Eetcafe de Peer

  • Oude Liesboslaan 172
  • 4839 AD, Breda

  •   076-5200566
  •   Website

Eetcafe de Peer

Restaurant

7

Over Eetcafe de Peer

Geachte gast,

Welkom bij De Peer!

De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Wij bieden u voor een zeer betaalbare prijs ondermeer lunch, high tea, 3-gangenkeuzemenu en een uitgebreid à la carte menukaart.

Naast dit alles is het ook mogelijk een programma samen te stellen geheel naar uw wens. Denk hierbij aan een sfeervolle barbecue op ons barbecue terras met buitenkeuken en buitenbar. Onder onze verwarmde bedoeïentent is het goed toeven, bij mooi en bij minder weer.

De Peer zakelijk:
Onze goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid, wifi, LCD scherm en aparte vergaderruimtes maken ons een aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt. Vergaderen, presentaties en zakenlunch en-diner kunnen geheel naar wens worden verzorgd.

Onze lunch en dinerkaart zijn niet alleen toegankelijk, maar bieden u ook gerechten die u niet snel zult verwachten in een eetcafé. Naast de klassiekers vindt u op onze suggestie kaart uitdagende gerechten. Ook hebben wij een ruime keuze vegetarische gerechten. De keukenbrigade doet haar uiterste best alles naar wens te laten smaken.

De Peer is zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 uur.

Wij wensen u een culinair verblijf toe!

Team De Peer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Annelieke van den Berg

19 oktober 2011

Gezellig restaurant recht tegenover het bos. Er is genoeg parkeerplek voor de deur. De ambiance is zeer aangenaam. Er werd meteen een bakje water voor onze hond gehaald. De bediening is zeer vriendelijk, maar erg traag. Of er is te weinig personeel. De kaart is niet zeer uitgebreid. We waren niet tevreden over het brood van de Club Sandwich, maar na klagen hebben ze direct een nieuwe (beter) gemaakt.

7