Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal

  • Gastelseweg 45
  • 4702 SZ, Roosendaal

  •   0165-557500
  •   Website

Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal

Dierenarts

9,4

Over Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal

Ons team is betrokken en bezorgd en we behandelen elk dier met aandacht en als een individu.
Wij zijn een gezelschapsdierenkliniek voor kleine huisdieren. Denk hierbij niet alleen aan honden en katten, ook knaagdieren, konijnen, vogels en reptielen zijn bij ons aan het goede adres.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Babet

26 augustus 2013

Gewoon een geweldig team met hart voor de dieren!

10

Caroline van Oosterhout Heeren

9 december 2011

Rattaplan & Droopy (jack russels) vinden de dierenarts niet eng. Ze staan te springen aan de deur dat ze binnen mogen… ook na sterilisatie, spuiten etc. nog steeds even fanatiek. Door het leuke gezellige team van Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal die als de honden al binnen komen, ze gelijk met hun naam begroeten. Wat een service toch!

9

Ilse van den Hout

9 december 2011

Ik vind de dierenkliniek erg betrokken bij de dieren en het baasje. Ze zijn er allemaal erg vriendelijk. De kwaliteit van zorg en hulp zijn erg goed. Soms alleen jammer dat je huisdier altijd mee moet, ook al weet ik de kwaal en hoef ik alleen maar medicijnen. De kosten zijn namelijk hoger als het dier mee moet. De consultkosten zijn vrij hoog als ik met allemaal tegelijk kom. Maar verder kom ik er altijd. Ik ga nooit naar een andere dierenarts. Ook de sinterklaas presentjes waren leuk bedacht.

8

Michele van Schieveen

9 december 2011

Of je nu met een muisje komt of met de hond of een reptiel, het maakt geen verschil bij deze dierenartsen! Alle dieren en baasjes worden supergoed en lief behandeld. Het gipsafdrukje van het pootje is een waardevol aandenken na het overlijden van onze hond.

10

Jacqueline Beemster

9 december 2011

Alle medewerkers dierenartsen, assistentes, zijn erg begaan met de dieren én met hun baasjes. De persoonlijke benadering is prettig, ze nemen de tijd voor het dier en baas! Daarbij hebben ze me altijd goed geholpen, ze geven fijn advies en de puppie en kitten bijeenkomsten zijn top!

9

Eeckelaar

9 december 2011

De naam zegt het al: Gezelschapsdierenkliniek! Jullie maken het voor onze beesjes erg gezellig en zijn altijd super lief voor ze! Maar ook voor hun baasjes. Nora kan niet wachten tot ze weer mag. Ze is zodra ze de auto uit komt niet te houden. Zij houd van aandacht en dat geven jullie haar genoeg! Helaas hebben wij pas geleden afscheid moeten nemen van Kiki. We kregen alle tijd om afscheid van haar te nemen en genoeg troost. Haar pootafdrukje heeft een mooi plekje gekregen. Jullie denken aan alles. Bedankt!

10

Bianca van Pelt

9 december 2011

Na een hele slechte ervaring bij een andere dierenarts aan het begin van dit jaar bij jullie terecht gekomen. We zijn dit jaar (helaas) al een aantal keer bij jullie langs geweest en we worden altijd zeer geduldig geholpen (ook al is het de zoveelste keer dat we langs komen..). Dit is erg prettig en geeft je dan ook geen rotgevoel als je WEER maar eens belt om een afspraak te maken!
Iedereen is altijd even vriendelijk als je belt of langs komt. Ik vind ook het nabellen na een operatie erg fijn!

9

Avalon

9 december 2011

Een hele persoonlijke en gezellige dierenkliniek. Wij kwamen hier met onze vorige hond die een erge huidaandoening had. We zijn erg goed geholpen. Helaas hebben wij Chrissie moeten laten inslapen en wat ik het allerliefste vond was dat we na enkele weken een gipsen pootafdrukje kregen met een mooi gedicht daarbij. Onze nieuwe hond Jules was door een andere kliniek op de wereld gebracht waardoor wij eerst daar langs gingen, dit viel ons tegen dus we zijn terug op de Gastelseweg!

9

Monique

16 oktober 2011

Mooie kliniek met bekwaam en zeer vriendelijk personeel waar niets teveel voor je is. Ik voel dat mijn hond hier in goede handen is.

