Hondenuitlaatservice Outlet

  • Aalsmeerderweg280
  • 1432 CX, Aalsmeer

  •   0297-342815
  •   Website

Hondenuitlaatservice Outlet

Uitlaatservice

4,9

Over Hondenuitlaatservice Outlet

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Bob

25 augustus 2015

Mijn hond kwam terug met bijtwonden. Ik was daar niet over gebeld en ze wisten van niks. Belachelijk!

1

Natasja

22 april 2014

Ik kom ze elke dag bijna tegen.. Vreselijk.. ze hebben prachtige bussen! maar daar kun je niet 8 honden (of meer!!) in doen. Ik zie ze vaak wisselen van honden, dus gaan ze niet met hun eigen begeleider mee? ik vind het asso hoe ze in het bos lopen.. zou toch niet graag me hond met hun mee geven!

1

Kaayk

5 februari 2014

Mijn hond gaat nu 2 1/2 jaar met Outlet mee en vindt het duidelijk geweldig! Schone bussen, groot genoeg voor alle honden en goede ventilatie. Alle medewerkers zijn dol op de honden. Ik kan iedereen Outlet aanraden.

10

Klaas

4 januari 2014

Prima uitlaatservice. Komen altijd keurig hun afspraken na en Casper is helemaal dol op ze. Toppers dus!

10

Bert

12 november 2011

Mijn huidige en vorige hond zijn altijd met heel veel plezier meegegaan met de Outletters. Prima service en lieve meiden. Kom ze ook geregeld tegen in het bos met hun roedel en dat ziet er altijd erg leuk uit. Die opmerking van mijn voorganger over de bussen begrijp ik totaal niet. Ze komen altijd met die grote, nieuwe Volkswagenbussen en die kan ik niet klein noemen. Mijn hond blijft nog lekker lang met ze meegaan en ik kan Outlet aan iedereen aanraden.

10

Sanne Steenkool

26 september 2011

Jammer dat je voor een uur betaalt maar dat ze meestal veel korter lopen. De samenstelling van de roedel verandert dagelijks waardoor de honden nooit weten waar ze aan toe zijn.

1

Nathalie

20 juli 2011

Slechte service, geen hart voor de honden, te veel honden in een te kleine bus gepropt, geen kennis van honden. GEEN gebruik van maken!!!

1