Dierenkliniek Goeree Overflakkee

  • Marnix Gijsenstraat2
  • 3245 ME, Sommelsdijk

  •   0187-482897
  •   Website

Dierenkliniek Goeree Overflakkee

Dierenarts

9,8

Over Dierenkliniek Goeree Overflakkee

De zorg die we als Dierenkliniek Goeree Overflakkee verlenen proberen we af te stemmen op de specifieke wensen en gevoelens van de eigenaar/eigenaren van het dier. Deze zorg mag wat ons betreft onder geen beding schade berokkenen aan het dier zelf.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Sandra Maat

30 december 2011

Een dieren kliniek waar zeer gedreven mensen aan het werk zijn. Zowel de dierenartsen als de assistentes zijn betrokken bij je huisdier en nemen alle tijd voor je. Er is verschrikkelijk veel kennis in huis. Ik heb heel wat dierenartsen gezien maar ben er van overtuigd dat mijn honden hier het best behandeld worden.

10

Fam de vogel

30 mei 2011

Wij zijn al jaren bij de kliniek stuk voor stuk prachtige mensen zeer lief vor de dieren of je nu voor een inenting of iets anders kom ze helpen je altijd ook als je afscheid moet nemen van je trouwe viervoeter dan krijg je na 1 a 2 weken nog een aandenken
bedankt dat jullie er altijd voor onze 3 schaten van hondjes zijn
lik en poot Noómi , Doortje en Angel
en groetjes van de fam de vogel

10

Gandalf

30 mei 2011

Gelukkig hebben de DA’s hier heel veel voor mij kunnen doen. Ik heb het niet meer benauwd en ook mijn snotneus is verdwenen. Ik kan weer lekker buiten rennen en ben weer het grote gevaar voor al mijn prooien. Toen ik bij jullie logeerde omdat mijn baasjes toch wat kennis tekort kwamen, zijn jullie allemaal ook heel goed en zeker ook heel lief voor me geweest.
Een heel dankbaar kopje krijgen jullie van Gandalf.
Ik ga dit adres zeker doorgeven aan alle poezen en honden baasjes.

10

Fam.van de Griend

30 mei 2011

Ik kom al jaren bij deze praktijk en ze staan altijd voor jou en de huisdieren klaar. Een topteam met de beste kennis!
De beste zorg voor alle dieren !

10

Fam. Brugman

23 mei 2011

Fantastisch team aan artsen en assistentes, wat altijd voor het welzijn van de dieren gaat en daarnaast een goed luisterend oor heeft voor vragen van de klant.

10

Marianne Dorst

23 mei 2011

Wij zijn sinds enkele jaren klant bij DGO met onze hond Nero. Nero is helaas een hond die al heel veel heeft gemankeerd, dus we komen vrij regelmatig bij DGO. We zijn erg tevreden over de wijze waarop Nero wordt geholpen. De artsen en assistentes zijn erg vriendelijk, je wordt op een persoonlijke manier te woord gestaan en last but nog least: er is kennis en kunde in huis om Nero te genezen van zijn kwaaltjes. Je ziet dat men er van dieren houdt en men neemt altijd de tijd voor je. Een aanrader!

9