Indigodog

  • Borgbosweg2
  • 7588 PN, Nederland

  •   06-51800844
  •   Website

8,1

Over Indigodog

Jouw hond fotomodel bij Indigodog Hondenfotografie.
Wij hebben 2 vestigingen in Nederland en komen naar je toe, we maken tijdens een wandeling een leuke en ontspannende reportage van je hond.
Niks moet alles mag……
Jouw hond is toch ook de knapste?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Vince

26 oktober 2016

Eind september hebben wij via de plaatselijke dierenwinkel foto’s laten maken door een fotograaf van indigodog. Hiervoor moest een afspraak van 10 minuten gemaakt worden maar direct bij het foto’s nemen werd de onkunde van deze “professionele dierenfotograaf” duidelijk. Omdat wij 2 honden hebben waarvan een niet uit zichzelf wil zitten mocht er namelijk niet eens het beestje niet eens hiermee geholpen worden. Nu gaven wij deze “fotograaf”nog het voordeel van de twijfel en lieten 3 foto’s komen en moesten hier ook direct voor afreken namelijk 20 euro per foto. Van een keuze voor de mooiste foto’s was geen sprake want de fotograaf koos de mooiste foto echt de klant centraal zeg.

Direct na bestelling groeide het gevoel dat je een kat in de zak gekocht hebt en niks was minder waar. NU zegt men wel eens dat paspoort foto’s een dode uitstraling hebben maar een paspoortfoto was een top feest in vergelijk met dit.

Nu hebben wij eerder bij een echte fotograaf foto’s laten maken en die lieten echt onze hondjes zien zoals ze zijn levendig, speels en vol energie maar dit slaat echt alles. Ik Hang nog liever een gebruikte wc rol aan de muur den de waardeloze foto’s van deze duidelijk onkundige geldbeluste fotografe.

om een lang verhaal kort te maken het is jammer dat ik geen min beoordeling kan geven want als je geld weg wil gooien moet je hier naar toe gaan. In een woord een verspilling van tijd, geld en moeite voor 3 foto’s die je zelfs niet aan iemand waar je ruzie mee hebt laat zien uit medelijden voor die persoon.

1

Wilma en Hans Ten Schulte

3 februari 2016

We hebben lang gezocht naar een fotograaf die ook goed met honden overweg kan.Onze hond is namelijk erg 1kennig en bang voor vreemden.
Bij Carmen van Indigodog is onze Tinus echt tot rust gekomen en er zijn geweldig foto’s van hem gemaakt.
Hij haalde zelfs een bal op terwijl hij dat anders nooit doet.

10

Arthur Stoevenbeld

8 januari 2016

Indigodog heeft hele mooie actie foto’s van mijn 2 labradors Lex en Lara gemaakt.
Ze zijn dol op water en op de waterfoto’s kan je de waterdruppels tellen, zo scherp dat de foto’s zijn geworden.
Echt heel erg mooi.

9

ester veldman

1 december 2015

Erg mooie plexi foto bij indigodog besteld.
Carmen kan goed met honden omgaan en dat zie je aan de mooie foto’s.

10

harry verstegen

19 oktober 2015

sorry ik had het cijfer niet goed ingevuld maar Indigodog verdient een dikke 10!!!!!!!!!

10

Ria Verlaar

7 februari 2015

Heel erg mooie foto’s geworden.
Indigodog is een aanrader.
Veel geduld en gevoel voor honden en fotografie.
De prijs van de opnamekosten niet van belang over hoelang de fotoshoot duurt.
Erg fijn want onze honden waren nogal druk die middag.

10

Erika

7 februari 2015

Toen ik hoorde dat mijn hond ziek was heb ik gezocht naar een hondenfotograaf die ook echt gek is op honden.
Ik kwam bij Indigodog Hondenfotografie en merkte direct dat Carmen goed met honden om kan gaan.
Een jarenlange ervaring als hondenfotograaf zie je echt.
Tijdens de fotosessie ging alles ook heel relaxed en heb ik nu geweldige foto’s van mijn lieve Macha.
2 maanden na de fotosessie is ze overleden en ik ben erg blij dat ik nu elke dag kan genieten van de mooie foto’s waar Macha opstaat zoals ze echt was.
Carmen Bedankt!

10

Judith

23 juli 2014

Bij Indiodog betaal je (naast de tijd voor de fotoshoot en de kilometers) per afdruk, waarbij de bedragen echt enorm oplopen. Die keuze zal ik in de toekomst nooit meer maken, ik zal absoluut kiezen voor een fotograaf waar ik de digitale bronbestanden krijg. Wat mij stak, is dat voor het versturen ook nog € 10,- werd gerekend, terwijl dit € 6,75 kost. Er is weinig gevoel voor ‘de klant’. Bij snelle bestelling ontvang je 2 afdrukjes gratis, maar dit waren de lelijkste foto’s van allemaal! jammer.

3

Sjaan

22 november 2011

Zelf fotografeer ik ook graag, maar eerlijk gezegd zijn de foto’s van Carmen echt professioneel. Daarmee vinden we het jammer hier niet eerder voor te hebben gekozen, onze geliefde huisdieren verdienen het om vastgelegd te worden op hun mooist. In juli 2011 hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze Sjiera, ze was 14 jaar. Zij was moeilijk te fotograferen om haar zwarte vacht met witte kraag. Ze had het verdiend om ook zo professioneel op een foto van Carmen te schitteren.

10