Dogrun Hondenuitlaatservice

  • Fonteinkruid38
  • 1441 XL, Purmerend

  •   0299-473083

Dogrun Hondenuitlaatservice

Uitlaatservice

9

Over Dogrun Hondenuitlaatservice

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

U.Viveen

9 maart 2014

Onze hond komt er al vanaf zijn puppy tijd. Hij vindt het er geweldig! Komt doodop thuis. Bram en de meiden zijn erg lief voor de honden. Maar de hond luistert ook goed naar ze. Het stuk bos is afgezet dus ze kunnen naar hartelust spelen en door het bos rennen. Super! Bedankt voor de goede zorgen!

9

Sandra contrucci

21 november 2012

Een super leuk team met meiden, prachtig bos waar onze hond het reuze naar haar zin heeft. Onze hond Bobbie gaat altijd mee met de uitlaatservice. Als ze de bus hoort rent ze al naar de deur en springt in de bus. Een blije hond en dus ook een blije baas. Bedankt Bram en het hele team.

9

Linda

24 augustus 2011

Mijn honden gaan nu niet meer mee, maar heb menigeen erheen gestuurd. Ideaal voor je hond om een dagje heen te gaan, erg lieve begeleiding, stuk is helemaal omheind en gevuld met bomen, gras, water en diverse paadjes. Honden vinden het super en komen altijd moe maar voldaan weer thuis. Mogelijkheid voor dagopvang of voor uitlaatservice. Ook kan je hond worden thuisgebracht. Mijn honden zijn nu te oud, maar als ik ooit een nieuwe hond heb, Bram, we komen zeker weer bij je langs!

9