Edgar Thissen – Hondenfotografie

  • 0
  • , Rotterdam

  •   06-23504617
  •   Website

Edgar Thissen – Hondenfotografie

Hondenfotografie

10

Over Edgar Thissen – Hondenfotografie

FOTOREPORTAGE
Heeft u dat nou ook wel eens, dat u denkt een geweldige foto van uw hond gemaakt te hebben en dat het resultaat dan tegenvalt?
Door jarenlange ervaring als freelance fotograaf en omgang met honden weet Edgar op een natuurlijke wijze de viervoeters te benaderen en prachtig vast te leggen. Dat kan heel spontaan in het park of op een andere locatie, maar ook een studio-portret (bij u aan huis) behoort tot de mogelijkheden.

WORKSHOP
Tevens verzorgt Edgar ook voor groepen een Workshop Hondenfotografie. Hierin wordt uitleg gegeven over de camera en instellingen die het meest geschikt zijn om uw hond te fotograferen. Ter afsluiting gaat u het geleerde in praktijk brengen, waarna er nog een mogelijkheid is om de foto’s te bespreken.

Mocht u interesse hebben in een fotoreportage of workshop, neem dan contact op via info@edgarthissen.nl

Edgar Thissen is een gepassioneerd dierenfotograaf en liefhebber van honden. De laatste 20 jaar heeft hij gedeeld met verschillende honden. Zelf heeft hij op dit moment 3 honden die een belangrijke plaats in zijn leven innemen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Petra verhoef

1 juni 2013

Edgar, heb je foto’s gezien van de honden van uitlaatservice woef wash & let’s go! Die honden van mij zaten er ook bij natuurlijk! Ik vond ze prachtig!!!

10