrijf is begonnen met 8 hondenkennels met 1 buitenspeelplaats en 12 kattenverblijven met buitenverblijf.

Na 3 jaar is er ook een dagopvang (crèche) voor de honden gerealiseerd, dit mede doordat er veel vraag was om de hond ‘s ochtends vroeg te brengen en dezelfde dag ‘s avonds weer op te halen. Deze dagopvang bestaat uit 5 kennels en met de bouw van deze dagopvang is er ook een extra buitenspeelplaats bij gekomen.

Vanaf 2009 zijn wij nogmaals uitgebreid met 24 hondenkennels en 2 extra grote buitenspeelplaatsen. Deze uitbreiding was nodig om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Henk vd Ende

11 december 2012

Onze hond (Deense Dog) heeft het hier altijd super goed naar z’n zin. De honden worden hier heel erg goed verzorgd. Ook voor grote honden is het hier dus erg goed!

10

Kim Brandwijk

21 november 2012

Absoluut een 10 voor dit geweldige pension. Kleinschalig, met veel individuele aandacht voor de honden. Veel verstand van honden, erg klantvriendelijk en flexibel, je kunt er altijd terecht, en dankzij de eigen trimsalon kan je hond(je) fris en fruitig weer mee naar huis. Ook de dagopvang is erg handig als je overdag een keer onderdak voor je hond nodig hebt.
Onze hond heeft het er altijd geweldig naar haar zin, net als onze vorige hond trouwens!

10

Elly hamer

24 juli 2011

Een heel gezellig pensionnetje
de hondjes worden daar goed verzorgt
zekker voor kleine hondjes

10