Hond Meester

  • Julianaplantsoen 309
  • 1111 XP, Diemen

  •   06-11953597
  •   Website

Hond Meester

Hondenschool

9,3

Over Hond Meester

Een hechtere band met je hond, laat je instinct vrij! Probleemgedrag, onzekerheden, socialisatie: leeftijd en ras maakt niet uit, de verandering kan dezelfde dag nog plaats vinden! Geen direct resultaat? Geen betaling!
Priv̩-consultatie/training, opname in roedel voor (her)socialisatie Рo.a. d.m.v. lange gestructureerde wandelingen.
Bekijk de site voor details, foto’s en ervaringen. Word ook een echte HondMeester!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Zinzi en Erik

21 maart 2013

Wij zijn erg tevreden over onze sessie met Tim. Hij heeft ons laten zien hoe we goede ‘roedelleiders’ kunnen zijn voor onze 7 maanden oude stafford pup. Tim heeft ons geleerd haar gedrag beter te interpreteren en daarop te reageren. Wij passen dit elke dag weer toe op onze pup en merken de positieve effecten. Wij bevelen Tim dan ook absoluut aan!

9

Dave en Francis

14 juli 2012

Tim, super fijn dat je ons (!) kwam trainen. We hebben ontzettend veel van je geleerd. Buda ook, je was gewoon even erg nodig om iedereen z’n plek te wijzen. De handvatten zijn wij nu zelf zoekende hoe wij die het beste vast kunnen houden. Als de filmpjes op videoband waren opgenomen dan waren ze nu grijsgedraaid ) Maar het gaat goed en stukken beter. Malt staat voor je klaar voor de volgende keer. Graag tot ziens Dave, Francis en Buda.

10

Fairytaleservice

14 juli 2012

Tim, fijn om in contact te zijn gekomen met jou. Zo kunnen we wat voor elkaar betekenen. Een goede trainer met goede referenties, die ook nog eens mensen duidelijk kan maken hoe het gedrag van een hond in elkaar steekt en die de mensen leert om te gaan met hun eigen gedrag t.o.v. de hond.
Gr, Mario en Victoria

8

Jacqueline

2 mei 2012

Na een weekeind bij jou is ons monster veranderd in het liefste hondje. Nu komen de correcties ineens wel aan, en snapt ze na 1 x al wat de bedoeling is. Voorheen pas na 60 x. Nu eens zien of wij dit kunnen voortzetten en wie weet leefden zij dan nog lang en gelukkig samen.
Groetjes, Jacqueline

10

HÃ¥kan Janmyr

19 maart 2012

Thanks for helping me with getting my dogs better under control. Your advices (after only one meeting) helped me so I can see a huge difference after just one day’s practice. Today I walked through the sunny Flevopark with loads of free running dogs around us and my dogs were on the lease with low tails walking neat behind me… no barking whatsoever 🙂

10

Jacqueline Faure

26 januari 2012

Hoi Tim,
Ik ben toch blij dat je bij mij thuis bent gekomen voor Benji.
Hij was bek af toen jij wegging. We hebben er samen veel van geleerd. Benji doet het erg goed en hij begrijpt wat de bedoeling is. Af en toe nog ff uitproberen maar geeft het dan toch op. Ongelofelijk dat het zo snel werkt. Ik kan niet wachten op de volgende sessie. Bedankt!
Gr Jacqueline

8

Aimee van der sterren

20 januari 2012

Ik heb een telefonisch consult gehad met Tim. In dit korte gesprek heb ik al bruikbare tips gekregen voor mijn pup. Hij wilde niet in zijn bench en nu ziet hij het door de bruikbare tips als zijn mand. Ik ben er nog lang niet, hij heeft nog steeds verlatingsangst en afdwingend gedrag maar ik ben dankzij Tim een heel stuk verder. Het scheelt echt. Bedankt!

