Hondenschool Drunen

  • Rossinistraat12
  • 5151 KJ, Drunen

  •   06-45741490
  •   Website

Hondenschool Drunen

Hondenschool

9,2

Over Hondenschool Drunen

Wij geven puppytrainingen maar ook trainingen voor honden ouder dan 6 maanden. Onze trainingen zijn vooral praktijkgericht en ons doel is u na de training een gehoorzame huishond mee naar huis te geven. Wij trainen niet alleen op een veld maar gaan ook naar park, dorp en uitlaatgebied. Verder bieden wij ook gedragstherapie door een gediplomeerde gedragstherapeut. Indien nodig ondersteuning van bach bloesem. Ook Animal Assistence Trainingen geschikt voor kinderen die ondersteuning nodig hebben (bv autisme) . Bezoekt u gerust en vrijblijvend de website voor uitgebreidere informatie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Galina

29 april 2014

Ik heb met onze Amerikaanse Bulldog Ralph de puppycursus gevolgd en ben heel erg tevreden. Het is een echt aanrader! Miranda en Ineke staan altijd klaar voor al je vragen, geven veel tips en advies om een betere band met je hond te krijgen. Ook twijfelde ik geen seconde om een vervolgcursus te volgen bij de 2 toppers.

10

Bep

28 april 2014

Ik ben zeer tevreden over de cursus,zowel mijn hondje als ik,hebben veel geleerd.
Vooral ik,het is onze eerste hond,dus het ging allemaal wat stroef,maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.

9

IPO-Danny

26 april 2014

Zeer tevreden over de werkwijze van deze 2 zeer betrokken dames, die op een professionele en diervriendelijke manier mij en mijn hond begeleid hebben. Een perfect begin om je hond een sociaal karakter te verschaffen en belangrijkste commando’s aan te leren. Daarnaast is het een zeer goede basis om verder te gaan in de hondensport als jij en je hond daar behoefte aan hebben. Dank je wel Miranda en Ineke

9

Carina Laumans

25 april 2014

Ik heb met veel plezier samen met Fine de puppy-cursus gevolgd. De kracht van jullie cursus is dat hond en baas met allerlei dagelijkse zaken geconfronteerd worden en niet alleen elke keer op een veld trainen.

8

Ine Marechal

30 november 2012

Voor iedereen en welk hondenras dan ook een echte aanrader! De professionaliteit, hartelijkheid en betrokkenheid tijdens de puppy- en hond & praktijkcursus van zowel Miranda als Ineke is werkelijk top. Ook op maat advies en de vele tips en ‘trics’ om thuis te oefenen maakten dat we nu een geweldig fijne kameraad hebben in onze labrador Youp. We hebben als groep tijdens beide cursussen serieus gewerkt, maar er was altijd ruimte voor humor en vooral plezier. Helemaal top!

10

Ineke van Bladel

27 mei 2012

Dankzij jullie ben ik doorgegaan met mijn hond Daisy op te voeden en te laten gehoorzamen. Ik zag het niet zo zitten met mijn drukke hond. Maar door jullie raad goed op te volgen gaat het steeds beter. Ik heb ook weer zin in de vervolg cursus. Zodat ik nog meer van Daisy kan genieten. Groetjes en een fijne vakantie.

Gwendolyn vd Hofstad

1 februari 2012

Miranda en Ineke zijn betrokken hondentrainers. Ze weten waar ze het over hebben. De keuze dat ze met z’n tweeen een cursus geven, biedt de mogelijkheid om individueel advies te geven, terwijl de hondentraining voor de andere honden toch door kan gaan. Echt een pre. Verder heb ik van Miranda thuis advies gekregen over hulpactiviteiten in huis door mijn labrador. Zeer leerzaam en erg leuk om te doen. Goede adviezen gekregen. Miranda en Ineke zijn erg toegankelijk en dat is zeer plezierig.

8

Wendy Burgmans

31 januari 2012

In 2011 heb ik 2 keer met onze labrador-pup Frodo een cursus bij Miranda en Ineke gevolg. Miranda en Ineke verstaan de kunst om (met de nodige humor!) gedifferentieerd les te geven elke combinatie van baas en hond is anders Miranda en Ineke zochten net zo lang naar een weg (bij baas en hond) om te komen tot een meer gehoorzame hond.

