Dierenpension Beukers

  • Zuidereind 19a
  • 3741 LG, Baarn

  •   035-5435745
  •   Website

Dierenpension Beukers

Dierenpension

8,8

Over Dierenpension Beukers

Dagopvang terwijl u werkt? Vakantie? Verhuizing? Ziekenhuisopname? Trimmen van uw hond? Uw huisdier hond of kat, is van harte welkom in Dierenpension Beukers te Baarn. Ruime, schone en nieuwe verblijven. Mooie speelweiden van ruim 4000 vierkante meter. Een professionele en liefdevolle verzorging, hoogwaardige voeding (Royal canin) staan garant voor een prettig verblijf van uw huisdier in ons pension in de Eemland polder. Sinds okt. 2011 eigen trimsalon, aangesloten bij ABHB. Gemakkelijk bereikbaar voor gasten in de omgeving Hilversum, Amersfoort, Bussem, Huizen, Utrecht en Amsterdam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

C. Moonen

9 april 2018

Onze hond is nu twee keer naar Dierenpension Beukers geweest en we zijn erg tevreden. Het contact is heel persoonlijk, je hebt echt het idee dat ze hem goed in de gaten houden. Erg fijn was het dat hij als jonge hond een maand voor zijn eerste verblijf gratis een nachtje mocht wennen. De keren daarna ging hij kwispelend naar binnen.

10

fam Risseeuw-Koelman

1 augustus 2017

Dierenpension Beukers is efficiënt & professioneel, schoon en altijd snel een reactie terug via de mail. Onze hond Draakje komt er nu al ’n aantal jaar, 2-3x per jaar. Ze gaat er blij heen, kijkt niet achterom als ze meegenomen wordt. We krijgen ook altijd een blije hond terug.
Toen we onze hond net hadden, brachten wij haar naar ’n ander pension, wat dichter bij huis. Dit pension had de zaken niet op orde, heeft ons tot 2x toe laten zitten 1 dag voordat we met vakantie gingen:”nee hoor, u hond is niet bekend bij ons”. Dan voel je, dit is geen goede plek.
Wij zijn zeer tevreden met dierenpension Beukers.

9

Familie Dijkema

13 juni 2017

Onze 4-jarige labrador gaat tijdens onze vakanties (paar x per jaar) altijd bij Beukers logeren. Wij zijn super tevreden!!!!!! Onze hond komt zelfs na een paar weken eigenlijk weer als dezelfde hond terug. We merken amper dat ze daar is geweest qua haar gedrag, niet blaffen, haar gewicht, etc…… Als ze daar voor de deur staat kijkt ze eigenlijk al niet meer naar ons om. Geluklkig gaat ze altijd wel net zo graag weer met ons naar huis ;-). Eigenlijk is Beukers voor ons een 10 waard, maar omdat je altijd ruim vantevoren moet boeken voor de grote vakantie (eigenlijk ook weer een goed teken 😉 geven we een 9 ……

9

Vanja Nijboer

12 juni 2017

Een heel fijn dierenpension waar Tommy, onze engelse bulldog, al heel wat jaartjes komt. Meestal 1-2x per jaar. Er wordt goed rekening met hem gehouden, als het erg warm is blijft hij niet te lang buiten omdat hij niet goed tegen de warmte kan. Wij geven altijd eigen speciaal voer mee, wat geen probleem is. Het wordt allemaal goed geregeld. Ik (en Tommy) zijn zeer tevreden over Beukers.

9

fam gebbink

16 mei 2017

Onze honden hebben onlangs hun eerste week bij pension Beukers doorgebracht. Aanvankelijk schrok ik een beetje van de grootschaligheid maar ik ben nu erg enthousiast over het pension en de medewerkers. Zeer professioneel (kundig en ervaren) en dat i.c.m. zorgzaamheid voor de dieren en vriendelijkheid voor de baasjes!

9

Puck en Kiki

26 oktober 2016

Onze twee labradors komen altijd blij thuis na een vakantie bij Dierenpension Beukers. Er wordt rekening gehouden met het bij elkaar plaatsen van de honden en ze gaan er graag naartoe. Vriendelijk, zorgzaam, schoon. Je kunt je honden er met een heel gerust hart naartoe brengen.

9

Suzanne Raven

10 augustus 2016

Onze hond heeft altijd leuke vakanties bij Dierenpension Beukers! Ze wordt er goed verzorgd, de honden gaan 2x per dag lekker lang naar buiten en de verzorgsters zijn lief voor de dieren. Ook is het fijn dat er goed op gelet wordt welke honden goed bij elkaar kunnen.

