Faunaland de Molen

  • Molenweg 53
  • 6871 CV, Renkum

  •   0317-312274
  •   Website

Faunaland de Molen

Dierenwinkel

8,3

Over Faunaland de Molen

Faunaland, je dierenspeciaalzaak!
24/7 GRATIS advies voor je hond!

Dieren nemen in onze samenleving een steeds belangrijkere positie in. Ze horen helemaal bij het gezin. Onderzoek toont zelfs aan dat in Nederland een gemiddeld gezin 2 tot 3 huisdieren heeft.
Deze huisdieren hebben een goede verzorging nodig. Daarvoor ga je naar Faunaland, dé huisdierspecialist in jouw buurt. Onze deskundige medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van huisdieren en weten het antwoord op vragen over bijvoorbeeld voeding, verzorging en gezondheid.
De medewerkers van Faunaland helpen je graag bij de meest voorkomende huisdierproblemen en vinden vaak een passende oplossing. Dat kan variëren van een opvoedingstip of een dieetadvies tot een bestrijdingsmiddel tegen vlooien of een doorverwijzing naar een van de andere specialisten of servicemogelijkheden van Faunaland.
Faunaland biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week GRATIS service!

Heb jij een vraag over je huisdier en kun je het antwoord niet vinden op onze site? Stel hem dan aan het ***Faunaland Advies Team***http://www.faunaland.nl/service/faunaland-advies-team-2/faunaland-advies-team/***. Hondengedragstherapeute Betty Buijtels beantwoordt al je vragen over voeding, gedrag en verzorging van jouw hond.
Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week GRATIS voor je klaar. Nergens meer service en verstand van dieren dan bij Faunaland!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Fred Klopper

29 september 2014

Mooie ruime winkel met vriendelijk en meedenkend personeel, goed assortiment. Ook nog een mooie werkende windmolen op het terrein die we mochten bezichtigen.

8

Seline

16 oktober 2012

Hele fijne kleine dierenwinkel! Ben er geweest op aanraden van een kennis, om een goed passend tuig te vinden. Ze namen alle tijd en dachten goed mee, met als resultaat nu dus een goed passend tuig voor de hond!

8

Harriët

14 februari 2012

Faunaland Renkum is een goed gesorteerde winkel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

9