10

Christine Dittmar

25 januari 2012

Tijd terug veel geleerd over honden en speciaal over mijn (man zijn) hond Lara. Lara en ik hebben er veel plezier van en daarvoor veel dank Ineke en Miranda!

10

Andrea Mommers

24 januari 2012

Ik heb samen met Ibbi (boemer) de cursussen gevolgd. Aan de reactie’s van Johanna, Mieke, Christine en Iris heb ik weinig toe te voegen. Wij zaten in dezelfde groep. Het leuke/leerzame was dat je de trainig kreeg op verschillende plaatsen. Ibbi en ik hebben veel geleerd en afgeleerd…
Suc6 verzekerd bij deze 2 dames.

10

Nannette Klerks

23 januari 2012

Samen met mijn Australian Cattle Dog pup hebben we bijna onze eerste puppycursus afgerond.
De training is erg leerzaam voor zowel pup als eigenaar. De leiding is vakkundig, enthousiast en geeft veel praktische adviezen. Ik zou deze hondenschool dan ook heel graag aan iedereen aanraden.

8

Dieneke

23 januari 2012

Ik heb met onze boerenfox Swiep een prettige tijd gehad en heel veel begrip opgedaan in de curses die jullie geven. Heb er elke dag nog plezier aan. Ga zo door.

8

Mieke van erven

23 januari 2012

Ik heb met Riley (lab/retr) met veel plezier de cursus gevolgd. Dit betekende persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding, afwisselend (steeds andere locaties). De ideale cursus voor mij als beginneling en voor Riley. Je kunt altijd met vragen bij ze terecht. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan het iedereen aanbevelen om bij deze 2 bevlogen dames met je hond een cursus te volgen.

10

Judith Baas

22 januari 2012

Helder, consequent en goede adviezen voor hond en hoe je als eigenaar met je hond om moet gaan. Veel aan gehad.

9

Johanna van Beek

21 januari 2012

Ik heb samen met mijn Jack Russel ‘Bobby’ de puppy-en gehoorzaamheidstraining gevolgd. In het begin was het afzien samen, maar Bobby ging steeds beter luisteren en we gingen elkaar steeds beter begrijpen! Dit onder de deskundige begeleiding van Ineke en Miranda. Op verschillende locaties trainen vond ik een schot in de roos. Een dikke pluim voor jullie Hondenschool! Ga zo zeker door.

8

Christ Peters

20 januari 2012

Wij hebben de trainers leren kennen als zeer kundige en betrokken mensen. Zij zetten zich volledig in met hun adviezen en begeleiding. Wil er wel even bij opmerken dat de aanwijzingen in gedragsverbetering ook buiten de lessen om getraind moeten worden. Oefening baart kunst. Ook persoonlijke begeleiding is intensief. Ook bij de aanschaf van een andere hond zijn zij bereid om mee te denken en persoonlijke inbreng te leveren. Kortom je kunt volledig op ze vertrouwen.

9

Claudia Bouwens

19 januari 2012

Trainen met je hond bij Miranda en Ineke betekent: kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, serieus genomen worden, 24 uur-service buiten de trainingen, gezelligheid en…op tijd komen!

9

Jessica Hurkmans

19 januari 2012

Ik heb samen met mijn australian labradoodle de puppycursus gevolgd bij hondenschool Drunen. Doordat je steeds op een andere locatie oefent, blijft het afwisselend. Vaak luistert de hond op het veld super goed, maar op een andere plaats niet. Door dit regelmatig te doen, leren de honden ook op andere plaatsen te doen wat ze gevraagd wordt. Verder kan je met al je vragen bij ze terecht. Ik en mijn hond hebben er in ieder geval alle basis comando’s geleerd.

9

Anne Marie van Embden

19 januari 2012

Ook met mijn 2de hondje volg ik met veel plezier de puppycursus bij Miranda en Ineke.
Ze zijn heel enthousiast en weten op alle problemen, die je hebt met je hondje, een oplossing.
Ik kan iedereen aanraden om met je pup bij de dames een cursus te volgen.