9

Rianne

3 januari 2016

Onze zwarte Labrador Bess van 8 jaar komt al sinds zij 4 maanden is bij dierenpension Beukers. Minimaal 1-2 keer per jaar. Wij zijn heel erg blij met Wilma en haar staf. Zij weten altijd gelijk wie Bess is en behandelen haar liefdevol. Bess gaat altijd wild kwispelend bij het dierenpension naar binnen en gaat na de periode in het pensioen weer blij met ons mee. Dat is voor ons een teken dat het goed is.

9

Eric Zwaap

18 december 2015

Onze beagle Nelson gaat sinds twee jaar hier naar toe nadat de vorige opvang failliet ging. Eigenlijk toen last minute bij Beukers terecht gekomen en vanaf begin zeer tevreden over pension Beukers. Hij wordt er goed verzorgd en ook als er weer eens een kilootje af mag (stevige reu) dan houden ze daar rekening mee.

9

Hetty Gout

21 augustus 2015

Dierenpension Beukers is een SUPER Dierenpension waar je graag je huisdier brengt. Wij brengen onze Bowie al jaren naar Dierenpension Beukers. Het voelt voor ons vertrouwd onze Bowie daar te brengen. Vriendelijk, behulpzaam en enorm lief voor de hond en dat is toch waar het omgaat. Je hond achterlaten moet vertrouwd aanvoelen en dat doet het bij Beukers zeker. Ook kun je whatsappen en dat vinden wij heel prettig even een appje sturen hoe het met je hond gaat is toch heel prettig! Ook even naar de beautysalon is een vast onderdeel van het verblijf van Bowie, even lekker wasse, nagels knippen en dan lekker fris weer naar het baasje.
Dus voor ons een dikke 10 voor Beukers!!

10

Nathaly van Wijk

17 augustus 2015

Onze hond Ollie is een labrador uit de kennel van Dierenpension Beukers. Wij zijn frequente bezoeker vanaf het eerste moment. Ollie heeft de eerste 5 jaar 2 dagen per week gebruik gemaakt van de dagopvang. Wij waren dan de hele dag niet thuis wat niet zo gezellig voor haar was. Zij was dan heerlijk aan t spelen met de andere honden in de kennel. De dagopvang is nu niet meer nodig.
Ollie vindt het heerlijk om naar t pension te gaan. Ze gaat vrolijk naar binnen en komt weer vrolijk thuis. Het is er ruim, schoon en de medewerkers zijn naast professioneel ook altijd even aardig en betrokken.

9

Monique Degekamp-Spaas

14 augustus 2014

Onze labrador gaat met plezier naar dit pension, medewerkers zijn erg vriendelijk, heel bijzonder was dat toen wij onze Baloe kwamen ophalen iets extra s kon vertellen over zijn verblijf en dat deden ze bij alle gasten,Top!!

8

Labrador Beau

26 juli 2014

Altijd goed, heel tevreden. Onze labrador komt van kennel Achter het Dijkje dus dit is voor haar een vertrouwd adres. Ze is bij Beukers goed bekend en elke keer zijn we ontzettend tevreden over haar verzorging. Ze hebben veel personeel maar weten elke keer precies met wie ze in een verblijf heeft gezeten en of er nog bijzonderheden waren. Heel fijn gevoel. Bij ophalen is ze schoon en heel vrolijk. Op de Facebookpagina verschijnen regelmatig leuke afbeeldingen van de dieren en/of personeel. Top!

8

Remment Eilander

25 juni 2014

Onze Basset Guus brengen wij hier graag. Het personeel is vriendelijk en als er opmerkingen zijn bijv. zoals laatst over zijn ogen dan zegt men dit.Als we Guus wegbrengen kijkt hij niet eens meer naar ons zo graag is hij in dit pension.Onze ervaringen voor korte of langere tijd als hij bij Beukers is zijn prima. Binnenkort gaat er weer naar toe voor 14 dagen.

10

Tuynman

12 juni 2014

Onze hond Beer (een Friese Stabij) is nu al een aantal keren in dit pension geweest, zowel voor kortere periodes als voor een drieweekse zomervakantie en elke keer gaat ze blij naar binnen en komt er ook weer blij uit.
Het personeel is vriendelijk en betrokken toen Beer tijdens onze zomervakantie een scheurtje in haar tong had opgelopen dat gehecht moest worden, werden wij direct op een plezierige manier op de hoogte gesteld en ook in de dagen daarna werd op eigen initiatief gemaild hoe het met Beer ging. Tot nu toe alleen prima ervaringen met dit pension!

