Hondenschool D.O.G.

  • Schielands Hoge Zeedijk23
  • 2802 RB, Gouda

  •   0182-527589
  •   Website

Hondenschool D.O.G.

Hondenschool

10

Over Hondenschool D.O.G.

Werken aan de band tussen baas en hond en samen veel plezier aan training en opvoeding beleven op een positieve manier! Alle honden ongeacht ras of leeftijd zijn welkom! U bent bij ons aan het goede adres voor al uw gehoorzaamheidscursussen en hondensporten zoals behendigheid, flyball, treibball, doggydance en rally-o. Kom vrijblijvend eens een les meekijken!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Linda en Elska

20 mei 2014

Groot aanbod aan cursussen, zowel binnen gehoorzaamheid als binnen de hondensport. Altijd een leuke sfeer waardoor we elke week met veel plezier naar de hondenschool gaan! Buiten de cursussen om weet Anita goede tips te geven voor allerlei problemen die je bij de opvoeding en training van je hond tegenkomt, onder het genot van een kopje koffie of thee.
Leerzaam én gezellig!

10

Marijke en bella

16 september 2013

Heel veel plezier voor hond en baasje, naarmate je verder gaat, wordt het steeds leuker.

10

Sandra Helder

1 maart 2012

Zeer vakkundige hondenschool en instructrice. Positieve trainingsmethoden, uitgebreid aanbod, steeds vernieuwend. Goede feedback over je eigen gedrag t.o.v. je hond wat de opvoeding van je hond uiteraard alleen maar ten goede komt. Absolute aanrader!

10

Johan Karelse

5 december 2011

Anita geeft geweldig cursus, heeft altijd een oplossing (vanuit de hond) als er een probleem is en weet de les goed te brengen.
Bedankt Anita: Devon

10

Karin en richard de vlaming

22 september 2011

We zijn al bijna vier jaar aan het trainen met onze twee golden’s en we hebben heel veel geleerd en de honden natuurlijk ook,het is echt een te gekke hondenschool en de juf is super leuk {hahaha}

10

M.schrijnder

18 september 2011

Omdat het hier om de band gaat die je opbouw met je hond op een leuke speelse spontane manier,door te belonen als ze iets goed doen.Eigenaar is begaan met hond en geef advies en tips,staat altijd paraat.
Organiseerd van alles mbt hond

10

Machtelt van amerongen

30 augustus 2011

Al 5 jaar train ik bij D.O.G met veel plezier .Geen dwang of agressie naar de honden toe,waardoor je een heel goede band met de hond krijgt.De sfeer is heel gezellig.Ik kijk er elke keer nog naar uit om te gaan trainen .

10

Bo van Kooten

29 augustus 2011

Met heel veel plezier train ik alweer bijna 1,5 jaar bij deze hondenschool. Na verschillende andere hondenscholen bezocht te hebben, vond ik hier wat ik zocht: een enorm leuke sfeer en een breed aanbod van trainingen! Fijne hier is dat er veel aandacht is voor het individu en dat er goed gekeken wordt naar de interactie tussen hond en baas. Ik heb hier enorm veel geleerd en leer hier nog steeds continu bij, met als resultaat dat de band tussen mij en mijn hond hechter en hechter wordt!

10

Xanne

25 augustus 2011

Een goede hondenschool waar hond en baas altijd met veel plezier heen gaan. Het is er altijd gezellig en er zijn veel verschillende leuke cursussen, zoals trebball, behendigheid, doggydance etc. Wie met zijn hond iets leuks wil gaan doen, raad ik zeker aan dat hier te doen!

10

Dorry Cox

20 augustus 2011

Een hele goede hondenschool met veel aandacht voor hond en baas, en een enorme kennis van zaken! Wij zijn begonnen in de basiscursus, maar hebben nu heel veel plezier met behendigheid en treibball. Terugkomen doet onze hond veel beter sinds de RRR-cursus en er is altijd tijd voor alle vragen bij de koffie. Kortom, een aanrader!!

10

Eylish Rensma

18 augustus 2011

Ik vind dit een hele goede hondenschool, mijn beide honden zitten hier op cursus en het heeft voor beide een heel stuk geholpen met hun gehoorzaamheid. op deze hondenschool kan je veel verschillende cursussen volgen, puppycursus, basiscursus, maar ook behendigheid, treibball, flyball e.d. met andere woorden een hondenschool met veel diversiteit, en daarom vind ik hem de beste.

10