Gedrag & Voeding Adviescentrum DIO

  • Stationsstraat 20 B
  • 5151 HB, Drunen

  •   06-41274196
  •   Website

Over Gedrag & Voeding Adviescentrum DIO

Hondengedragsproblemen snel en op een natuurlijke manier opgelost! Door de oorzaak van het probleem te achterhalen en weg te nemen is er geen enkele motivatie meer om het ongewenste gedrag uit te voeren. Veelal zijn 1 a 2 sessie’s voldoende om ongewenst gedrag op te lossen. Dio is erkend door Alpha NL onder nr 1341.

Tevens verzorgen we puppy en vervolgcursussen dit alles in kleine groepjes onder begeleiding van gediplomeerde  (holistische) instructeurs. We trainen heerlijk in het bos, waar we gebruik maken van alles wat er langs komt trimmers, paarden, andere honden enz. Uiteraard is er veel ruimte voor socialisatie met honden onderling. Tevens is er veel ruimte voor het stellen van vragen ed. Uiteraard wordt u veel inzicht gegeven in het natuurlijke gedrag van uw hond, zodat u snapt waarom uw hond doet wat hij doet en hoe dit eventueel op te lossen. Al onze cursussen hebben het keurmerk van de APBT-BeNe (keurmerk voor diervriendelijke trainers)

Tevens hebben we sinds Mei 2015 een Gedrags & (voedings) adviescentrum geopend in Drunen. Hier kunt u terecht voor (honden)gedragstherapie, osteopatie, natuurgeneeskunde, accepunctuur en accepressuur enz. Uiteraard worden er natuurlijke voedingen & supplementen voor hond,kat & paard. Natuurlijk ook voor de allerlekkerste snacks en speeltjes

www.diodrunen.nl of www.webshopdio.nl

 

Beoordelingen

Anja de vries

8 mei 2013

Hallo Joyce,
Het is al een tijdje geleden dat ik met Benji de puppy-en vervolg cursus heb gedaan bij jou, maar ik wil je toch nog even laten weten dat het geweldig was. Ondanks dat Benji zo wagenziek was hebben we genoten van de lessen in de bossen en in het centrum van Drunen, echt lessen gericht op de praktijk en de probleempjes van iedere dag. Altijd kunnen we bij jou terecht voor goede raad en advies. Dankzij jou en Judith (van J & A ) gaat het hartstikke goed met Benji en mij. gr Anja

10

Mireille Verhoeven

6 maart 2013

Net vandaag de vervolgcursus gedaan, na eerst de puppycursus te hebben gevolgd bij Joyce. Ze doet het op een heel persoonlijke manier, kijkt wat jij en je hond kunnen en gaat vanuit daar aan de slag. Ze werkt op een hele positieve manier, zowel naar de hond toe als naar het baasje. Zonder druk te leggen. Als de beestjes gaar zijn, even spelen en raussen en dan weer verder. Een hele fijne start met onze hond!!

9

Margreet

7 november 2012

De puppycursus was zeer leerzaam, goede training en rustig uitgelegd. Vaak met simpele tactieken gelijk resultaat. Fijn voor de hond en ook voor jezelf om zo samen te werken.

9

Mart van Esdonk

7 november 2012

Ook ik ben tevreden over de kleine groepjes. Ik heb met Luca de puppycursus gevolgd en sta nu op het punt de vervolgcursus te doen. Zeer leerzaam en onbevangen, prettige sfeer. Ook is door voedingsadvies van Joyce mijn Luca nu van zijn poep probleem af!

8

Annouska verhoeven

28 oktober 2012

Aangezien dat ze met j&a natuurlijk in udenhout samen werkt is heel erg fijn voor zowel de dieren als de baasjes. Echt…. ik wist nm niet dat er zoveel voor dieren bestaat. Net zo als bij mensen. Echt geweldig. We zijn er geen 100 maar 200% over te spreken.

9

Nanda van Dongen

28 september 2012

We zijn nog steeds in training met onze hond, dus misschien te vroeg om iets te beoordelen. Maar de adviezen die wij kregen zijn erg goed naar onze zin. Het gaat al wat beter met onze hond. Wat ik ook fijn vind, is dat je altijd even kan mailen om nog iets te vragen, We hebben er in iedergeval iets aan gehad. Toppie!

