Faunaland Entius

  • Nieuwstraat 19
  • 1671 BA, Medemblik

  •   (0227) 54 76 01
  •   Website

Faunaland Entius

Dierenwinkel

2,8

Over Faunaland Entius

Faunaland, je dierenspeciaalzaak!
24/7 GRATIS advies voor je hond!

Dieren nemen in onze samenleving een steeds belangrijkere positie in. Ze horen helemaal bij het gezin. Onderzoek toont zelfs aan dat in Nederland een gemiddeld gezin 2 tot 3 huisdieren heeft.
Deze huisdieren hebben een goede verzorging nodig. Daarvoor ga je naar Faunaland, dé huisdierspecialist in jouw buurt. Onze deskundige medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van huisdieren en weten het antwoord op vragen over bijvoorbeeld voeding, verzorging en gezondheid.
De medewerkers van Faunaland helpen je graag bij de meest voorkomende huisdierproblemen en vinden vaak een passende oplossing. Dat kan variëren van een opvoedingstip of een dieetadvies tot een bestrijdingsmiddel tegen vlooien of een doorverwijzing naar een van de andere specialisten of servicemogelijkheden van Faunaland.
Faunaland biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week GRATIS service!

Heb jij een vraag over je huisdier en kun je het antwoord niet vinden op onze site? Stel hem dan aan het ***Faunaland Advies Team***http://www.faunaland.nl/service/faunaland-advies-team-2/faunaland-advies-team/***. Hondengedragstherapeute Betty Buijtels beantwoordt al je vragen over voeding, gedrag en verzorging van jouw hond.
Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week GRATIS voor je klaar. Nergens meer service en verstand van dieren dan bij Faunaland!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

ienie

1 mei 2017

4 juni 2017 wordt mijn boomertje 5 jaar.Bij Faunaland Entius gekocht. En nog steeds kerngezond. Nooit ziek. Ze is erg enthousiast en vrolijk. Wat ben ik blij met haar.

8

Sc

4 juli 2014

Pup gekocht van n half jaar oud .is nog steeds na 2 jaar kerngezond en mooi ben 2e eigenaar. en heel blij met de teckel

8

Ienie

17 april 2014

Wij hebben in 2012 daar een Boomertje gekocht. Ze wordt in juni 2 jaar. Geen klachten. Nooit ziek. Ze is een gezond speels en erg lief.

7

Domenica

11 januari 2014

Tja……………….
welke mens koop een hond in een dierenwinkel????

1

Debora

11 januari 2014

Toch een vreselijke zaak, welk ( normaal ) mens verdient er geld over de rug van zieke dieren. Heb er zelf een pup vandaan met parvo, overleden… en ze gaan maar door met de handel.

1

Annoniem

27 november 2013

Wij hebben ook een hond gekocht bij de beruchte broodfokker, eerste dag niks aan de hand maar daarna kwamen de problemen spugen niet willen eten lusteloos hup op zaterdagavond naar de dierenarts ondertussen gebeld met John Entius uit Medemblik we moesten maar zacht voer geven zei die als antwoord de dierenarts hebben we 2x moeten bezoeken om er voor te zorgen dat ons hondje het zou redden daarna nog mail gestuurd maar u raad het al geen reactie terug we hebben gelukkig nu een gezonde pup

1

Anoniem

10 oktober 2013

Slechte zaak. Heb net vanochtend afscheid van m’n pupje genomen. Na een aantal dagen aan t infuus bij de dierenarts te hebben gelegen… om t parvo virus maar de kop in te drukken. Dagenlang.. en nu??? Wat een verdriet!! Dit.moet.gestopt.worden!!!

1

M.

17 september 2013

Kun je ook een -10 geven? Drama! Ik sluit mij aan bij voorgaande reacties. Deze meneer heeft aan de achterkant van de zaak een ander bedrijf waar hij oostblokpups verkoopt.

1

Artep

21 maart 2013

Waardeloos gewetenloos hondenhel zwendel dierenmishandeling

1

Dave

3 maart 2013

De gekochte pup was erg ziek, waardoor we hoge kosten hadden bij de dierenarts. De pup was gekocht bij faunaland in Medemblik – John Entius. De pup was nog geen 7 weken oud zei de dierenarts. Hij mag nooit meer pups verkopen.

2

E.

10 maart 2012

Dit is een afschuwelijke hondenhandelaar die zeer zieke pups verkoopt en zijn hele wereldje draait om geld. Het is een bedrieger, een dierenbeul.

1

Anoniem

26 september 2011

Betrokken bij puppyhandel uit oostblok!!!! regelmatig op tv geweest bij radar en kat in de zak programma’s!

1