10

Iris Cools en Layka

19 januari 2012

De puppytraining en gehoorzaamheidstraining heb ik als zeer leuk en leerzaam ervaren. Het trainen op locatie is ook heel slim, veel honden doen het op het trainingsveld perfect maar zodra je thuis bent…
Het fijnste vind ik dat je dingen leert waar je ook echt iets aan hebt, zoals het vastliggen voor een winkel, wachten bij het oversteken, lopen naast de fiets enz. Mede dankzij Ineke en Miranda is onze Layka uitgegroeid tot een fijne en gehoorzame huishond!

9

Lieke Saes

19 januari 2012

Een hele fijne training gehad met mijn hond.
Je krijgt veel aandacht voor persoonlijke dingen waar je tegenaanloopt met je hond. Senna (grote labrador kruising) is een hele fijne en lieve huishond geworden dankzij de trainingen die we hebben gevolgd. Ideaal dat je ook in een dorp traint, mijn nieuwsgierige hond is nu veel rustiger in een drukke straat. Met mijn volgende pup/hond ga ik zeker weer trainen bij Ineke en Miranda!!

9

Wilma Augustinus

19 januari 2012

Met plezier de puppytraining met Abby gevolgd. We hebben allebei veel geleerd, met als gevolg dat we een gehoorzame Weaten terrier in huis hebben (voor zover dat mogelijk is voor een terrier van 7 maanden). Vooral het training op andere locaties dan het veld heb ik als zeer leerzaam en prettig ervaren. Kleine groep, twee zeer kundige begeleidsters met aandacht voor iedereen. Helmaal goed! Miranda en Ineke, mijn complimenten.

10

Franki Waldron

19 januari 2012

I learned such a lot from the ladies and the course gave me and my dogs practical ‘real-life’ training (such as going to the village, to the vets, busy streets etc) rather than just on a training field. Most importantly, I learned about taking the role as the alpha ‘dog’ and leading the pack. This has resulted in happy, contented and obedient dogs. I am very happy to recommend this company.

10

Marjolein Kuperus

19 januari 2012

Vond de cursus die ik met Buck volgde heel erg goed: duidelijk, erg praktisch (geen onnodige kunstjes wanneer ik daar zelf geen behoefte aan had) en met met name veel, gerichte, aandacht ook voor de interactie tussen baasje en hond. Erg goed vond ik ook de ochtend fietsen en met name het ‘bezoek’ van het paard. Ontspannen sfeer en kleine groep dus niet oeverloos wachten. Is een ‘opfriscursus’, na 2 of 3 jaar te volgen met volwassen hond een idee? Ik kom dan in ieder geval. Hulde dus.

9

Sonja van Breemen

18 januari 2012

Ik heb met mijn hond de puppytraining gedaan en vond het een hele leuk leerzame cursus. De afwisseling was erg leuk, je bleef niet alleen maar op het veld maar ook in het dorp, het bos, het veld. Miranda en Ineke zijn ook erg ontspannen, gezellige en kundige trainers met aandacht voor iedere cursist.

9

Steffie Touw

18 januari 2012

Leuke en leervolle cursus, niet alleen op het veld maar ook daar buiten. Had met mijn andere hond wat probleempjes maar Miranda nam de moeite om met haar eigen honden langs mijn huis te komen. Echt top.
Miranda en Ineke ik kwam met veel plezier naar de cursus.

10

Heidy Beerens

18 januari 2012

Heb met mijn hond een cursus daar gevolgd. Erg tevreden. Je krijgt erg veel goede tips ook om thuis mee verder te kunnen. Je doet ook ervaring op doordat je ook de bossen e.d ingaat tijdens de cursus.
Kortom kan deze school bij iedereen aanbevelen. Ik ben nu met mijn hond behendigheid bij hen gaan doen.

