Dierenpension Marknesse

  • Marknesserweg 28
  • 8316 PB, Marknesse

  •   085-7841157
  •   Website

Dierenpension Marknesse

Dierenpension

9

Over Dierenpension Marknesse

Vakantie. Een zakenreis.
Onverwacht opgenomen in het ziekenhuis.

Kortom: u gaat voor een tijdje van huis en uw trouwe viervoeter of spinnende huisvriend kan niet met u mee. Er zijn mensen die voor de ‘makkelijke’ manier kiezen: ze laten hun hond en / of kat zomaar ergens achter.
Vastgebonden aan een boom of losgelaten, ergens ver weg van huis. Houdt u van uw huisdier, dan doet u dat natuurlijk niet. Uw hond of kat gaat in zo’n geval een tijdje logeren op een adres waar goed voor hem gezorgd wordt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Ronald

14 november 2012

Supergoed bevallen dit dierenpension! We hadden eigenlijk al de vakantieoppas geregeld voor onze hond, maar dat kon op het laatste moment niet doorgaan. Onze vakantie was al geboekt en we hadden nog maar 2 weken om wat te regelen. Na wat zoekwerk op internet uitgekomen bij dit pension, het was met een telefoontje geregeld ! Het was voor ons de eerste ervaring met een pension maar zeker niet de laatste na deze ervaring. Onze hond wilde niet eens meer mee naar huis!! Top adres!!

9

Angela van der heide

12 september 2012

Tijdens mijn vakantie waren mijn honden Quincy en Didi hier in marknesse op vakantie. Het is ons zeer goed bevallen, de honden waren blij en heel erg schoon… ze waren lekker gewassen voor ik ze ophaalde.

10

Fam Timmer, Lelystad

23 augustus 2012

Onze hond van 10 jaar is 16 dagen in dierenpension Marknesse geweest. Uiteraard was hij weer blij ons te zien, maar naar mijn idee heeft hij het prima gehad en hij was duidelijk minder vermoeid dan bij eerdere overnachtingen bij andere pensions. Wij zullen hem hier zeker weer onderbrengen als dit nodig mocht zijn.

8

Fam. Huisman

11 augustus 2012

Onze hond, van een 1/2 jaar, is voor het eerst naar het pension geweest. Voor ons, maar zeker voor hem, erg spannend. Hij heeft het er goed gehad en heeft lekker met andere honden kunnen ravotten. Hij zag er goed uit en was erg blij dat hij ons weer zag. Kortom, dit is voor herhaling vatbaar. Wij zijn in elk geval erg tevreden, dat ook hij een goede vakantie heeft gehad.

9

Danielle Hop

4 juni 2012

Wij hebben een zeer onzekere hond en die is 8 dagen in dit pension geweest. Hij heeft het prima naar zijn zin gehad en is goed verzorgd! Dat konden wij merken omdat hij zeer rustig en net als anders weer thuis kwam. Kortom voor herhaling vatbaar!

10

Wilma P.

11 oktober 2011

Joep, een bruine labrador is een paar keer naar de dagopvang geweest. In de ochtend brengen en eind middag weer ophalen. Ik had geen idee wat wat hond ik terug zou krijgen, een vrolijke of een diep teleurgestelde Joep…. ER kwam een hele blije Joep aan zetten. Joep heeft daar zelfs een vriendinnetje waar hij erg leuk mee speelt.
Als er weer nood aan de man is weet ik in ieder geval waar ik Joep naar toe kan brengen.
Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

9

M. Askes

28 september 2011

Zeer vriendelijke eigenaren. wij brengen sinds een tijdje met enige regelemaat onze Newfoundlander bij hun en dat bevalt uitstekend, goede verzorging en persoonlijke aandacht. De boswandeling vindt ze bijzonder leuk. Ik laat haar met een gerust gevoel even logeren bij hun, een echte aanrader dus.

9

B van Tilburg

21 september 2011

Fijn kleinschalig en schoon pension, vriendelijke eigenaren.

7

H.C.Steenks

9 september 2011

Gemakkelijk bereikbaar voor het maken van afspraken. Mijn 2 dalmatische honden worden goed verzorgd waarbij men open staat voor persoonlijke aandacht.

8

JAF Bruintjes

6 september 2011

Onze hond Cooper komt altijd happy terug.
Dat lijkt me de beste reclame die er is!!

10

Fam. de Hoop

4 september 2011

Wij hebben onze honden, 2 Bullterriers, voor het eerst een week gebracht, en het is prima gegaan!
Nadat we ze opgehaald hadden merkten we geen verschil aan ze, dus niet gestrest, hartstikke goed!
Volgende keer weer!

9

Fam.Drost

31 augustus 2011

Onze hond Max gaat er al 4 jaar heen,en voor ons gevoel heeft hij het naar de zin.Het ziet er goed verzorgd uit,aardige mensen.Max komt er zeker weer.

9

E. Visser

29 augustus 2011

Tja, dieren kunnen niet praten maar ik heb er wel een gerust gevoel bij. Leuke eigenaar en alles ziet er schoon en verzorgd uit. Wodka en Tommy zijn er nu voor de tweede keer een week geweest en volgens mij hebben ze het wel naar hun zin gehad! Alleen Wodka is er erg verkouden vandaan gekomen maar hij is een mopshond en nu eenmaal goevoelig in de luchtwegen. Als we weer een weekend of week weggaan weet ik waar ik mijn honden kan brengen!!!!

8

Jo-Anne van der Knaap

21 augustus 2011

Ze werken heel goed met onze hond ze was heel braaf en luisterde goed naar de mensen we kregen haar met een mooie lijn terug en was helemaal gelukkig je kon zien dat ze het leuk heeft gehad. Ook hebben ze nog een leuke foto van haar naar ons gemaild. Het is daar schoon ze hebben daar ook een leuk groot buiten veld voor de honden zodat ze ook nog buiten kunnen spelen.

10

Renate Bergkamp

20 augustus 2011

Onze hond gaat er regelmatig een nachtje of een paar weken logeren en heeft het volgens ons prima naar haar zin. Ze gaat er altijd vrolijk naar toe en komt er minstens zo vrolijk weer vandaan. Vriendelijke eigenaar en alles ziet er schoon en fris uit.

9

Fam. Sepers

23 juli 2011

Sinds dit jaar brengen wij onze Joy, een labrador, naar dierenpension Marknesse! De zorg is uitstekend, wij gaan met een gerust hart op vakantie of een dagje uit! Als we Joy ophalen dan zien we nog steeds onze eigen Joy, die haar voer heeft gekregen en plezier heeft gehad, dit is voor ons belangrijk en zegt veel over de goede verzorging en opvang van dit dierenpension!

10

Joke Wolsink

10 juli 2011

Veel aandacht voor de dieren, binnen en buitenruimte voor de katten, schoon en fris!!

9