8

Fam. Oudt

3 mei 2014

Onze oude lobbes Beau komt altijd als een jonge hondengod thuis na een verblijf bij Beukers. Fijne mensen.

9

Anja Manders

16 april 2014

Super vriendelijk en enthousiast personeel! Ook zeer vakkundig, want onze hond is als beschadigd dier vanuit Griekenland bij ons komen wonen en ze kan erg bewerkelijk zijn. Maar bij beukers gaat het al jaren erg goed, ze gaat er blij naar toe en ik krijg ook een blije hond weer thuis!18

9

Coen

1 april 2014

Regelmatig brengen wij onze labrador in het pension. Zodra we het pad oprijden begint ze al te springen in de auto en rent ze naar binnen. De verzorgsters kennen onze hond en zijn erg vriendelijk, dit geeft een goed gevoel.
Een top adres!

10

Henk

10 maart 2014

Blije hond=Blije baas!
QB mijn Spaanse Waterhond is regelmatig bij dierenpension Beukers. Als we op het terrein zijn weet hij het al en enthousiast gaat hij meteen door naar Jolanda achter de balie. De sfeer is prettig en ongedwongen, er wordt prima voor hem gezorgd en hij kan er veel spelen met andere honden. Als ik hem kom halen is hij natuurlijk ook blij mij weer te zien. Blije baas!

9

Mirjam Swets

10 januari 2014

Goed dierenpension en aardige en vriendelijke medewerkers.
Mijn hond Dudok komt er, nu bijna al 5 jaar, bijna elke week 1 dag en met vakanties!

8

Patrick

21 mei 2013

Onze witte herder heeft tijdens onze vakantie een heerlijk verblijf gehad. Dus wij ook een heerlijke vakantie.
Schoon pension en ze konden ook wat persoonlijks over onze hond vertellen. Ze was dus niet een nummertje.

Fred

6 mei 2013

Wij hebben onze hond in de zomer 2012 bij dit pension gebracht. Het was de eerste en laatste keer.
Wij hebben in totaal ruim 200 Euro kosten gehad aan de dierenarts, onze hond kwam onder de wonden en infecties terug. Hij was enorm vermagerd en heeft weken voor herstel nodig gehad. Een klacht bij Beukers heeft niet geholpen, een reactie dat men het vervelend vond en er op terug zou komen…. Tot op heden NIETS gehoord.

1

Verlaat

21 april 2013

Onze Entlebucher komt de afgelopen 4 jaar 2 x per jaar in het pension. Hij heeft het erg naar zijn zin, springt de auto uit als we er aankomen, loopt zonder riem mee en wil gelijk doorlopen. Als we hem komen halen ziet hij er keurig verzorgd uit, we laten hem daar wassen. Na 3 weken heeft hij zijn zelfde gewicht. Wij gaan fijn op vakantie als Balou naar het pension gaat. Hij heeft daar zijn vakantie, hele dagen met vriendjes spelen, 3 weken niet aan de riem. Prima zo!!

9

Monique Floors

5 april 2013

Onze hond Noa gaat altijd met veel plezier naar de dagopvang. Zij barst van de energie, maar wanneer ze weer opgehaald wordt en in de auto zit slaapt ze vrijwel direct. In de grote speelweide kan ze lekker haar energie kwijt en met de andere honden spelen. Ook met vakanties gaan onze hond en poes bij Beukers logeren. De verzorgsters zijn zorgzaam en lief voor de dieren.

9

Klazien Verboom

19 maart 2013

Onze honden Charaa (zwitserse witte herder) en Didi ( duitse staande langhaar) komen al vanaf het begin van het bestaan naar de kennel. En iedere keer gaan ze weer kwispelend de kennel in. En onze ‘duo penotti’ is heerlijk moe als ze thuiskomen. We hebben altijd het gevoel dat er goed op hen gelet wordt, dat Jolanda en Floortje (en alle anderen) de honden goed kennen en zij plezier hebben in het werk. Kortom ze zijn voor ons onmisbaar!

