Helsdingen Dierenkliniek

  • Beltmolen1
  • 4133 EE, Vianen ut

  •   0347-326632

Helsdingen Dierenkliniek

Dierenarts

9,8

Over Helsdingen Dierenkliniek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Marloes Pouw

15 augustus 2013

Dit is onze dierenarts, voor onze hond, katten en cavia’s. De dieren worden met vertrouwen behandeld, geen volle wachtkamers met andere dieren, gewoon persoonlijke aandacht! Heerlijk en zeker voor de dieren!

9

Gerie Lamphen

17 september 2012

Ik kan ook niet anders dan jullie laten weten dat dit een super dierenarts is. Er wordt altijd tijd gemaakt en ook geen 10 minuten per dier, je krijgt net zoveel tijd als je dier en jij nodig hebben. Goede uitleg en altijd met een warm hart. Toen ik meerdere dieren had kwamen ze thuis voor de inentingen, hoefde ik niet met de de reismanden te zeulen. Ik ben BLIJ met mijn dierenarts -)

10

Conny van Schaik

10 januari 2012

Dit verhaal staat bij een vriend van mij op zijn facebook. Ik vind dit top en een welverdiende 10.
Wat mij betreft de beste dierenarts van nederland! Red zn honden uit zn brandende huis, verliest zijn inboedel maar staat vervolgens wel de zelfde dag weer paraat voor dieren in nood! Top! Zou jij gaan werken na brand in je huis? Hij wel! Wat mij betreft een lintje waard! En buiten dat om… Ed is erg bekwaam. Zeer vriendelijk. Is in staat om zonder ingewikkelde vaktermen uit te leggen wat er aan de hand is met je dier. Ook legt hij met begrijpelijke taal de mogelijke oplossingen voor. Hij is ook zo goed met dieren dat mijn hondje Diva dikke vrienden is met Ed. Een hond die de dierenarts leuk vind, hoe cool is dat?! Verder zijn ze bij dierenkliniek heel erg van het persoonlijke contact. Bij dag en dauw kan je bellen, en krijg je de dierenarts te spreken. Geen geneuzel met bandjes, doorverbinden of opties intoetsen. Nee, bellen.. dierenarts aan de lijn. De praktijk zit aan zijn woning, dus bij spoed is hij altijd eerder in de praktijk dan jij, en hoef je dus niet te wachten. Iets wat toch wel heel prettig is bij nood! Al met al, mijn complimenten voor dierenkliniek helsdingen!

10

Sylvia Clements

9 januari 2012

Echt fantastisch, voor ons erg uit de buurt, maar ik rij er graag naartoe. Betrokken bij mens en dier!!

10