Geordi Hondenschool

  • Kerketuinenweg 3
  • 2544 CV, Den Haag

  •   06-14344750
  •   Website

Geordi Hondenschool

Hondenschool

8,7

Over Geordi Hondenschool

Wij verzorgen alle gehoorzaamheidscursussen van pup tot GG3. Tevens verzorgen wij treibballcursussen en apporteer en jachttrainingen.
Wij trainen op een positieve manier, geen grote groepen en op een afgesloten terrein.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Ono Niem (vriend van)

19 november 2013

Was ontevreden over de manier waar op ik werd toegesproken en de lessen klopte niet. Ben naar een andere training gegaan met mijn lab en die wisten wel wat er aan de hand was. Nee Geordi! Veel geblaat, weinig baat.

3

Floor

16 september 2013

Geordi is de enige hondenschool waar ik ooit getraind heb, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal hoe het bij andere hondenscholen gaat. Ik vind het bij Geordi heel prettig. Ze zijn vriendelijk, maken grapjes tijdens de les en als de hond een keer wat minder zin heeft is dat ook niet erg. Ze geven veel praktische tips. Aan het begin van de cursus had ik een verwachting hoe het zou gaan en dat was ook zo dus ik ben zeer tevreden.

9

Patricia

7 december 2012

Mijn ervaring staat haaks tegenover die van Luna. Heb altijd elders getraind, waardoor ik soms net even iets anders doe. Geen probleem, goede afstemming en men houdt rekening met mijn ervaring met mijn hond en stemmen de oefening daar op af. Juist maatwerk per hond/geleider.

9

Luna

2 januari 2012

Ik ben helaas niet zo tevreden over deze hondenschool. Erg sturend en bijna dwingend wordt hier les gegeven. Zo moet het en niet anders. Zou graag willen dat ze iets meer openstaan voor anderen meningen.

1

Helena Ludvig

18 september 2011

Wat moet ik toevoegen na zo veel positieve reacties. Mijn cockerspaniël en ik zijn al meer dan jaar met veel plezier bij Geordi. Toos en haar instructeurs zijn zeer kundig. Aanrader!

9

Kayleigh van de Rostijne

15 september 2011

Ik train hier met Kira. Kira is een kruising Duitse herder / schotse collie. Ik heb de puppycursus afgerond en ben bezig met het vervolg. Er werken hele fijne mensen en hebben hele goede informatie en tips.

9

Angelique van Koert

13 september 2011

Na veel rondzoeken naar een jachttraining voor onze heidewachtel kwam ik bij Geordi terecht, de enige die met me mee wilde denken aangezien er maar weinig hondenscholen zijn die jachttraining geven voor 8 wkn oude pups Mijn man volgt inmiddels met veel plezier 2 cursussen bij Geordi waar zelfs minihondjes welkom zijn. De jachttrainingen zijn super!!

9

Elly Backers

13 september 2011

Ik ben sinds kort de gelukkige eigenaar van een Bracco Italiano teef van 2 jaar die bij mij is herplaatst. Wij volgen met veel plezier bij Toos de cursus G&G beginners en de jachttraining beginners. Mede dankzij de geweldige begeleiding van Toos en haar trainers gaat het geweldig met onze Bracco. Ik ben blij dat ik bij Geordi ben terecht gekomen.

9

Pim Lispet

12 september 2011

Ik train zelf met mijn twee honden (kruisingen) bij Geordi en de resultaten liegen er niet om.
Zelf geef ik les in het apporteren en deze combinatie bevalt mij prima. Bovendien is het er heel gezellig wat ook belangrijk is, zeker voor de honden.
Dus tot ziens bij Geordi.

9

Danielle van den Broeke

12 september 2011

Al meer dan 2 jaar volg ik met mijn hond, toevallig een labrador, jachttraining. Zowel Toos als haar instructeurs zijn kundig en geven met veel plezier les!! Ongeacht hondenras!! Hondenschool Geordi is echt een aanrader.

