Hondenschool Lingewaard

  • Bergerdensestraat 25A
  • 6681 LK, Bemmel

  •   06-29025038
  •   Website

Hondenschool Lingewaard

Hondenschool

9,7

Over Hondenschool Lingewaard

Voor puppytraining, gehoorzaamheid en opvoeding, priveles, probleemgedrag, kindercursus en agility. Lesmethode: beloningsprincipe met clicker. professionele hondenschool, mooie locatie, puppen trainen binnen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Marjelle

24 juni 2014

Ik volg de cursus vbog. Kon snel starten nadat ik mijn eerste hondje in huis had genomen, erg fijn dus. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de hondenschool. Hele fijne instructrice en fijne methode. Kom er erg graag en altijd weer zin om weer naar cursus te gaan.

10

Lilian

22 maart 2013

Ik volg hier op dit moment puppytraining en ben zeer tevreden. Aardige, kundige instructeurs die de tijd voor me nemen. Kleine groepen, mooie locatie. Wordt overal vriendelijk benaderd en voel me hier thuis.

10

Marijke ter Weele

6 september 2012

Ik heb hier met mijn eerste hondje de puppy training en bog cursus gevolgd. De trainers zijn erg vriendelijk en je kan altijd met vragen bij ze terecht wat erg fijn is bij je eerste pup. Verder zijn de groepen niet zo groot waardoor er ruimte is voor indivuduele aandacht .

8

Chantal

22 januari 2012

Het is een mooie locatie en lekker ruim. Ook is het fijn dat er een binnen locatie is, voor de puppycursussen (of andere trainingen soms).
De eigenaars en trainers zijn erg betrokken bij de honden en de baasjes en ze hebben verstand van zaken. Als ze zeggen dat iets wel of niet goed gaat, vertellen ze er ook bij waarom.
We hebben hier al twee cursussen gehad en willen binnenkort beginnen aan de derde, waar we erg veel zin in hebben. Zo goed is het bevallen.

10

Linda

16 november 2011

Mooie ruime locatie en positieve training. Relaxte sfeer. Aanrader.

9

Marcel van Hagen

15 november 2011

Leuke vereniging met bekwame instructeurs.
Alle hondensporten worden gegeven op een zeer hoog niveau van beginners tot de wedstrijdloper kunnen hier goed uit de voeten.
Met vriendelijke groet,
marcel van hagen

10

Kitty

15 november 2011

Ik heb bij deze hondenschool al diverse workshops gevolgd en ben hier zeer tevreden over. Men roept niet zomaar wat, het is onderbouwt en super eerlijk naar je hond toe. Resultaat is er dan ook naar. Daarnaast is het ook nog eens gezellig! Wat wil je nog meer?

10

Maarten Fest

14 november 2011

Fijne leerschool voor zowel de beginner als de gevorderde. Mooi is om te zien en mee te maken hoe de trainers met zowel de honden als de baasjes omgaan. Wij hebben hier al veel geleerd en gaan hier nog veel meer leren.

10

Roswitha Littel

14 november 2011

Een fijne hondenschool en prettige leeromgeving voor hond en baas. Trainers met kennis van honden en omgaan met baas-hond relatie. Tijdens trainingen krijg je voldoende gelegenheid om te oefenen en bruikbare tips. Ik zou niet meer weg willen!

10

Cathy Mc Donald

14 november 2011

Eigenaars hebben veel kennis van honden en weten dat goed over te brengen aan de cursisten. Mooie locatie en makelijk te vinden. Gezellige en vriendelijke intucteurs en cursisten.

10