Dierenhotel Hoeve Beestenspul

  • Rietveldsepad11
  • 2409 AA, Alphen aan den Rijn

  •   0172-588871
  •   Website

Dierenhotel Hoeve Beestenspul

Dierenpension

6,4

Over Dierenhotel Hoeve Beestenspul

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

I. van Engeldorp

26 juni 2014

Super fijn pension. Honden krijgen in tegenstelling tot andere pensions wel beweging.. meerdere keren per dag een langere tijd op een veldje!! Super

9

Ok

23 januari 2014

Niet tevreden, de honden komen heel vies terug! Heb geen ervaring met de kattenopvang.

2

Alice Girardot

5 januari 2014

Ik ben heel tevreden !Onze katten hebben er al voor de derde keer gelogeerd. voor ons teckeltje was het de eerste keer en ze heeft het er zo te zien prima naar haar zin gehad en heerlijk met andere hondjes kunnen spelen. Ze was wat te dik en is nu prima op gewicht. mooi meegenomen!

8

Om

25 oktober 2013

Mijn hond is aangevallen door een grotere hond en daarna moest hij geopereerd. Het duurde bijna 5 weken voordat hij weer opgeknapt was. Er waren alleen maar stagiaires aanwezig die niet direct hebben ingegrepen.

5

J.C. van Klaveren

14 september 2013

Ik heb mijn perzische kater hier laten logeren. Er werd mij beloofd dat men ervaring had met de verzorging van perzen. Nadat ik mijn kat had opgehaald bleek zijn vacht behoorlijk verwaarloosd. Dikke klitten aan de onderkant en tot overmaat van ramp hadden ze zijn baard onder zijn kin weggeknipt. Aan de telefoon werd glashard ontkend. Door het drinken was zijn baard gaan smetten volgens hun en hebben er toen de schaar er in gezet. Blijf daar weg als uw pers uw lief is.

3

Désirée Buskens

24 oktober 2012

Ik breng mijn hondjes dit jaar voor de 3e keer naar Beestenspul met Oud en Nieuw. Juist omdat mijn Galgo zo bang is voor vuurwerk is de locatie zo geweldig, zo lekker buiten de bebouwde kom. Het afleveren gaat zo snel dat de honden niet eens doorhebben dat je weggaat, dat maakt het een stuk makkelijker dan wanneer je er bij bent wanneer ze in een pension achter de tralies worden gezet. Steeds als ik ze ophaal zijn ze vrolijk maar wel moe. Dat is vast van het vele spelen.

9

Cora Blommers

11 oktober 2012

Ik breng mijn hond en katten altijd bij Hoeve Beestenspul in de zomervakantie. Ze hebben het er erg naar hun zin en komen altijd dikker terug dan dat ik ze gebracht heb. Volgende zomervakantie gaan ze weer.

8

R.Blijleven

8 september 2011

Ja zeker helemaal top de dieren worden er goed verzorgd en goed personeel die weet wat ze doen

10

R erkelens

31 augustus 2011

Helemaal top zelf elke hond krijgt daar een eigenmand.

9

H.Hogenbirk

29 juli 2011

Op maandag 25 juli 2011 onze hond opgehaald na een logeerpartij van 11 dagen.
De poten van de hond waren allemaal kapot van het liggen op de betonnen vloer.
Gebeld met het bedrijf deze deelde mede dat zij dit niet hadden gezien! Het lijkt mij sterk want de hond is op de laatste dag gewassen en de wonden waren duidelijk zichtbaar! De medewerkster zij dat als er kosten waren (dierenarts) dat ik dan maar moest terugbellen en dan zouden ze eventueel wat met deze kosten doen. Excuses niet gekregen!

1