Honden Portretkunst

  • Leidsestraatweg 66
  • 3441 EK, Woerden

  •   0348 417943 / 06 30696170
  •   Website

Honden Portretkunst

Hondenfotografie

9,5

Over Honden Portretkunst

Portretfotografie met als specialisatie hondenportretten.
Ik neem de rust en de ruimte om een waar kunstwerk van uw eigen hond te maken.
Alle tijd voor de fotosessie zodat uw hond zich lekker op z ’n gemak voelt , vervolgens mag u kiezen hoe de beelden verwerkt moeten worden.

Collages / schilderij / canvas / handgemaakte en beschilderde lijsten, alles is mogelijk.

Voor elke klant wordt een uniek werkstuk gemaakt , aangepast aan uw eigen interieur en smaak !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Loes van Hooff

4 juni 2014

We waren meteen weg van de honden portretfoto’s van Margo. Nu zijn wij de trotse bezitters van ook zo’n mooie foto. Het maakt me super blij als ik er naar kijk en denk weer terug aan de middag dat Margo met een engele geduld op haar buik onze Bondt aan het fotograveren is. Super bedankt!

9

Emmie

8 mei 2014

Bedankt voor de prachtige foto van Kyra, ze staat er geweldig op, Dat ze geen tel stil kan zitten en er bij iedere flits vandoor sprint is totaal niet te zien, Heel knap gedaan.

10

Cobus en Maria Buerman en Dante

1 februari 2013

Een hele leuke ervaring om foto’s te laten maken door Margo. Alle tijd en rust voor onze whippet, die zich erg op zijn gemak voelde. En het eindresultaat: een prachtige foto van Dante op canvas met aangepaste kleuren erom heen. Super mooi!

9

Petra

19 januari 2013

We werden op een vriendelijke manier ontvangen, de honden werden eerst op hun gemak gesteld en het was een ontspannen fotoshoot, zonder druk. De resultaten zijn hartstikke mooi en erg leuk!!

8

Ellen Adank

11 januari 2013

Voorjaar 2012 heeft Margo een prachtige serie foto’s gemaakt van Jip, onze Grote Zwitser pup van toen 5 maanden. De fotosessie was een groot feest! Zowel Jip als ik waren daarna behoorlijk gesloopt. Maar wat hebben we gelachen om alle rare snoeten van Jip. Jip is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uit de kluiten gewassen jongen, maar we genieten nog dagelijks van zijn foto’s van toen hij nog zo ‘klein’ was.

10

Anneke Benschop-de Ruiter

2 januari 2013

Nu een jaar geleden kwam ik met 2 katten en mijn hond binnen voor een fotosessie. Margot nam uitgebreid de tijd, stelde de dieren op hun gemak en maakte geweldige foto’s. Na deze rapportage heeft ze de mooiste foto’s tot een prachtig schilderij verwerkt, dat persoonlijk is en waar ik mijn dieren in herken zoals ze zijn! Haar combinatie van fotografie en kunst is echt verbluffend!!

10

Greet

29 december 2012

Prachtige sterke karakterportretten! Het schilderij is een aanwinst voor mijn interieur.

10

Marjo

16 december 2012

Prachtige foto’s maakte Margot van mijn Heidewachtel. Met veel geduld en in een heel relaxte sfeer. Haar werk is echt heel mooi, niet alleen de foto’s maar ook de kunstwerken die ze er van maakt. Echt top!!!

10

Brigit

10 december 2012

Margo legt ‘ het moment’ vast van de hond, op zo’n treffende en mooie manier. Iedere foto is een geweldige, en kiezen? Je wil ze allemaal!

10

Margaret Brok

9 december 2012

Wij hebben van onze Weimaraner een heel mooi kunstwerk door Margo laten maken. Margo heeft eerst een fotosessie gemaakt en in overleg met ons de foto’s uitgekozen die zij in het kunstwerk heeft verwerkt. Tevens hebben wij persoonlijke dingen aangeleverd die in het kunstwerk verwerkt zijn. Het is persoonlijk en professioneel kunstwerk geworden, waar we nog elke dag van genieten. Wij willen Honden Protretkunst dan ook zeker aanbevelen als u een tijdloos kunstwerk wilt laten maken.

10

Cora Dijkstra

8 december 2012

Gefotografeerd met heel veel geduld en aandacht voor de hond. Schitterende foto’s en dan het eindresultaat op t doek… ‘GEWELDIG!’.

9

Leoniek remmers

8 december 2012

Margot maakt super mooie leuke foto’s van honden en andere dieren. Ze heeft ook heel veel geduld en neemt alle tijd om mooie foto’s te maken. Dit is vooral erg belangrijk als je een hond hebt met een rugzakje.

9

Janet van Mourik

8 december 2012

Margo heeft de gave om het karakter van elke hond vast te leggen. Emotie en kracht spatten van de foto’s. Ze gaat geweldig met de hond om en maakt van elke hond iets unieks.

10

Helma Van Elk

8 december 2012

In een rustige en zeer relaxte sfeer foto`s maken van je hond. Geen gewone foto`s, maar door de juiste omgang met de hond zijn het echt unieke portretten. En dan heb je nog de echte kunstwerken, echt een aanrader.

10

Berty oostveen

7 december 2012

Niet alleen een vakvrouw in fotgrafie maar de manier waarop ze met de honden omgaat is gewoon geweldig. Het weergeven van hoe de hond is, die ene blik, toppie gewoon. En dan er nog zo’n mooi kunstwerk van maken, heb er geen woorden voor. Ik word daar stil van.

10

Ellen van der Vlist

7 december 2012

Margo maakt niet alleen mooie foto’s van honden. Je hebt ook veel keus wat je met die foto’s wil doen om er een echt kunstwerk van te laten maken! En dat is net weer eens wat anders!

9

Louise Lassche

7 december 2012

Prachtige foto’s gemaakt door een vrouw die heel veel passie voor haar vak heeft!

8

Christine de Boer

12 november 2012

We waren al heel lang op zoek naar een goede fotografe om onze witte herders te portretteren. Het contact was gelijk prettig. Haar passie voor honden straalde van de schilderijen af, alsof de honden zo van het doek af konden lopen. Het hele proces van fotosessies tot het uitzoeken van de foto’s t/m de uitwerking op doek was een groot feest om te doen! Margo heeft de karakters van iedere hond weten vast te leggen, neemt alle tijd, je voelt je gelijk op je gemak. Echt top!!

10

Marianne

9 oktober 2012

Margo maakt waanzinnige foto’s. Ze stelt de honden op hun gemak in de studio, ze neemt er echt de tijd voor. Het resultaat is verbluffend mooi. Onze canvassen hebben een mooie plek in huis gekregen. Super, een echte aanrader!

9