Hondenuitlaatservice de Uitgelaten Hond

  • Voormeulenweg 44/A
  • 1402 TM, Bussum

Hondenuitlaatservice de Uitgelaten Hond

Uitlaatservice

8,8

Over Hondenuitlaatservice de Uitgelaten Hond

Hondenuitlaatservice “de Uitgelaten Hond”” is inmiddels een begrip in het Gooi! Vele hondeneigenaren hebben de weg al naar ons weten te vinden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Anna Vleming

7 oktober 2016

Beste Jenny, ben op zoek naar iemand die mijn hond Douwe kan uitlaten. Reu van 4 jaar! Mix labrador/friese stabij. Heel makkelijk en gewend zich in een roedel te bewegen. Niet dominant en zeer sociaal. Misschien heb jij nog plek?
Hartelijke groet,
Anna Vleming

2

Fam. Sjoerds

15 maart 2012

Heerlijk dat we altijd op Jenny kunnen rekenen! Ze is flexibel en betrouwbaar. In overleg is er veel mogelijk. Ook wordt er rekening gehouden met het gedrag van de honden in het samenstellen van een groep. Onze hond springt uit zichzelf enthousiast de bus in, dat zegt genoeg.

10

Anita

11 januari 2012

We zijn enorm tevreden met De uitgelaten hond en onze honden Olmo en Dixie zijn dol op Jenny. Jenny is betrouwbaar, kundig, begaan met de honden en gewoon leuk. Als haar iets is opgevallen aan de honden, dan brengt ze ons op de hoogte. Toen Olmo niet meekon naar het bos vanwege een blessure, kwam Jenny met een oplossing.

10

Annet (baasje van Sjaak)

7 januari 2012

Jenny is heel erg begaan met alle honden. Sjaak gaat heel graag met haar mee, hij staat al met zijn neus door t hek te gluren rond 12:30 uur. Hij weet het precies. Jenny is ook erg flexibel. Super! We zijn erg blij met haar en kunnen haar zeker aanraden.

9

Yvette

5 januari 2012

Ik heb een lastige hond (karaktertje…) maar Jenny heeft met haar deskundigheid, geduld en rust het voor elkaar gekregen dat mijn lastige dame gewoon met de groep kan meelopen. En inmiddels met plezier. Chapeau!
Hondje blij, baasje blij!

8

Astrid de Haan

5 januari 2012

Jenny Atsma gaat met verantwoordelijkheidsgevoel en passie om met onze honden. Ik mocht enkele keren meelopen en heb dat ook echt ervaren! Zeer prettig contact. Kortom, zeer tevreden over de uitlaatservice de Uitgelaten hond!

9

Sandra Loef

5 januari 2012

TOP.
Jenny heeft zich het vak helemaal toegeëigend. Al die verschillende honden en karakters. Een echte packleader. Goed bedrijf, goede prijs en een blije hond.

10

Carolien Kerstens

5 januari 2012

Guus is altijd helemaal blij op Jenny-dag! Hij staat al een uur voor het raam om te kijken of de bus komt. Heerlijk lang lopen en ravotten, hij is helemaal kapot als hij thuis komt. Ook voor ons oude hondje die helaas niet meer mee kan is er altijd een traktatie! Ik raad de uitgelaten hond dan ook ten zeerste aan. Jenny is betrouwbaar, communicatief en vakkundig.

9

Noor Trompenaars

2 september 2011

Wij zijn heel tevreden over de professionele service van Jenny. Onze Fauve de Bretagne Noa (1 jaar) is dol op haar en de roedel (en de stukjes frikandel die Noa als beloning krijgt). Jenny is voortdurend kritisch in positieve zin, open en transparant in haar communicatie (sms, mail, Twitter, mondeling).

9

Arne Leffring

24 augustus 2011

Een echte professional is Jenny: vriendelijk, betrouwbaar, stipt, flexibel, servicegericht. Onze retriever Flo (1) loopt weg met haar. En hij moest nog reuze zijn best doen om toegelaten te worden: voor ons de garantie dat Jenny onze hond net zo serieus neemt als wij want je wilt wel dat je hond met de goede honden omgaat.

9

Jacky van Bekhoven

16 augustus 2011

Jenny is een vakkundig hondenliefhebster.
Zij bekijkt dagelijks het gedrag van de honden en zij past haar schema op het gedrag aan.
Zij is duidelijk naar de honden , geeft ze vrijheid binnen grenzen. In het belang van de roedel neemt zij zeker niet zo maar elke hond aan en zij bespreekt dit open en eerlijk met de hondeigenaar. In enkele gevallen komt zij zelfs de eigenaren tegemoet om de hond buiten de roedel om uit te laten. Jenny is de beste packleader!!!

9

Roxanne

14 augustus 2011

Super goede uitlaat service, mijn hond was binnen no time helemaal weg van Jenny. Zelfs toen hij een keer tijdens het lopen mijn vader met zijn hond tegen kwam, waar hij ook vaak mee loopt, wist hij heel goed dat hij die dag bij haar hoorde, en stuiderde, na een knuffel vrolijk verder met de groep. Ik kan dit bedrijf echt aanraden!

10

Lydia Gerbrands

14 augustus 2011

Betrouwbaar flexibel en zeer lief voor de honden.
Onze sam gaat graag met jenny mee wandelen.
Ook kan ik jenny altijd mailen voor een extra wandeling als het onverwacht zo uitkomt dat ik zelf niet kan wandelen. Wij en sam zijn zeer blij met jenny.

10

Sandrijn van Karel en Goofy

13 augustus 2011

Een professionele uitlaatservice aan wie ik mijn twee ‘eigenzinnige’ viervoetertjes toevertrouw! Jenny is een goede roedelleider en dat hebben die ‘knuffels’ van mij zo nu en dan echt nodig 🙂
Verder is ze erg flexibel en heeft duidelijk hart voor de dieren en voor de zaak!

8

Ingrid van Mick

13 augustus 2011

Betrouwbare uitlaatservice, waar wij, met een gerust hart, onze hond aan meegeven.
Absolute aanrader!

9

Jet

13 augustus 2011

Onze labrador is helemaal dolenthousiast als ze opgehaald wordt door Jenny. Jenny neemt de honden altijd mee naar leuke wandelplaatsen, is keurig op tijd en levert vervolgens een blije, soms natte (maar als je een handdoek neerlegt wordt dat geregeld), lekker uitgewandelde hond weer keurig thuis af. Ik ben dolblij met haar.

9