Hondwaardig

  • Wiericke 70
  • 3453 MV, De Meern

  •   31654924626
  •   Website

Hondwaardig

Hondenschool

9

Over Hondwaardig

Hondwaardig is een transparante, toegankelijke hondenschool. U als eigenaar, zal samen met uw instructeur zoeken naar de juiste methode voor u en uw hond om een fijne relatie op te bouwen. Voor zowel pup, puber, volwassen of de oudere hond staat Hondwaardig voor u klaar!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Sandra

18 februari 2013

Marije en Yasmin zijn zeer enthousiast en gedreven in hun vak. Ze hebben veel kennis van zaken en weten dit goed over te brengen in de cursus. Ze kijken goed naar de hond, het baasje en de combinatie en stemmen hier de oefeningen op af. Weer of geen weer deze meiden zijn altijd het zonnetje op het veld. TOP meiden! Ga zo door!

9

Sharon Noordhoek

18 januari 2013

De beste hondentrainers die ik ken. Ze komen ook aan huis en na 3 sessies zijn onze hondjes een stuk stiller.

10

Barbara

17 januari 2013

Marije en Yasmin hebben veel passie en plezier in hun werk met de honden en ze hebben kennis van zaken.

9

Tamara

17 januari 2013

Spontane, professionele trainers met zichtbare passie voor honden, maar met oog voor de eigenaar én de combinatie tussen hond en eigenaar. Altijd ruimte voor vragen, veel nieuwe initiatieven en boordevol met tips. Super!

8

Marlou

8 november 2012

Zelfs met honden op senioren leeftijd kun je erg leuk terecht bij Hondwaardig. Met de funtraining worden in eerste instantie toch nog even de puntjes op de i gezet met wat gedrag en gehoorzaamheid oefeningetjes en vervolgens vermaken we ons prima met de beginselen van balans-, doggiedance-, behendigheid of speur les. Harstikke leuk dames. Jullie zijn goed bezig.

9

Renate

8 november 2012

Door omstandigheden kan ik met mijn hond geen reguliere hondentraining volgen. Dankzij Hondwaardig heeft mijn hond nu prive-training. Ik ben daar meer dan tevreden over. Wat een inzet van Yasmin en Marije. Ik geef ze een dikke pluim!!

9

Elsbeth Levitus & Rebekka ter Voort

8 november 2012

Tot wij bij Hondenschool Hondwaardig terecht kwamen, hebben wij elders een cursus gevolgd. Wat wij erg misten en bij Hondwaardig wel vonden, is dat de oefeningen meer afgestemd worden op het niveau, het karakter en de behoefte van onze hond. Ook sluit de theorie goed aan bij onze kennis en vragen over hondengedrag. De aanpak bij Hondwaardig stimuleert ons veel meer om te verdiepen in wat onze hond nodig heeft en waar zij aan toe is. Daarom vinden wij Hondwaardig een absolute aanrader!

9

Yvonne

1 september 2012

Het is precies de manier van lesgeven/trainen en omgang met honden waar ik op zat te wachten!!!!!!

9