From Black Wolf Tribe

  • T Kabel 41
  • 2153 MC, Nieuw Vennep

  •   06-23133503
  •   Website

From Black Wolf Tribe

Hondenfokker

10

Over From Black Wolf Tribe

Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker en hebben dan ook maar heel af en toe pups. Wij wonen in Nieuw Vennep, in een vrijstaande woning die wij altijd ons boerderijtje noemen. Onze honden zijn volledige onderdeel van ons gezin, en leven dan ook gewoon in huis. Van kennels willen wij dan ook niets weten! De pups worden in huis geboren en groeien hier dan ook op. Wij vinden het heel belangrijk om de toekomstige pupeigenaren bij het opgroeien van de pups te betrekken door veelvuldig bezoek mogelijk te maken. Daarnaast doen we zelf natuurlijk alles aan een optimale socialisatie. Onze andere honden, katten, geitjes en vogeltjes kunnen hier ook een bijdrage aan leveren. Wij fokken niet met al onze honden, omdat wij onze roedel in eerste instantie voor het plezier hebben. Omdat wij graag een bijdrage willen leveren aan de verbreding van dit ras (wat de gezondheid ten goede komt) en het sterk aflopen van de rug bij de gewone Duitse herder vreselijk vinden, fokken wij af en toe een nestje prachtige Oudduiste herders met mooie rechte ruggen. Natuurlijk zijn de ouders HD en ED vrij. Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging DHCN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Rouven V.

26 augustus 2013

Ik heb een pup uit 1e nest van From Black Wolf Tribe….in 1 woord: GEWELDIG!!! Super roedel, super huisvesting, geweldig gesocialiseerde pups en eigenaren met verstand van zaken, absolute aanrader!!!

10

Angel of Wassenaer, Oudduitse Herder Kennel

2 februari 2012

Het eerste nest moet nog komen, maar dit zal zeker met heel veel liefde en geduld gaan gebeuren. Dit wordt een fokker naar ‘mijn hart’, waarbij er zeer goed naar alle honden wordt geluisterd. De honden staan volledig centraal en horen helemaal bij de familie. Geen hokken en niemand gescheiden, maar alles in een harmoniserende roedel bij elkaar.
Hier kan je straks dus met een gerust hart een pup uitzoeken!

10