10

Roland

6 augustus 2011

Mooie , hele nette kliniek, we komen hier al 5 jaar met onze twee honden Trust en Faye. Deskundige en rustige opvang, ze weten altijd wie je bent, en kennen de hondem. Onze 3 e hond is in aantocht en brengen we zeker naar dierenkliniek Roosendaal

10

A van meel

19 juli 2011

Goede service en goede uitleg en er wordt geluisterd naar je gewoon een hele goede dierenartsen praktijk

10

Wies Snijders

9 juli 2011

Voorheen in andere relaties en plaatsen en omstandigheden naar andere dieren praktijken geweest, maar nooit zo tevreden geweest als bij jullie! Al ruim 6 jaar komen we nu bij deze gezellige dames en heer waar duidelijk te merken is dat de sfeer onder elkaar erg goed is. Dit is namelijk al te voelen wanneer je binnen komt. Liefde voor het vak en dier stalen zij dan ook enorm uit. Allemaal geven ze jouw dier het gevoel dat hij of zij de liefste, stoerste of bv ondeugendste is. Zo blijkt telkens weer. Ze doen allemaal zo hun best om de spanning voor het huisdier weg te nemen, praten er tegen of het hun eigen huisdier is. We zijn altijd welkom en ook dat blijkt telkens weer als we even kwamen wegen of voer halen. Met onze 4 katten (waarvan 1 vermist) en 1 hond komen we dus met regelmaat op bezoek…
En wij talen er niet naar om naar een andere praktijk te gaan. Wij als baasjes zijn van mening dat hoeveel kennis je ook bezit zonder de glimlach, uitstraling en echtheid het niet zoveel voor stelt.
Voor ons gled oprecht een pluim voor het hele team wat meer dan een dikke 10 waard is!
Wies Snijders van breng me thuis.com

10

Tonja Stienen

27 juni 2011

Ik ben nog niet zo lang klant bij deze kliniek, maar ik ben onder de indruk van de kundigheid van zowel de dierenartsen als de assistentes. Iedereen is erg betrokken en vriendelijk. Men werkt erg pro actief. complimenten!

9

Cristianne

23 juni 2011

Goede service, en altijd lief voor mijn kat én hond.

9

Louisette Donckers

23 juni 2011

Kan alleen maar een 10 geven of méér !! Vanaf het begin toen ik Felix had ben ik klant. Dat is ruim 16 jaar geleden. Ben heel goed opgevangen toen hij is overleden en nu heb ik Garfield. Ik heb helemaal niet de behoefte om ergens anders te gaan. De kat is ook zeer tevreden :o)

10

Martinique Koevoets

30 mei 2011

Eerste keer dat we met deze kliniek in aaraking kwamen was met het overlijden van onze poes. Supergoed begeleid en ze regelden gelijk iemand om haar 4 kittens op te vangen. Alleen maar goede dingen over gehoord van iedereen. Verdienen alleen al om de begeleiding die we gekregen hebben een 10

10

Tanja Veldhoen

30 mei 2011

Altijd goede berichte vernomen over de gezelschapsdierenkliniek. Zijn niet alleen een kliniek maar doen daarnaast veel meer voor de dieren, zoals het (her)plaatsen van honden.

9

Jerom Bogers

30 mei 2011

Goed, aardig en meelevend personeel. Vooral bij een overlijden is de begeleiding heel goed. Ook het feit dat men via twitter vragen kan stellen, stel ik zeer op prijs. Ik kom er altijd met plezier. Mijn kater ietsjes minder -)

8

Yolanda van Oosterhout

21 mei 2011

Ik sluit me volledig aan bij al het vorige wat gezegd is en wil er nog aan toe voegen dat jouw huisdier behandeld wordt alsof het van henzelf is. Je krijgt goede uitleg, geven snel feedback, en je mag alles zien zodat je je thuis niet zo’n zorgen zit te maken hoe ze erbij liggen/zitten/slapen.

9

Astrid

20 mei 2011

Super dierenkliniek, ze zijn heel professioneel maar ook heel betrokken. je kunt ze altijd bellen met vragen en als het op dat moment erg druk is bellen ze je even later terug wanneer ze wat meer tijd voor je hebben. ze geven ook regelmatig workshops zoals de puppyparty en pas nog de ehbo workshop
top top top dus

10

Jolanda heeren

20 mei 2011

Een dierenkliniek waar je zeer goed word geholpen , profesioneel en vriendelijke medewerkers.
Ze staan je bij met goede raad, en je kan er altijd terecht met vragen over wat voor dier dan ook.
Ik ben zeer tevreden met ‘mijn’ dierenkliniek Gastelseweg

10

Magda

20 mei 2011

Goede service, aardig en bekwaam personeel

8

Natasja de Haas

20 mei 2011

Dit is echt een geweldige dierenkliniek. Het team is niet alleen deskundig, maar ook erg betrokken en meelevend als er iets ernstigs aan de hand is met je huisdier. Of als je bijvoorbeeld met een hond in de wachtkamer zit die onrustig wordt van andere honden, mag je alvast de spreekkamer in. Ze denken echt met je mee, heel fijn! Een dikke 10+ krijgen ze van mij!

10