9

Mante

12 september 2011

Wij zijn binnengekomen met een anderhalf jaar oude Västgötaspets die op vorige hondenscholen al het verkeerde gedrag aan had geleerd.
Onze tweede västgötaspets stond dus met 11 weken bij Toos op de stoep. Wij hebben met ontzettend veel plezier les gehad in gehoorzaamheid en zelfs apporteertraining (met een veeherder die geen interesse HAD in apporteren). Niets anders dan lof voor een school die zich richt op de hond en zijn baas ipv het standaardprogramma. Helaas geeft Toos geen les in Zweden.

10

Mirjam

12 september 2011

Ik ben met mijn teckel net overgestapt van andere hondenschool. Ik ben enorm enthousiast over de kennis over teckels en uiteraard alles wat mijn eigenwijze leert! Toos kent veel over verschillende rassen, en zeker een teckel is een eigenwijs soort en zij weet hier zoveel van, dus uiteindelijk na overleg mocht ik instromen! Ik doe nu de VEG en ga hierna doorstromen naar de jachtsport! Zowel mijn hond(je) en ik hebben enorm veel plezier bij deze hondenschool en kan het zeker aanbevelen!

10

Mariska en Izzie

12 september 2011

Wij trainen nu ongeveel anderhalf jaar bij hs Geordi en vermaken ons nog steeds prima. Zowel op de gehoorzaamheid als op de jacht en apporteer training. Dus Toos, Angeline, Madeleine en Pim: Ga zo door!!

9

Christi

12 september 2011

Vorig jaar bij Geordi terecht gekomen met 0 verstand van omgang met een hond en mijn hond is een energieke stuiterbal dus we hadden beiden scholing nodig. Inmiddels heb ik veel geleerd over de omgang met mijn lieve hond en ik vind het altijd erg leuk om de lessen te volgen. Ik volg hun jachttraining en treibbal lessen en de groepen zijn altijd ingedeeld met verschillende type honden (en mensen natuurlijk) wat het leerzaam maakt om te zien hoe verschillend honden kunnen reageren.

10

Angela en hond queeny

12 september 2011

Ik ben nu met de derde cursus (VEG) bezig bij honden school geordi, met mijn Americaanse stafford Queeny. Ik voel mijn hier erg op mijn plaats. Toos weet veel van honden en kan daarom elke ras op zijn/haar manier het beste trainen.

10

Maaike van Grol

12 september 2011

Ik train al een paar maanden bij Geordi met Lola (mix duitsestaander-dobermann/boxer) Lola is een superlieve maar drukke hond. Waar we ons bij andere hondenscholen wel eens de ‘slechtste van de klas’ voelden, zijn we nu echt op onze plek. Toos sluit goed aan bij wat je als hond/baas nodig hebt, ook al verschilt dat per cursist. Ik ben zeer tevreden over Geordi, blij dat ik deze hondenschool heb gevonden en train er met veel plezier!

10

Petra klein

12 september 2011

Tja, wat zullen wij toevoegen aan deze lovende woorden van alle medecursisten? Dat wij al 5 jaar jachttraining doen met onze grote poedel wil toch wel wat zeggen? Gezelligheid staat voorop en vooral het motto `de hond moet het leuk vinden` zegt genoeg…..ook onze 2e hond, een labradoodle staat elke zondag op het veld, je kunt ze geen groter plezier doen dan `naar schooltje gaan`……
Toos en Angeline, ga zo door en op naar het 10 jarig bestaan!!!!

8

Saskia Hoogelander

12 september 2011

Ik train met mijn hond met veel plezier bij hondenschool Geordi, zowel voor de jacht als voor gehoorzaamheid! Toos is een topmens met heel veel honden- én mensenkennis!

10

Sascha Montauban

12 september 2011

Ik train met mijn langharige weimaraner nu ongeveer een jaar bij Geordi. Het is heerlijk om te zien dat ze steeds beter leert apporteren en dat ze het ook heerlijk vindt om te doen. De groep is heel erg gezellig en ongedwongen en de instructrice is ook top! Bloem en ik komen er dan ook elke zondag met erg veel plezier. Geordi is dus echt een aanrader!

