Hondenfotos.com

  • Dreef34
  • 3224XA, Hellevoetsluis

  •   06-22227703
  •   Website

Hondenfotos.com

Hondenfotografie

9,8

Over Hondenfotos.com

Wat is er nu mooier dan een foto van jouw hond, of van jullie beiden? Ik heb in de afgelopen jaren mijn passies voor zowel honden als fotografie gecombineerd met hondenfotos.com. Ik vind niets mooier dan om een hond (al dan niet in actie) vast te leggen op een manier die jou raakt!

Ik beschik over een eigen fotostudio, maar ga ook graag naar buiten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Inge

2 november 2015

Met heel veel plezier en liefde heeft Jos voor ons prachtige foto’s gemaakt. Zowel in de studio als op het strand heerlijk ontspannen en ongedwongen, met als resultaat geweldige foto’s.

10

Gerda van der Pluijm

27 oktober 2015

Super! In een woord. Onze reu was al heel erg zwak toen de foto’s zijn gemaakt, maar ondanks dat zijn de foto’s erg mooi geworden en een geweldige herinnering voor ons. Echt aan te bevelen.

10

Edgar van de Kamp

26 oktober 2015

Ik heb Jos aan het werk gezien bij Martin Gaus Hondenschool Spaarnwoude. Nog los van de geweldige foto’s die hij heeft gemaakt, is het een feestje om Jos aan het werk te zien. De combinatie van kennis, kwaliteit en enthousiasme maakt hem niet alleen een vakman, maar ook een zeer prettig mens om mee samen te werken.

10

Christa Graafland

26 oktober 2015

De fotosessie in de studio met onze Max ging prima, maar Veerle was bang van de flits. Daarom hebben we in goed overleg met Jos daarna een buitensessie gedaan die prima verliep. Het resultaat: prachtige foto’s van Max en Veerle in en om het water. Een foto van Jos van ons vieren siert zelfs onze eigen website!

10

Jeroen Oomen

26 oktober 2015

Jos Blokdijk begrijpt honden. Hij begrijpt mensen. Als geen ander kan hij die kennis weergeven in zijn foto’s. Unieke kwaliteit!

10

mariska&Richard

26 oktober 2015

Cijfer geven eerder was niet goed gegaan dus vandaar nog en reactie. Jos verdiend een 10 met en griffel voor zijn werk ! Fantastische foto’s!

10

Ellen

26 oktober 2015

Een super leuke foto shoot gehad met onze moeilijke – totaal niet relaxed voor de foto’s – bull mastiff maar het zijn waanzinnige foto’s geworden
Op een leuke vriendelijke manier wordt alles met genoeg tijd – waanzinnige foto’s gemaakt
Een aanrader voor iedereen die een leuke maar zeker een mooie herinnering van je hond maakt

10

Sandra van der Vlugt

26 oktober 2015

Jos Blokdijk van Hondenfoto’s.com is een echte aanrader. Prachtige foto’s dat is natuurlijk belangrijk, maar wat nog belangrijker is, zo ontzettend lief en geduldig met de honden maar ook met de kinderen die mee waren. Iedereen was compleet op zijn gemak waardoor de foto’s zo gaaf zijn geworden. Echt zoals iedereen is. Dus ik zeg…Doen!

10

Angelique

26 oktober 2015

cijfer geven was niet goed gegaan……nieuwe poging
Een hele dikke 10

10

Rosanna

26 oktober 2015

Jos weet wat hij doet, en hij doet het heel goed! We hebben meerdere shoots bij hem gedaan en we zijn ontzettend blij met de schitterende foto’s! Onze Duitse Doggen zijn prachtig vastgelegd en dat zorgt voor blijvende tastbare herinneringen, ik kan iedereen aanraden om bij Jos een shoot te boeken!

9

Mieke van Bodegom

26 oktober 2015

Op een mooie zomerse dag Jos gevraagd of hij een fotoshoot wilde maken van onze 2 bruine lapjes één van 3 jaar en één van 4 maanden, dit ging hartstikke goed. Ik ben ook heel blij met de mooie foto’s

10

JW & Trudy

26 oktober 2015

Ruim een jaar geleden zijn ook wij met onze 2 draken, of te wel onze oud duitse herders bij Jos geweest voor een supergave fotosessie. We hebben een supermiddag gehad waar hele mooie foto’s van zijn gemaakt.

9

Monique Elbers

26 oktober 2015

Wat een geduldige fotograaf! We waren met 1 Duitse Herder en 2 Oud Duitse Herders die alleen maar wilden feesten. In de studio, in het bos en op het strand heeft hij zulke mooie foto’s gemaakt dat ik moeite had om er een paar uit te kiezen om te laten vergroten en op canvas te laten afdrukken. We kwamen voor de foto’s maar uiteindelijk was het daarnaast een hele leuke dag!

10

Mieke

26 oktober 2015

In de zomer een super leuke fotoshoot met Jos gehad. Jess was nogal eigenwijs maar met het engelengeduld van Jos hebben we prachtige foto’s gekregen. Niets was teveel. Ook wij voelden ons erg op ons gemak. Kortom: echt een aanrader !

8

Mariska

26 oktober 2015

Geweldige ochtend met Jos gehad. Jos is heel geduldig, gezellig en heeft veel verstand van honden en hun gedrag. Dit zorgt ervoor dat onze viervoeter super op de foto staat!
Gewoon top!

10

Angelique

26 oktober 2015

Wat een geweldig leuke middag hadden mijn newfys en ik met de fotoshoot !! TOP ! En prachtige foto’s , heel erg blij mee !! Nu nog een keer in de studio zwart en bruin op zwart !!!

10