9

Nathaly

18 maart 2013

Sinds 5 jaar komt onze labrador Ollie 2 dagen per week in de dagopvang van dierenpension Beukers. Ze is altijd helemaal blij als ze naar binnen mag. Voor ons is het heel gemakkelijk. We kunnen Ollie zelf in een kennel plaatsen (alleen of met een andere hond) en op onze eigen tijd haar daar zelf weer ophalen. Het prettige is dat we niet afhankelijk zijn van tijden of medewerksters. Zo heeft de hond ook een leuke dag en is ze niet de hele dag alleen thuis. Als we op vakantie gaan gaat ze altijd naar t pension en heeft t daar heerlijk.
Als je wil dat ze gewassen of getrimd wordt kan dat tijdens het verblijf. Wel zo makkelijk kost mij geen extra tijd.

9

Willeke

16 maart 2013

Onze 2 honden hebben diverse keren bij Dierenpension Beukers gelogeerd. De ontvangst is allervriendelijkst en ook de honden hebben het er erg naar hun zin. Als we ze komen halen, zien ze er prima verzorgd uit en stralen uit dat ze het naar hun zin gehad hebben. Wat ons betreft wordt het de volgende keer weer Dierenpension Beukers!

9

Herma

16 maart 2013

Wij hebben een slechte ervaring met dit pension. Onze twee honden, een teef en een reu zijn apart geplaatst omdat de reu ruzie zou hebben gehad. Ze hebben niet gezien met wie. Er was dus onvoldoende toezicht geweest. Bij het ophalen bleek dat hij onder de onverzorgde wonden zat. Zijn keel had wonden, zijn flanken en zijn onderbuik zat vol met best grote wonden. De pensionhouder had zelf antibiotica gegeven. We moesten dat weekend nog naar de dierenarts om hem te laten behandelen.

1

Fam van Zadelhoff

10 maart 2013

Onze beide honden gaan met zoveel plezier naar dierenpension Beukers. De verzorging is erg goed. Ook worden de honden medisch in de gaten gehouden en behandeld/verzorgd waar nodig! De staf ook erg vriendelijk en begaan met de dieren. Een super adres!!

9

Hetty Hoekstra

10 maart 2013

Dierenpension Beukers is een fantastisch pension en zorgt ook voor een uitstekende dagopvang. Mijn hond Bram gaat er graag drie dagen per week heen en heeft voorzover ik kan zien het goed naar zijn zin. Leuke jonge mensen, die met hart en ziel voor de honden zorgen.

9

Annuska vittali

10 maart 2013

Een geweldig dierenpension. De honden hebben het zo naar hun zin daar. Maar ja dat kan ook niet anders met zo veel speelweides. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en niet te lui om het geheel fris en schoon te maken. Ik kan jullie zeggen uit naam van de honden dat jullie toppers zijn. Tot snel, Lucky en Bing.

9

Joop, Debby & Laika

7 maart 2013

Onze kruising Chihuahua-Dwergpincher gaat met veel plezier naar Beukers als de baasjes werken. Ze wordt met veel liefde opgevangen, speelt met alle honden, groot en klein en staat ’s ochtends – bijzonder voor een bijzonder aanhankelijk hondje – al te kwispelen als ze weer naar binnen mag. De ideale oplossing voor ons en ook heel plezierig voor onze hond. Flexibel, snel van antwoorden, en de opvang zelf is verzorgd en heel schoon. Super!

10

Fleur de Korte

5 maart 2013

Onze hond Paco gaat altijd met heel veel plezier naar Beukers toe. Hoe hij wordt opgevangen door de dames die daar werken echt geweldig. Zeer veel kennis en ervaring. Echt Top!!

9

Stephanie Kies

5 maart 2013

Geweldige opvang van onze labrador Tommy door een team van professionals die met veel liefde en aandacht regelmatig zorg voor hem dragen. Kwispelend naar binnen en blij (en lekker schoon gewassen) bij terugkeer.
En voor Tommy is het iedere keer ook thuiskomen daar de fam. Beukers ook een grote reputatie heeft op het gebied van het fokken van labradors en wij Tommy via hun honden hebben mogen verwelkomen.
Dus op alle gebieden een zeer verdiende 10!

10

H.A. v.d. Steeg

4 maart 2013

Fijn pension waar mijn Mechelse Herder graag naar toe gaat. De ontvangst aan de balie is vlot en vriendelijk. Reserveringen worden direct via e-mail bevestigd. Je weet dat je hond het daar goed heeft!