8

Helene van Diest

12 september 2011

Hondenschool Geordie was de 1e school waar ik jachttraining kon doen met mijn Cairn terrier, bij de andere kon ik niet terecht, we hebben daar geweldig getraind, met mijn 2e hond een dashond heb ik de puppy en EG gedaan, ze hebben expertiese in huis, kan met vragen altijd terecht, en met een volgende hond zou ik zeker weer terug gaan naar Toos.

10

Marleen van Koetsveld

12 september 2011

Met mijn border collie-kruising train ik bij Geordi GGB en doe ik aan Treibball.
Mijn hyperactieve en slimme hondje stelt mij regelmatig voor uitdagingen. Uitdagingen waarvoor ik elke keer waardevolle adviezen gekregen heb tijdens de trainingen. Maar het belangrijkste van allemaal, zowel de eigenaresse als de instructeurs geven les aan de hand van dit motto: Het moet leuk blijven. Voor jezelf maar nog belangrijker ook voor je hond.

8

Elske van Efferink

12 september 2011

Geweldige hondenschool! Ik train al jaren bij Toos met mijn 2 honden en kan hondenschool Geordi iedereen aanraden. Ook met wat moeilijkere honden wordt goed rekening gehouden en praktische tips gegeven.

9

Babette Schijff

12 september 2011

Ik heb een kruising Franse Bulldog en loop vanaf dat hij 9 weken is gehoorzaamheids cursus bij Geordi.
We waren en zijn zeer welkom !We volgen nu v.e.g.
Bij problemen staat eigenaresse (plus instructeurs)
altijd voor je klaar.Eigenaresse is zelfs een keer thuis komen helpen .
Goed opgebouwde lessen,veel kennis maar ook veel lol.
Maar vooral zijn alle rassen en kruisingen zeer welkom.Dus komt allen naar Geordi !

10

Anneke IJzendoorn

12 september 2011

Geweldige hondenschool. Ik train hier al een aantal jaren en volg GG en jacht en apporteertraing. Er wordt naar de hond gekeken wat de mogelijkheden zijn en er wordt ingespeeld op vele dingen. Je kunt met alle vragen terecht. Veel kennis over vele rassen bij de instructeurs en zeker de eigenaresse.

Jos van Sluis

12 september 2011

Loop al een aantal jaren jachttraining bij Geordi met mij boerenfox, een zeer eigenwijs beest af en toe, maar daar wordt goed rekening mee gehouden. Uitstekende hondenschool en zeker aan te raden voor alle rassen.

9

Netty

12 september 2011

Ik train hier al 2 1/2 jaar met mijn honden en ik vind het een geweldige hondenschool. Zowel de instructeurs als de eigenaresse hebben heel veel kennis van zaken en dat zie je aan de veelzijdigheid van de rassen die daar de lessen volgen.

9

Rob ter Meulen

12 september 2011

Ik heb met mijn Zwitserse witte herder Silver de Puppycursus gevolgt, ik kan niet anders zeggen dat de aandacht en de kennis die ze hier in huis hebben geweldig is, van ieder ras weten ze wat te vertellen, als je ziet wat nu al allemaal kan doen met mijn hond, het is werkelijk fantastisch, ik volg nu de EG cursus en Silver gaat werkelijk als een speer, een aanbeveling waard voor iedere hond, van welk ras dan ook!!

10

Lieske van Sluis

12 september 2011

Ik loop met mijn Border Collie van 1.5 jaar GGB bij Geordi en heb met onze flat coated retriever jachttraining gedaan. Er word naar elke hond individueel gekeken wat zij kunnen en hoe het aangepakt moet worden. Een Bordercollie is geen makkelijke hond om te trainen daar ze snel verveeld zijn en daar wordt uitstekend rekening mee gehouden en je krijgt niet de opmerking het is weer typies Border

9

Angeline van der Kooij

12 september 2011

Al jaren geef ik met veel plezier les op deze hondenschool, het is er super, voor alle rassen jong en oud, en Toos, de eigenaresse is een topmens!

Dien van Leeuwen

12 september 2011

Hondenschool Geordi is een fijne hondenschool waar men tijd heeft voor individuele aandacht.

8