Dogwise Hondenschool

  • Breegraven 5
  • 7231 JA, Warnsveld

  •   0575-530071
  •   Website

Dogwise Hondenschool

Hondenschool

9,6

Over Dogwise Hondenschool

Uw hond, ons vak! DogWise is veel meer dan een hondenschool. Denkt u aan honden, denkt u aan DogWise. Wij zijn er zeer trots op dat het merendeel van onze trainers niet alleen gecertificeerd is als instructeur, maar tevens als Kynologisch Gedragstherapeut! Bij ons heeft uw hond duidelijk een streepje voor. Van puppycursus tot Ratjetoe, van jacht tot kindercursus, wij hebben alles in huis. Bezoek een van onze drie locaties in Gorssel, Lochem of Klarenbeek en ontdek waarom zoveel baasjes al warm lopen voor onze hondenschool!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Caroline Esmeijer

29 februari 2012

Hele goede hondenschool, training op positieve manier. Leert baas met hond goed omgaan.

10

Mariska Jansen

7 december 2011

Een geweldige hondenschool. Ik heb er met veel plezier getraind. Ze trainen op een hondvriendelijke manier en dat vind ik zeer belangrijk. Onze Mechelaar is al op leeftijd, maar wij hebben er veel van opgestoken!

10

Cynthia (baasje van Wolf)

15 november 2011

Wij hebben Dogwise als advies meegekregen van onze dierenarts. We zochten naar een hondvriendelijke school zonder harde strafmaatregelen en dwang, Nou dat hebben we zeker gevonden. Wolf is nou eenmaal niet een hond die gedwongen allerlei verrichtingen gaat doen. In Lochem hebben we echt onze plaats gevonden. Het leukste waren de hindernissen en spelen met andere honden.
Dogwise is een aanrader. Ik vind het jammer dat we niet verder kunnen met Wolf. Dit zou te frustrerend zijn voor ons beiden.

8

Diliana Bruins

15 november 2011

Als er iemand een bron van informatie is dan is het Helma Polman wel. Ik heb altijd met veel plezier getraind met mijn honden bij haar. Ik heb er veel geleerd en mijn honden ook. Ze traint op een hondvriendelijke manier en je ziet dat dan de hond echt wil werken voor zijn baasje. Als je hondenschool zegt dan denk ik aan Dogwise

10

Jolanda

11 november 2011

Met mijn goldendoodle train ik nu een jaar bij Dogwise. Dit was helemaal niet de bedoeling maar het is zo leuk en leerzaam dat we zijn blijven hangen! Het leuke is dat mijn zoon van 7 jaar de Ratjetoe Kids training heeft gedaan en de gouden regels nu door verteld aan zijn vriendjes.

10

Wenche

10 november 2011

Met Pip trainen we al van pup af aan bij Helma en door de fijne sfeer en fijne manier van les geven, hebben we het ook aangedurft om met DJ bij Dogwise te gaan trainen, in de groep van Andre. We hebben DJ zien veranderen van raddraaier die af en toe een goede correctie nodig had, naar een hond die alles doet voor het samenwerken met de baas, en vooral de positieve beloning die daar aan vast zit (hadden we Helma nu maar 7 jaar geleden al gekend). Kortom, we trainen met veel plezier bij Dogwise!!

9

Herma

10 november 2011

Van pup af aan zijn wij al actief bij dogwise. het is leuk en afwisselend en er wordt gekeken naar jou en je hond en de combinatie. Zelfs jacht hebben we gevolgd met onze speurneus. De instructrices weten waar ze het over hebben en je kunt met alle vragen bij ze terecht!

10

Liesje en Ruby

10 november 2011

Wij volgen al een aantal jaren les bij DogWise en we krijgen er nooit genoeg van leuke enthousiaste instructeurs/gedragstherapeuten met kennis van zaken en die hun praktijk en theorie steeds bijscholen.
Op een positieve manier worden wij geschoold in de kennis en kunde over onze hond(en).
Wat is een hond, hoe communiceert een hond, de hond leren lezen, hoe leert een hond en dan gaat de praktijk bijna vanzelf :)))

10

Ineke

3 juli 2011

Helma doet echt Fantastisch! Brengt het heel leuk zodat iedereen het begrijpt. Begrijp je het niet dan is ze niet te beroerd om het nog een keer uit te leggen. Stelt zowel hond als baas op z’n gemaak. Niet alleen lessen in hal maar ook buiten en bij intratuin.
Ik was zeer tevreden.

9