Het chihuahuahuis

  • Nvt
  • , Etten-leur

  •   06-30080476
  •   Website

Het chihuahuahuis

Hondenfokker

6,6

Over Het chihuahuahuis

Wij zijn sinds 2009 helemaal bezeten van de langharige chihuahua en fokken zo nu en dan een geselecteerd nestje op gezondheid karakter en schoonheid.
mocht u interessen hebben in een mooie pup kijk dan eens op onze site .
mvg het chihuahuahuis

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Sybille

1 november 2014

Deze mensen zijn echt geweldig, en super goed voor hun hondjes. Er zullen genoeg mensen zijn die daar een puntje aan kunnen zuigen. Het is er altijd erg netjes en de hondjes zijn perfect verzorgt. Ik kan deze mensen aanbevelen als je op zoek bent naar een chihuahua.., dan krijg je een gezond en goed gesocialiseerd hondje. Van mij krijgen ze een dikke pluim.. !!

10

Esther

25 september 2014

Zeer lieve mensen met hun hart voor hun hondjes en mensen op de juiste plaats, mensen die slecht over hun praten willen hun alleen maar zwart maken. Zeker aan te raden als je een mooi gezond hondje zoekt!!

10

Broodfokker

9 augustus 2014

Ze doet net of ze zo goed is. koopt teefjes op die volgens haar niet goed zitten en zou er dan een goed baasje voor zoeken maar dat zijn leugens want mevrouw fokt die teefjes helemaal kapot waardoor ze naderhand op marktplaats belanden.. zo stopt ze weer met chihuahua’s en zo heeft ze ineens weer andere rashonden in huis. als blijkt dat daar niet genoeg mee te verdienen is mogen ze weer weg en ineens is ze weer een chihuahua fokker.. iemand met 2 gezichten!

1

Liefhebber

10 december 2013

Sommige mensen weten niet wat broodfokkers zijn, dit zijn zeer zorgzame mensen voor zowel hun hondjes als mensen die langskomen, wij hebben onze teef laten dekken door een van hun reutjes en zijn er nu inmiddels al een aantal keren geweest.
Deze mensen staan je met raad en daad bij en zijn uitermate goede fokkers en wat marktplaats betreft? maakt je dat een broodfokker? zelfs de duurste stamboomfokkers staan op markplaats, ik geef deze fooker een pluim als tegenwicht.

8

Marian

3 april 2013

Goede fokker, netjes en gezonde hondjes. Je kan er altijd terecht om raad.

8

Dit is een broodfokker!!!

11 februari 2013

Broodfokker die telkens weer met dezelfde teefjes fokt en pups die later op marktplaats belanden.

1

Petra

7 mei 2012

Zeer lieve mensen, echt een hart voor hun honden en zorgzaam. Zeer goed verzorgde pups. Wij zijn heel erg blij met onze pup die wij bij het chihuahuahuis hebben gekocht.

8