HUS de Bollenstreek

  • Sumatrastraat 10
  • 2341 XC, Oegstgeest

  •   611714799
  •   Website

HUS de Bollenstreek

Uitlaatservice

9,1

Over HUS de Bollenstreek

Hondenuitlaatservice de Bollenstreek, meer service voor uw hond!
Kleine roedels, kennis en ervaring en veilig vervoer.
Wij halen honden op in o.a. Noordwijkerhout, Hillegom en Voorhout.
Ook individuele wandelingen mogelijk.
Vanaf 1 oktober 2012 ook verkoop van hoge kwaliteit hondenvoer, BARF artikelen, kluiven etc.!!!
Voor klanten van de HUS een dogfoodservice abonnement.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Andreas

4 maart 2015

Zeer professioneel, met Laura is het altijd goed geregeld.

9

Laura

17 november 2014

Wij zijn verhuisd naar Katwijk.
Ons werkgebied is o.a. gemeente Katwijk, Oegstgeest, Warmond.
voor meer informatie, kijk op onze website, http://www.hus-debollenstreek.nl of op onze Facebook pagina.

10

Paula

5 november 2014

Onze hond gaat vanaf de leeftijd van 3 maanden mee met Laura en het gaat super (hij is nu 6 maanden). Ze houdt ons goed op de hoogte met het schriftje, via email en als we haar zien. Laura let erg goed op wat een hond aan kan en speelt daar ook op in. Ze stelt de kleine groepen met zorg samen zodat iedere hond aan zijn trekken komt. Ze heeft een mooie bus met benches. Laura weet echt wat ze doet en we geven vol vertrouwen onze pup aan haar mee.

10

Woef

11 februari 2014

Lekkere wandelingen, betrouwbaar en oog voor de hond.
heel goed!

10

Carla

10 februari 2014

Yuna staat al op de uitkijk als ik zeg dat Laura komt, super enthousiast! Ze wordt lekker moe van het spelen met de honden, wat een Mechelaar nodig heeft. Het zijn kleine groepjes honden per keer en Laura weet hoe ze er mee om moet gaan en meldt per keer hoe het is gegaan. Heel vertrouwde uitlaatservice

9

Petrouchka

10 februari 2014

Onze Ada is gek op Laura en wij zijn heel blij met Laura en haar hondenuitlaatservice. Laura is betrouwbaar,flexibel en heeft verstand van honden en roedels. Met een mooie bus met benches gaat zij op pad naar bv. de ‘Klink’, het bos of strand met de honden, groot en klein.
Middels een schriftje communiceren we over hoe het gaat met de hond en kunnen we dingen doorgeven.
Laura stuurt ook nieuwsbrieven met weetjes en bv. haar vakantiedata, handig!

8

Angela

9 februari 2014

Laura is echt heel goed met honden en zeer betrokken. Onze hond is gek op haar, wordt al gek als ze haar ziet. Ook kun je met vragen over je hond bij haar terecht, op die manier krijg je advies van iemand die je hond goed kent. Laura is met haar uitlaatservice echt een aanrader!

9

Birgit

9 februari 2014

Laura zorgt perfect voor onze twee oude honden. Ze gaan met veel plezier met haar mee en eorden goed verzorgd achtergelaten. Ze communiceert prima: vakanties en afwijkende wandeltijden worden ruim op tijd doorgegeven. Birgit van der Goes

9

Ariane

8 februari 2014

Laura is organized, reliable, VERY responsible, and FANTASTIC with my dog. I am really pleased with the service. Upsite, you get to see pictures from the walks!!! Thank you!

10

Mark

3 september 2012

Met veel vertrouwen en een bijzonder gerust gevoel gaat onze hond regelmatig mee met HUS Bollenstreek. Uit de verhalen en de foto’s die we regelmatig toegestuurd krijgen, weten we dat onze hond het ook prima naar zijn zin heeft. Hond blij, baas blij!

8

Esther Vlieland

16 augustus 2012

Laura heeft een goed gevoel bij honden. Bij een Belgische Herder is dat belangrijk. Het eerste contact met Laura en tussen haar en Dante gaf me gelijk het vertrouwen dat zij goed met Dante om zou kunnen gaan.De groepjes zijn klein en er is veel aandacht voor de honden.

8