Dokkie.nl

  • Statenweg 115A
  • 3039 HJ, Rotterdam

  •   639130809
  •   Website

Dokkie.nl

Uitlaatservice

9,8

Over Dokkie.nl

Dokkie.nl biedt voor iedere hond wat wils: groepswandelingen maar ook individuele wandelingen, 7 dagen per week, zowel overdag als ‘s avonds.

Waar staat dokkie.nl voor?
1. Persoonlijke aandacht voor uw hond door zorgvuldig samengestelde roedels van max 7 honden (inclusief huishond Hickey natuurlijk)
2. Comfortabel vervoer in een Mercedes Vito bus met aparte benches voor elke hond en ventilatiesysteem
3. Alle tijd en ruimte op diverse locaties in en rondom Rotterdam
4. Betrouwbaar en veilig in kleine roedels onder leiding van een ervaren hondenuitlater en gediplomeerd kynologisch instructeur

Dokkie.nl biedt naast groepswandelingen ook individuele wandelingen aan. Voor als u ziek bent, een avond uit gaat of uw gebruikelijke oppas geen tijd heeft. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Esther

28 februari 2013

Een dikke 10 voor Remco, hij is erg lief voor de honden en wat een plezier hebben ze met hem!! Mijn honden gaan nooit meer met een ander mee dan met Dokkie uitlaatservice 🙂

10

Marielle Bleekrode

7 februari 2012

Ik ben ontzettend blij dat Remco Dokkie is begonnen. Na een vervelende ervaring met een andere uitlaatservice was ik naarstig op zoek naar een fijn en betrouwbaar iemand. En ja ik heb alleen maar fijne ervaringen met Dokkie. Remco maakt het leven van mijn hond Bink namelijk nog leuker! Wat ik heel fijn aan hem vind is dat hij geweldig met mijn hond omgaat en dat hij flexibel is met halen en brengen. En dankzij hem heb ik nu een hele verzameling toffe foto’s van Bink!

10

Marja Meerkerk

21 januari 2012

Bij Dokkie.nl staat de hond voorop, alles wordt gedaan voor de hond en bekeken vanuit het perspectief van de hond! Eigenaar Remco beschikt over de nodige papieren, en blijft zijn kennis/bekwaamheid steeds uitbreiden door vervolgstudies. Als hondenbezitter geeft je dit een vertrouwd gevoel. Ieder type hond is welkom, en mocht Remco daar nog geen ervaring mee hebben, dan zal hij zich er zeker in verdiepen!
De persoonlijke touch d.m.v. een mailtje over hoe je hond het die dag heeft gehad, is super!

10

Irene Roeleveld

20 januari 2012

Sinds wij tara als pup in huis hebben, gaat ze al mee met Remco. Hij heeft ons super geholpen met de opvoeding en het uitlaten wanneer wij werken.
Tara is helemaal gek op Remco en gaat met veel plezier elke dag me. Ze is mede door een sociale hond die met alle hondjes om kan gaan.

10

Micha Knol

19 januari 2012

Mijn Jack Russel Puppy genaamd Sem wordt sinds janauari uitgelaten door Dokkie.nl. Super tevreden en heel blij dat Remco Sem wilde aannemen omdat ze nog niet mee kan met de groep. Heel fijn dat Remco mee denkt over de opvoeding van mijn hond en tussen de groepen door voor Sem zorgt. Niet anders dan lof en Dokkie.nl raad ik aan iedereen aan 🙂

9

Vera

18 januari 2012

Dokkie is een hele fijne en serieuze uitlaatservice en je merkt aan alles dat Remco maar ook de mensen om hem heen met ontzettend veel liefde met de honden bezig zijn. Je krijgt wat ze beloven en waar je voor betaalt. Mijn hond is toch al snel een paar uur van huis en komt tevreden en lekker moe weer thuis. Het tomeloze enthousiasme wat mijn hond vertoont als zij Remco ziet is ook ongekend. Wat ik extra leuk en attent vind zijn de berichtjes dat de hond veilig thuis is en de foto’s en filmpjes.

10

Jacqueline

17 januari 2012

Een belangrijk pluspunt van Dokkie.nl is de persoonlijke aandacht die de honden krijgen. Onze hond is sterk gericht op mensen en zoekt veel contact.
Bij Dokkie.nl komt hij uitstekend aan zijn trekken. De roedels zijn klein en worden zorgvuldig samengesteld. Dokkie.nl levert maatwerk voor elke hond, tot aan hun favoriete speeltjes aan toe!

10

Joost

16 januari 2012

Het is moeilijk een hondenuitlaatservice te vinden waar het werk serieus genomen wordt. Gelukkig heb ik er één gevonden die dat wel doet. Bij de eerste wandeling ben ik meegegaan en ik zag gelijk dat het goed zat. Er worden kleine groepen honden samengesteld die het samen goed kunnen vinden, en dan mogen ze lekker los in leuke gebieden. Remco weet duidelijk wat hij doet, en heeft de diploma’s om dat te bewijzen. Het is ook erg leuk dat je foto’s kan kijken waarop je je hond ziet feesten.

10

Ivonne

15 januari 2012

Eigenaar Remco van dokkie.nl heeft een grote passie voor honden en zijn vak. Dat merkte ik al tijdens het kennismakingsgesprek. Mijn hond (een kruising Sharpei / Terrier) was direct verliefd op hem! De eerste keer mochten we gratis mee zodat ik helemaal overtuigd was dat Maiko in uitstekende handen is. Ik krijg heel vaak leuke foto’s toegestuurd en het meest belangrijke is een vrolijke en blije Maiko! Kan dokkie.nl aanbevelen aan iedereen die alleen het beste voor zijn hond wil.

9