9

Joke v.d. wiel

18 januari 2012

Ik heb in vijf jaar drie puppycursussen gevolgd, iedere keer bij een andere school.
Dit was lest best. Leuk voor baas en hond. iedereen is bezig niet dat wachten op een ander tot die zijn kunstje heeft gedaan.
Sfeer ook ontspannen en gezellig, goede aanwijzingenen kundig advies ook bij probleempjes thuis. Jammer dat er geen cursus is die na verloop van tijd als de hond volwassen is de puntjes nog eens op de i zet.
Kortom Miranda en Ine alle lof voor jullie werk

9

Esther Dirks

18 januari 2012

Ideale cursus voor mij. Ik heb veel geleerd zo ook mijn hond. Heel veel nuttige en praktische tips naast de algemene tips, juist ook voor de periode na de cursus. Ze staan altijd voor baas en hond klaar. Door de cursus ben ik een baas(je) geworden (in de goede zin van het woord). Een aanrader deze cursus!

9

Ingeborg Huijbregts – Camps

18 januari 2012

Met onze mopshond Binky heb ik 2 cursussen gevolgd bij Ineke en Miranda. Met veel succes, en dát wil wat zeggen voor een mops!!. Met 3 jonge kinderen en dus ook bezoek van jong tot oud leek het ons niet meer dan normaal een puppiecursus te volgen. Het werden er dus 2 want het was ook erg leuk: gevarieerd en lekker buiten. Op al onze vragen heb ik een antwoord gekregen. van tips rondom het eten tot aan de omgang met anderen (mens/dier). Dagelijks ondervinden wij daar de voordelen van. GENIETEN!

9

M. van Tessel

18 januari 2012

De dames weten waar ze het over hebben en zijn ook zeker niet bang om ook het baasje op te voeden. De lessen zijn gevarieerd. Het ging wel een keertje mis met een onduidelijke afspraak waar de les zou zijn, dat is voor verbetering vatbaar, bijvoorbeeld door een mailtje rond te laten gaan waar de volgende les is.

8

Renate Spruijt – Hoegen Dijkhof

18 januari 2012

Mijn hond Mousa en ik hebben onlangs de puppy-socialisatiecursus bij Ineke en Miranda afgerond. We hebben er samen veel plezier beleefd én nuttige tips opgestoken terwijl ik toch al vele jaren een hondenbezitter ben. Je bent nooit te oud om (bij) te leren! Begin februari gaan we vrolijk verder met de Gehoorzaamheidscursus. Mousa is inmiddels 7 maanden en erg ondeugend. We hebben wel weer wat lesjes nodig. 🙂

10

Piet van Engelen

18 januari 2012

Ik heb nog geen kans gezien om met de cursus te beginnen vanwege prive omstandigheden, maar ik wordt elke keer via mail of telefonisch netjes op de hoogte gehouden wanneer de volgende weer begint.
Heel erg correct.

10

C. Doron

18 januari 2012

Het trainen van de puppies gebeurt niet alleen op eigen terrein, maar ook in het dorp, park en bij een hondenloslooproute. Oefeningen op verschillende lokaties is leuk en leerzaam. Praktische zaken zoals fietsen met je hond en autorijden met de hond komen aan bod en worden bekeken en geoefend.
Het is superleuk voor de hond en ook voor het baasje.

8

Ad Marisael

18 januari 2012

Wil je echt van je hond genieten ga dan op les bij deze gepassioneerde dames. In een ongedwongen sfeer leer je omgaan met je hond. Vakkundig advies en goede tips die specifiek voor jouw hond van toepassing zijn. Zij schuwen ook niet om de baas te trainen. Ze vullen elkaar aan en zijn zeer goed opgeleid.
Kortom plezier van je huisdier begint hier.
Bedankt voor de goede opvoeding van zowel de hond als de baas.

9

Bullit en Snowy

18 januari 2012

De hondenschool van Ineke en Miranda is een goed leerschool voor hond EN baas. Ik heb er veel van opgestoken en pas hun tips nog steeds toe. Je komt op verschillende lokaties zodat de honden ook leren om de commando’s uit te voeren in verschillende omgevingen en afleidingen. TOP!

10

Border collie kennel Dazzling Daybreak

21 december 2011

Veel van onze pup kopers worden door ons naar hondenschool Drunen verwezen. De begeleiding en de ervaring van de trainers is uniek.
Een absolute aanrader voor een gehoorzame huishond.

10