9

Angeline de Koning en Julio Romer

4 maart 2013

Wij zijn heel erg tevreden over Dierenpension Beukers. Onze hond brengen wij met een gerust hart een aantal dagen per week naar de dagopvang. Professioneel, vriendelijk, geduldig en zorgzaam personeel. De eigenaren zijn ook heel erg aardig en betrokken en erg flexibel o.a mbt verzoeken halen/brengen. Al met al helemaal top wij hopen nog lang onze hond bij Beukers te mogen brengen.

10

Maarten Vergeer

3 maart 2013

Wij maken geregeld gebruik van de faciliteiten van Beukers. Vooral als wij een dagje iets doen waarbij de hond niet mee kan. Waarschijnlijk vindt hij het helemaal niet erg dat hij niet mee mag, want volgens ons heeft hij het reuze naar zijn zin met z’n viervoetvriendjes bij Beukers. Ideaal dat de honden al vanaf half 7 gebracht kunnen worden trouwens. Ook als de hond iets mankeert weten Zeger en Wilma wel raad.

8

Familie Goemans

3 maart 2013

Een goed adres voor onze teckel Lotje. Ze ging kwispelend met haar staart mee, ondanks dat het de eerste keer was en kwam vrolijk weer naar huis.

8

Fam. Oudendorp

3 maart 2013

Prima plek voor onze hond. Zowel voor dagopvang als vakantie periode. Joe komt graag en ziet er goed uit als wij haar ophalen. Wij blijven zeker gebruik maken jullie dierenpension.

9

Jacco Brand

3 maart 2013

Mijn Drentsche Patrijs, Bloom, gaat regelmatig naar Beukers als ik een paar dagen naar het buitenland reis. Wat me opvalt, is dat ze altijd zeer verzorgd terugkomt en er ook altijd met veel plezier naartoe gaat. Het pension is erg netjes en schoon. De verzorgsters die er werken zijn allemaal even vriendelijk en ondanks dat het een groot pension is, weten ze altijd dingetjes over de hond te vertellen. Beukers is wat mij betreft echt een aanrader!

9

Lanja & Bart

3 maart 2013

Onze hond Macho heeft snel last van allergie wanneer hij verkeerde brokken of snacks krijgt. Wij gingen dan ook op zoek naar een zorgvuldig pension dat Macho daadwerkelijk die brokken geeft die wij meegeven. Macho is er tot nu toe twee keer geweest en kwam allergievrij en kwispelend naar buiten. Eenmaal thuis ging hij weer gewoon over in het ritme van de dag. Allemaal tekens voor ons om Macho vaker met gerust hart bij pension Beukers te kunnen achterlaten.

9

Marja de Roos en Wim Teunisse

2 maart 2013

Lieve attente dierenverzorgers die goed hun best doen om het onze bijna 20 jarige kat perfect naar de zin te maken. Onze kat komt meerdere malen per jaar ‘all inclusive’ en keert steeds goed verzorgd terug. Geen sprake van stress oid en dat op die leeftijd. De verblijven zien er goed uit, zijn verwarmd en de dieren kunnen desgewenst naar buiten. Een aanrader voor ieder die een goed tijdelijk logeeradres zoekt.

9

Wim en Trudy van Soeren

2 maart 2013

Wij brengen onze Beau en Luna regelmatig naar het pension, en zijn zeer tevreden! Vandaar onze ‘dikke’ 10 als beoordelingscijfer! De medewerkers zijn zeer vriendelijk en betrokken. Ook alle lof voor Floortje, ze weet ons ragebolletje perfect te fatsoeneren! Je merkt gewoon dat er met liefde wordt omgegaan met de aan hen toevertrouwde dieren. Ja, onze dames vinden het helemaal geen straf om zo af en toe te mogen logeren bij jullie! Integendeel zelfs! Het is elke keer weer een ‘feestje’!

10

Linda ten Hove

2 maart 2013

Flexibel, altijd vriendelijk en de hond gaat er kwispelend naar binnen om zonder om te kijken met de medewerkster mee te huppelen. Ik laat Lady met gerust hart achter in de handen van de medewerkers van dit pension.

9

Familie Noordanus

2 maart 2013

Een top pension! Onze hond Bob gaat er tijdens onze vakantie graag naar toe. Hij is al blij bij binnenkomst, maar gelukkig ook als wij hem komen halen. Hij ziet er weer schoon en tevreden uit. Een tip, laat je hond hier tijdens de vakantie trimmen. Dan hij is hij niet alleen schoon en fris maar ziet er ook nog tip top uit. Bedankt weer Floortje.