8

Judith van den Besselaar

27 september 2012

Ik heb samen met Lola de puppycursus gevolgd bij Joyce en ben nu bezig met de vervolgtraining. De ontspannen sfeer in de kleine groepjes is erg fijn voor zowel hond als baasje. We genieten allebei erg van de training.

10

Fiffie Leemput

22 september 2012

Joyce is erg betrokken en helpt op een rustige manier wat ten goede komt aan je hond maar ook voor jezelf. De regels zijn in feite simpel maar het helpt. Er zit voor je hond geen dwang achter en vergt dus wel wat geduld maar je krijgt er een andere hond voor terug. Ik ben nog niet klaar met mijn hond maar ben op de goede weg dank zij Joyce.

10

Theo stapels

20 september 2012

Erg fijne cursus gehad met Joyce. Ze is betrokken en heeft goede kennis van zaken. Het werken in kleine groepjes is erg prettig. We hebben er veel aan gehad.

7

Wendy van Hulten

20 september 2012

Ik heb samen met Donna de puppycursus net afgerond. Helaas door ziekte van Donna 2 keer niet kunnen gaan. Donna en ik hebben al veel dingen samen geleerd. Super dat de cursus in kleine groepjes wordt gegeven. Veel tijd voor iedere hond/baas. As dinsdag verder met de vervolgcursus. Nu al zin in.

9

Astrid Olree

27 juli 2012

We hebben ontzettend genoten van de puppy cursus. Het is heel ongedwongen en mijn hondje Alex had de tijd van zijn leven. Ook is hij ontzettend vooruit gegaan. Joyce vertelt met veel plezier en passie over allerlei gedragsdingetjes.

10

Marjon

27 juli 2012

Anders dan anderen… op een relaxte manier leert Jocye je de beste manier om met je hond om te gaan. Ik ben erg blij met de tips die ik tussendoor krijg. Ze zijn nuttig en je kunt er meteen mee aan de slag. Het bezig zijn in een kleine groep is erg prettig. Ik ga zeker voor een vervolg cursus.

8

Marieke Schoonus

19 juli 2012

Ik heb bij Joyce advies gekregen bij mijn ene hond en met de ander hond heb ik de puppycursus gedaan. Ben er super blij mee. Het is totaal anders dan op een hondenschool maar wel veel meer gericht op jou en je hond. Ik heb veel geleerd en zou zeker terug gaan voor een vervolgcursus, vragen ed.
Joyce je doet het super!! Bedankt voor alles!

10

Treuren

19 januari 2012

Prima hondenschool met aandacht voor de hond en baas

10

Border collie kennel Dazzling Daybreak

18 december 2011

Ze is erg goed bezig met alle honden en het uitlaten

6

Wanda van der Lee

17 november 2011

Heb zelf de puppycursus gevolgd bij Joyce en momenteel de vervolgcursus. Ben supertevreden over de kleine groepen en de extra aandacht die je daardoor krijgt. Ook voor alle overige vragen m.b.t. voeding en opvoeding ben ik zeer goed geholpen door Joyce. Een echte aanrader.

8

Renske Verwoerd

31 oktober 2011

De hulp die wij hebben gehad van Joyce was geweldig! Het was prettig hoe ze luisterde en de honden observeerde en naar aanleiding daarvan een plan samenstelde. De rust is weer terug in huis. Wat mij betreft zeker een aanrader! Persoonlijk, eerlijk en gewoon, geen gedoe!

9

Suzanne van Lent

21 oktober 2011

Ik vind Joyce geweldig! Ze heeft mij zo goed geholpen toen ik problemen had met mijn hond! Ze is erg betrokken en de nazorg is ook geweldig! Dankzij Joyce heb ik weer een vrolijke en leuke hond!

10

E.v.Nistelrooy

21 oktober 2011

Joyce is zeer betrokken bij wat ze doet , en weet waarover ze het heeft! Ze geeft een goede begeleiding bij e.v.t problemen tussen hond en baas.

8