Hondenuitlaatservice & dagopvang De Happy Roedel

  • Verlengde Hogeweidebaan 2
  • 3528 WC, Utrecht

  •   0637002225
  •   Website

Hondenuitlaatservice & dagopvang De Happy Roedel

Uitlaatservice

10

Over Hondenuitlaatservice & dagopvang De Happy Roedel

De meest leuke, vrolijke en flexibele hondenuitlaatservice en hondendagopvang voor het verzorgingsgebied Leidsche Rijn Utrecht en Harmelen. De Happy Roedel voor een uitgelaten hond !

Kijk op onze site www.dehappyroedel.com voor alles wat je wilt weten rond je hond en hoe we je mogelijk kunnen helpen met je vraag. We gebruiken onze twee veilige omheinde lokaties veld en bos met doghome in huiskamerstijl. Onze honden zijn nooit zonder begeleiding en toezicht en krijgen gerichte aandacht: van pup tot senior. We zijn te volgen op Facebook.

Linda ten Wolde en het happy team

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Esther

29 april 2016

Fritz is ook een Happy klant van de Happy Roedel, als sinds hij een pup is. Hoort hij de bus aankomen, dan rent hij naar de voordeur en is dan niet meer te houden. Ik vind het heel fijn dat hij een uur lang los kan rennen en ravotten met andere honden op een afgesloten weiland, waar ook geen andere honden kunnen komen. Dat geeft een rustig gevoel. Ik kan deze uitlaatservice en dagopvang van harte aanbevelen. Ook namens Fritz!

10

sander

15 juli 2015

Wij laten onze max al enkele jaren ophalen en weer terugbrengen bij de happy roedel in de dagopvang. Flexibele service, ook bij een late wijziging van ons met andere dagen wordt dit flexibel ingepland. De happy roedel werkt met enthousiaste en vakkundige mensen en dat merken we aan onze max. Altijd blij en voldaan weer thuis. Dank je linda en je team.

10

marco

14 juli 2015

Al 3 jaar gaat onze Sam mee met de uitlaat service maar sinds kort naar de dagopvang. Super flexibel en aandacht plus liefde voor onze Sam! Wat een lieve mensen daar en mooie omheinde lokatie. Top !

10