9

A.Schilling

2 maart 2013

Dierenpension Beukers is een fijne plek om je hond onder te brengen als je zelf op vakantie gaat. Door de grote betrokkenheid van de medewerkers en hun voelbare liefde voor de dieren ga je zelf met een heel gerust hart op pad! Ik kan dit pension iedereen aanbevelen!

10

Familie van Oort

2 maart 2013

Onze hond is hier al meerdere keren geweest. Hij was eerst naar een ander pension geweest waar hij niet een aantal keer per dag lekker kon rennen. Hier kwam hij helemaal niet gelukkig van terug. Bij Beukers komt hij elke keer uitgeput en tevreden terug! Als we hem brengen, heeft hij al geen interesse meer in ons op het moment dat hij het gebouw ziet 🙂 Bovendien komt hij prachtig schoon gewassen thuis. Een fijn adres om met een fijn gevoel je dier achter te laten!

9

T. Neve

1 maart 2013

Prima pension! Onze hond gaat met veel plezier. Als we hem brengen vindt hij het leuk en hij komt in prima conditie terug.

10

Mirjam Meijer

1 maart 2013

Onze hond Jip komt al 7 jaar bij de fam. Beukers. Iedere keer wordt ze met open armen ontvangen. De medewerkers weten precies hoe Jip in elkaar zit en gaan op een liefdevolle manier met haar om. En na een bezoek komt ze moe en voldaan weer thuis! Wij hebben andere ervaringen met dierenpensions en die waren niet positief. Onze Jip blijft een vaste gast bij Beukers!!

10

Ellie muys

1 maart 2013

Onze lieve hond Jack gaat veel naar de dagopvang en met vakantie naar Beukers. Alleen maar lof. Niets is teveel en Jack gaat er met veel plezier heen. Dhr Beukers weet ook veel en geeft je raad en lieve verzorging. De honden zijn veel buiten wat erg fijn is.

10

Saskia

1 maart 2013

Onze hond gaat hier altijd naartoe wanneer wij op vakantie gaan. Hij vindt het hier echt leuk en hij komt moe, schoongewassen, goed verzorgd en voldaan terug. De medewerkers zijn professioneel en als je hem wat vaker brengt, kennen ze je hond ook echt. Ik ben zeer tevreden!

9

Middelweerd

1 maart 2013

Onze hond komt al jaren bij het dierenpension Beukers. Dit verloopt altijd fantastisch. Onze hond gaat er vol enthousiasme heen en komt altijd schoongewassen, opgewekt en gezond terug

10

Simone en Banjo

1 maart 2013

Als ik de auto op de parkeerplaats parkeer, begint Banjo al enthousiast te springen. Hij geniet van de opvang en komt telkens moe en tevreden thuis. Hij is er helemaal op z’n plek. Hij is er gewoon lekker hond. Spelen, rennen, slapen en eten. Niet te vergeten af en toe een knuffel, want de medewerkers zijn lief en kundig. Ik breng hem altijd met een gerust hart weg!

8

Theo Zijl

1 maart 2013

Heel goed. Onze hond gaat er altijd graag naar toe en komt goed verzorgd naar huis.

9

Judith

1 maart 2013

Wij zijn zeer tevreden over dierenpension Beukers. Onze hond ziet er altijd goed uit als we haar komen ophalen en is erg vrolijk. De mensen die er werken zijn ook erg aardig en beantwoorden al je vragen. Bij onze volgende vakantie weten wij al waar onze hond vakantie gaat vieren Dierenpension Beukers!

9

Dennis

1 maart 2013

Ik ben erg tevreden over dit pension. Wij brengen onze hond er wekelijks heen. Openingstijden zijn erg ruim. De reactiesnelheid op mail is beter dan uitstekend en dat ze op Facebook zitten is ook erg leuk. Verder is het altijd erg schoon en is het personeel, als ik ze zie, altijd vriendelijk. Idee: hang een webcam (of meerdere) op zodat de hondeneigenaren hun hond kunnen bekijken in de speelweiden buiten.

10

Esther

16 februari 2013

Zeer tevreden over dit pension, goede service, veel liefde voor de dieren, goede kennis van zaken. De grote speelweiden vinden wij top. Wij hebben een hond die veel beweging nodig heeft en dat kan hier meer dan genoeg. Onze hond gaat er altijd vrolijk heen en komt in goede en vrolijke conditie terug.

9