Dierenkliniek Kortenoord

  • Rietveldlaan80
  • 6708 SB, Wageningen

  •   0317-412432
  •   Website

Dierenkliniek Kortenoord

Dierenarts

7,7

Over Dierenkliniek Kortenoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

nina

18 juli 2018

Slechte service. Ben hier naartoe gegaan voor mijn ratten. Hier bleken zei later na 60euro lichter te zijn niet de benodigde ervaring voor te hebben. Een maal doorgestuurd naar andere dierenarts die zonder moeite de oorzaak kon vinden. Voor informatie moest ik naar mijn eigen dierenarts bellen die vervolgens er niet veel over kon vertellen en mij adviseerden het maar op internet te googlen. Na meerdere keren bellen om te zorgen dat de medicijnen klaar gelegt werden kon ik ze eindelijk ophalen. Ik kreeg tot vervolg erg dure en te veel medicijnen mee. Ik had hier mogelijk wel 60 ratten van kunnen behandelen. Na dat ik mijn klachten had uitgesproken werd ik snel de mond gesnoerd en werd alles ontkent. Eens maar nooit meer.

1

Bravucon

21 juli 2014

Naar mijn mening en ervaring zijn er veel medicijnen voorgeschreven omdat alles toch 100% vergoed wordt door de dierenverzekering. De dierenverzekering heb ik voor de rechter gedagvaardigd en de zaak loopt nog steeds. Al denken ze dat ze gewonnen hebben. In dit geval staat deze kliniek achter de verzekering en staat in het verweer dat de kliniek zelfs TEGEN ons getuigt mocht het nodig zijn. Kun je je voorstellen dat ze tegen de client getuigen?

1

Heidy van heijster

19 april 2014

Wij wonen in beuningen maar gaan met onze honden en katten naar wageningen. Vanwege onze leeftijd houden we het nu bij katten, maar onze honden zijn fantastisch geholpen en met krijgen van leeftijdsproblemen hebben ze , voiral Steven, ons heel goed geholpen tot zelfs onze laatste snik bij het inslapen van ons maatje. Wij vinden het ook fijn dat als het maar even kan met homeopathie gewerkt wordt, waar we heel goede ervaring mee hebben.

Met dank joos en heidy van heijster

9

Shannah

29 juli 2013

Erg leuke vogelgeluiden aan de telefoon tijdens het wachten!

8

Gerrie den Otter

21 januari 2013

Altijd vriendelijk onzettend lief voor de honden, en zoeken net zo lang tot ze de juiste diagnose hebben.

10

Letty

16 juli 2012

Wij komen ongeveer al 20 jaar bij Kortenoord. Nooit is er iets teveel. Ook midden in de nacht niet.

10

Nicole van Zoolingen

13 oktober 2011

Helaas kom ik hier nog wel eens met mijn Dogachtigen en ik ga altijd met de juiste diagnose (soms helaas) naar buiten! Fijne vriendelijke en rustige mensen. Alle medewerkers en je kunt alles vragen, niets is bezwaarlijk. Als ik iets heb met mijn doggen wat echt niet goed lijkt, ga ik daar heen.

10

Ingrid

21 augustus 2011

Super dierenartsen, en Steven, ga zo door. Je verricht echt wondertjes bij de honden.
Ze zijn er echt voor de dieren, en altijd bereikbaar.

10

Bravo

9 augustus 2011

Veel aandacht voor de hond in zijn geheel. Werken ook met homeopathie.
Heel handig tel. spreekuur.

10