Jeffry en Tessa

17 januari 2012

Hallo,
Als je hond problemen heeft of niet doet wat u van hem verwacht bel dan meteen Tim. Dit is de man die onze hond weer heeft terug gebracht in oude staat!
Wij zijn super blij want onze Spike (American stafford) gedraagt zich nu zoals het hoort! En we genieten elke dag van hem. Ook is de sfeer in huis flink veranderd en we hebben weer plezier in ons leven. Dus mensen twijfel geen moment en bel Tim want daar voelt elke hond zich thuis!
Groet, Jeffry en Tessa

9

Inge

15 januari 2012

Voor het eerst contact gehad met Tim. Een zeer sympathieke man met een fijne uitstraling. Ik heb geleerd om rustig te blijven en mijn ruimte als leider te nemen. Mijn hond is een erge springer tegen mensen, en ik heb geleerd hoe ik dat af moet leren zonder gefrustreerd te raken, en ook tijdens het uitlaten (trekken) heb ik heel veel geleerd!!! Ben blij Tim ontmoet te hebben. Ik heb te gekke aanwijzingen gekregen waar ik veel mee kan. Tim heel erg bedankt en ik zal vooral ZEN volhouden!!!!

9

Regina Bakker

13 januari 2012

Onze hond Boomer is een enthousiaste, jonge en onstuimige hond die vaak onze katten achterna jaagt en graag de baas speelt over anderen. Tim heeft op zeer professionele en prettige wijze inzichtelijk gemaakt hoe ik veel meer als leider moet/kan optreden. Handige tips en trucs in hondentaal zorgen er nu voor dat Boomer meer ontzag heeft heeft voor de baas. Ik ben ontzettend blij met het advies van Tim het effect bij Boomer is direct zichtbaar!

9

Irene van Breugel

12 januari 2012

Ik ben erg blij met Tim. Wat met mijn vorige hondentrainer niet lukte is met hem gelukt. Ik kan eindelijk ontspannen met Habibi lopen na een twee jaar durend gevecht over zijn trekgedrag. Ik was al zo ver dat ik dacht dat hij het nooit zou leren. Maar het kwartje is toch gevallen bij hem en bij mij. Tim liet mij zien hoe mijn eigen gedrag het ongewenste gedrag van mijn hondje versterkte. We blijven nog aan andere punten werken en na elk verblijf in de roedel wordt Habibi steeds zelfverzekerder.

Sacha roozemond

11 januari 2012

Een 9 is Tim echt waard, ook zeker een 10, maar die bewaar ik nog even.
Onze hond Boef heeft veel geleerd van Tim. Hij weet nu wat socialisatie is, en voelt zich daar goed bij.
Vanaf volgende week gaat Boef weer naar Tim, samen met onze andere hond Tina.
Ik zie en merk echt verandering bij Boef, en ben zeer blij met Tim’s aanpak.

9

Eveline

10 januari 2012

Onze hond Fien van 7 maanden had problemen om alleen thuis te blijven. Tims consult gaf ons goed inzicht waar het aan schortte (Fien zag ons onvoldoende als leider) en Tim leerde ons een paar fijne kneepjes om meer gezag over haar te krijgen. Zijn adviezen werken als een trein: inmiddels zijn we twee weken later en is Fien al twee keer alleen thuis gebleven zonder ook maar één kik te geven! Ik vermoed dat de aanpak van Tim perfect is voor alle honden (die probleemgedrag vertonen.)

10

Jeanette la riviere

10 januari 2012

Wij hebben voor onze hond Ni-Yo, Tim als een zeer deskundige hondentrainer mogen ervaren.
Direkt bij zijn binnenkomst zagen wij al een verschil in het gedrag van onze hond. Wij hebben in de loop der jaren diversen honden gehad en een aantal trainingen bij derden gevolgd.
Maar nog nooit hebben wij binnen 2 lessen zo’n snelle positieve gedragsverandering bij een hond gezien.
Tim, dank je wel voor de goede service en duidelijke uitleg ook namens Ni-Yo!
Groet,
Jeanette

10