Dierenziekenhuis Eindhoven

  • Marconilaan26
  • 5621 AA, Eindhoven

  •   040-3040054
  •   Website

Dierenziekenhuis Eindhoven

Dierenarts

10

Over Dierenziekenhuis Eindhoven

Van vaccinatie tot operatie, Dierenziekenhuis Eindhoven biedt de meest uitgebreide zorg voor uw huisdier. Of u nu langskomt met een hond, kat, konijn, cavia, rat, slang, leguaan of wallaby, uw huisdier wordt altijd op een professionele en persoonlijke manier geholpen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Wilko van den Bergh

15 februari 2012

Onze pup Styx had door toedoen van een pitbull een los zittende hoektand en een flinke bloeding (en zwelling) van haar gezicht. Bernard (sp?) heeft ons gedetailleerd uitgelegd wat de mogelijkheden waren, wat de voor en nadelen van die ingrepen waren en wat hij aanraadde. Styx is kort daarna van haar hoektand ontdaan. De zwelling was binnen een dag weg en ze is weer als vanouds. In de twee weken daarna heeft Bernard nog twee keer gebeld om de status te checken.
Wat een toewijding!

10

Tudor

9 november 2011

Ik weet van mijn baasjes dat Stijn Peters hen altijd goed helpt en dus vertrouw ik erop dat mijn operatie op 23-01-2012 super gaat verlopen en dat mijn vrouwtje Stijn nog steeds een geweldig iemand vindt ná 23-01 a.s. Gaat vast lukken want Stijn is niet alleen heeeeeel lief maar ook super kundig! Wij komen zelfs een heel eind rijden naar Eindhoven voor deze dierenarts.

10

Roel Vermulst

28 oktober 2011

Nadat onze hond al weken ziek was en de verstandhouding met onze oude dierenarts niet geweldig was, zijn wij bij deze dierenarts terecht gekomen. Hij had onze hond in 2 dagen weer als de oude. Inderdaad wat een verademing dat ze uitgebreid de tijd nemen om alles uit te leggen en openheid van kosten geven. Je krijgt ook een gespecificeerde rekening. Bij de oude dierenarts was het altijd maar de vraag wat je af mocht rekenen, na je bezoek. Tevens een super dierendag actie, met gratis 2012 consult!

10

Nadya Slenders

25 oktober 2011

Een van de weinige plekken waar mijn ratjes deskundige zorg kunnen krijgen! De praktijk is erg mooi en netjes ingericht en er wordt voldoende tijd genomen voor je hulpvraag.

10

Ilse Hendriks

24 oktober 2011

Zeer professioneel dierenziekenhuis. De twee dierenartsen zijn zeer deskundig en nemen alle tijd om rustig de bevindingen en eventueel behandelplan met je te bespreken. En zeer belangrijk: ze hebben hart voor alle diersoorten en behandelen je huisdier niet als een nummer, maar zijn oprecht geïnteresseerd in je huisdier! De beste huisdierzorg die ik ken in Eindhoven en verre omgeving!

10

Leo Schoonbroodt

23 oktober 2011

Het enige dierenziekenhuis waar ik mijn cavia’s met een gerust hart naar toe breng omdat ik weet dat ze daar de best mogelijke zorg krijgen.

10

Martina Jiricka

21 oktober 2011

Professioneel, vriendelijk en met een hart voor dier en eigenaar!

10

Eigenwijze

20 oktober 2011

Geweldig dierenziekenhuis met 2 enthousiaste top dierenartsen, die gaan voor hun bedrijf.
Ze zetten zich in voor alle dieren en ze behandelen heel veel diersoorten op een kundige manier.

10