Duinen J F L van

  • Stationsstraat70
  • 8171 BZ, Vaassen

  •   0578-571133

Duinen J F L van

Dierenarts

9,7

Over Duinen J F L van

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Bonestroo

16 november 2013

Ik kom al meer dan14 jaar bij jan wat een fijne man altijd wil hij je graag helpen niets te veel zijn vrouw help ook wel eens wat zal ik jan missen last was k er ik vroeg is jan er niet toen zij zijn vrouw dat jan in afrika was dat was maar een keer dus ik hoop jan nog vaak te zien tot 11 januari groejes henk bonestroo iut apeldoorn

9

Ton Groothand

20 oktober 2013

Wij kennen Jan al 22 jaar als dierenarts. Al die jaren zijn we vanuit Zwolle naar Vaassen gereden voor de juiste behandeling van onze dieren. Dat was bij Jan in goede handen. We zullen zijn vakmanschap en dierenliefde missen.

10

Annet vd pluim

2 oktober 2013

Jan is de beste! Wat zal ik hem missen nu hij met pensioen is!! Liefde voor de dieren, de mens en de portemonnee van de mens, niet dat ik geen geld heb maar de prijzen lopen belachelijk op bij een andere dierenarts commercie!!

10

Volkers

19 maart 2013

Een zeer deskundige arts met veel ervaring. Hij is rustig en de dieren staan nummer 1. Bij veel andere dierenartsen lijkt de commercie voorop te staan. Perfecte diagnose gehad, 100% goed.

10

Esken te Winkel

18 maart 2013

Als zoon van een dierenarts denk ik een redelijk kennis te hebben als het gaat om de juiste keuze voor mijn diertjes. Met stip bovenaan staat dan de relatie tussen de betreffende dierenarts en mijn dieren. Deze dierenarts doet zijn werk uit dierenliefde en dan heb je bij mij een dikke streep voor. De praktijk is absoluut aan vernieuwing toe, maar de beste gerechten kookt men in een gebruikte keuken! Dat is dus bijzaak.. Wij voelen ons hier prima thuis en worden zeer goed en kundig geholpen.

9

Conny wevers

19 augustus 2011

Jan de dierenarts is een man met een heel groot hart voor dieren.
Je kunt hem altijd bellen hij staat altijd klaar voor dieren.
Of het nu om een vogeltje of hond gaat niks is voor jan een probleem.Eerst aandacht voor het dier dan pas voor de baas.Iets wat wij toch ook willen als we bij de dokter komen.Dus een Dierenarts met het hart op de juiste plaats!!!!!!!

10