Hondenschool NU

  • Pluimzegge 47
  • 2498 DG, Den Haag

  •   06-21444421
  •   Website

Hondenschool NU

Hondenschool

9,4

Over Hondenschool NU

Hondenschool NU is niet alleen een school met gediplomeerde instructeurs, maar wij leiden ook instructeurs op en begeleiden regelmatig stagiaires.
Bij onze hondenschool staat persoonlijke aandacht voor de baas en welzijn voor de hond voorop!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Carla en Hermsn

22 november 2013

Een hondenschool met aandacht voor hond en begeleider.
Goede instructeurs met een hart voor honden.
Al met de 2e hond hier voor training. Voor hond en baas een aangename bezigheid de lessen van Hondenschool.nu

9

Jack

22 november 2013

Een erg goed school. Ze geven veel individuele aandacht tijdens de groepslessen. Hierdoor helpen ze je verder als iets niet lukt. Er wordt op een hele positieve manier lesgegeven waarbij straffen geen plek heeft. Lukt iets niet, dan geven ze verschillende manieren om het op een andere manier te proberen.

9

Theo Gommans

22 november 2013

Alles wat hier al beschreven staat klopt helemaal. Ik kan er weinig aan toevoegen.
Gewoon voor baas en hond de beste school. Ruby staat echt iedere zondag te kwispelen als ze weer naar school mag. Denk dat het dan wel duidelijk is dat dit de beste school is. Ga zo door.

10

Trimsalon abeltje

22 november 2013

Op een leuke diervriendelijke manier heb ik daar met

8

Denise Keulers

21 november 2013

Hele fijne hondenschool! Zeer goede en vriendelijke docenten, nemen altijd de tijd voor jou en je hond! Volg de lessen met veel plezier!

9

M van der Ham

19 december 2011

Super goede hondenschool. Je kunt altijd terecht voor vragen, de theorie-avonden zijn informatief en de cursussen worden zeer prettig gegeven. En vooral de hond gaat er met veel plezier naar toe.

10

Danielle de Jong

19 december 2011

Een hele goede leuke gezellige hondenschool, waar je goed begeleid wordt en met al je vragen terecht kunt. Van mij krijgen jullie en dikke 10

10

C. van der Dussen

18 december 2011

Hele fijne hondenschool. Afgestemd op NU. Hondvriendelijk dus. Leren op basis van beloning en niet op basis van straffen. Enthousiaste trainer, allemaal gediplomeerd. Een echte aanrader !

9

Joyce van der Laan

17 december 2011

Na de puppycursus elders te hebben gedaan bij hondenschool nu terecht gekomen. Er wordt op een hele prettige manier les gegeven met veel persoonlijke aandacht. En na de les altijd nog even gezellig kletsen met een kop koffie.

9

Retrieverhotel Running Buddies

16 december 2011

Wij hebben met 3 van onze honden bij hun getraind. Niet alleen kun je met al je vragen bij hun terecht, er is ook veel persoonlijke aandacht en interesse. En natuurlijk de wandelingen met elkaar, super gezellig! Er komen geregeld klanten van de hondenschool bij ons logeren en die zijn allemaal uiterst tevreden over hondenschool nu!!

Dick en Carla een dikke 10 voor jullie!

10

Francoise

16 december 2011

Een uitstekende hondenschool met een gezellige sfeer en een zeer goede aandacht voor de baas en zijn/haar hond.

10

Alex, eigenaar van Flatcoad Storm

15 december 2011

In één woord geweldig maar één woord is wel wat weinig daarom een fijne hondenschool met veel gevarieerde trainings locaties. Storm’s trainsters, Carla en Nel zijn altijd even enthousiast en zien heel goed wat elke hond qua training nodig heeft maar letten daarbij ook op het juiste gedrag van de eigenaar(ster)s. Mede door hun inzet is Storm nu een fantastische en goed luisterende hond.
Hondenschool NU, een aanrader voor elke hond.

10

Barbara buitenhuis

15 december 2011

Leuke en goede hondenschool, waar ze met veel geduld je helpen met je hond. Ook na de opleiding kan je ze conact met ze opnemen. Zeer vakkundige mensen.

10

Betty

14 december 2011

Prima hondenschool, waar in alle rust en vooral erg hondvriendelijk gewerkt wordt. Degenen die eigenlijk opgevoed moeten worden zijn natuurlijk de baasjes en dat gebeurd ook heel tactvol.

9

Coby Meinardi

14 december 2011

Goede hondenschool, kundige instructeurs, positieve benadering naar de hond en goede tips voor de opvoeding.

9

Miranda

11 december 2011

Een hartstikke leuke hondenschool waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Leuke en uitdagende apporteertrainingen en daarnaast ook de mogelijkheid tot agility. Iedere week training op een andere locatie wat het erg leuk en afwisselend maakt.

9

Anne-Marie

11 december 2011

Bij deze school geven de instructeur en instructrices les met heel hun hart. Dat blijkt wel, want de school bestaat al jaaaaaaaaren!!! Ik hoop dat ze op met deze manier van lesgeven nog jaren doorgaan!!! Ook gezelligheid en mooie wandelingen waar de honden iets aan hebben staat hoog in het vaandel bij ‘hondenschool.nu’. Daarom krijgen ze van mij deze tien.

10

Patty Pronk

10 december 2011

Wij trainen al 8 jaar met onze labrador Bailey bij Hondenschool.nu ! Het is heerlijk om iedere zondag met je hond bezig te zijn! Ze vindt het heerlijk om de andere honden weer te zien en lekker voor haar baasje te werken. Het houdt haar fit!

9

A. Gode

10 december 2011

Deskundige docenten die veel ervaring hebben met honden maar ook met de baasjes! De lessen zijn goed voorbereid, duidelijke uitleg en heel belangrijk: er wordt diervriendelijk te werk gegaan. Veel variatie in het lesaanbod. Afwisseling in de locaties waar les wordt gegeven. Persoonlijke aandacht voor elke cursist. Veel kennis in huis over relatie kind/hond en/of hoe ga je om met een pup in huis? Check de website!! Ben met mijn 2e hond weer naar deze hondenschool gegaan. Super tevreden!

10

Rosanne

10 december 2011

Hondenschool waar de trainers weten wat ze doen, kleine groepen honden en veer diversiteit in trainings oefeningen. een aanrader!

10

Rob de Bruijn

10 december 2011

Geweldige ervaring, zoveel persoonlijke aandacht niet alleen voor mijn hond Lex maar ook voor ons gezin.
Wij zijn nu een eenheid en dankzij de duidelijke en strikte aanduidingen van Dick is Lex nu echt een gehoorzame en lieve hond geworden….

10

Adrienne Warburg

9 december 2011

Ik train met mijn hond al 5 jaar bij deze hondenschool en het is geweldig met top instructeurs.

10

Anneke

9 december 2011

Een fijne school voor hond en baas. Mooie locaties en ze geven tips voor eventuele hulp voor het opvoeden van de honden.

8

Annemiek van Kampen

9 december 2011

Een goede hondenschool met goede instructeurs! Nemen de tijd voor hond en baas, hebben veel kennis en doen buiten de cursus om nog leuke activiteiten. Ga zo door Hondenschool Nu!!

8